trzeba odróżnić..Radio od Tego ks. do radia nic nie mam..(nigdy tego nie słuszałam)<więc nie mam nic do powiedzenia>ale wkurza mnie ks.Rydzyk.słyszałam pare buntujących mnnie spraw o nim te jego nowe auto..a z drugiej strony zbiera pieniądze na radio <lol> naprawde jest SĘPEM ... ale bym mu nagadała
_________________ "Błagam cię mała, ty musisz, musisz ze mną być
Ja to dla ciebie wszystko, te rzeczy dobre i te złe
To ty, nie oni, musisz osądzić mnie
Cała ta reszta, nie, nie ważna jest
Nie ważna jest, o nie, nie ważna jest, o nie"
Wysłany: 2006-08-04, 22:34
Wydaje mi się, że radio samo w sobie nie jest złe, jest tylko zarządzane przez niewłaściwą osobę... Nie powinno się radia zamykać, tylko usunąć z niego Ojca Rydzyka... Radio niech sobie jest, tylko niech nie przekracza się w nim pewnych granic...
Popieram poprzednika w 100% a co do tej fotki na górze to jest fotomontaż... nie wiem kto w to uwierzył. Czasami jak mi się niechce spać to kłade się i włączam RM polecam przy tym się szybko zasyna, bo bardzo nudnie gadają...:)
Byłam u babci ostatnio i leciało RM i tam takie głupoty gadali że myślałam że padne na podłogę. Serio beczka roku, nie mam pytań. Normalnie musze babci radyjko zakosić bo mi sie kobicina zdemoralizuje przy tych bredniach... <zły>
_________________ All good things come to an end...
;]
Wysłany: 2006-08-15, 14:27
do ciebie bo ja juz sluchalem i maja ambitne teksty (dla fanatykow ) i jak chcesz przy tym zasypiac to watpie bo jak by mi ktos nad uchem msze puszczal to bym nie mogl spac ...
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
No wiesz nie chodzę spać o 15.00 np kiedy msza jest wlącz se o 24 to sobie posłuchasz audcyje pod tytułem "Rozmowy niedokończone" gadają i gadają i widać ja ty słuchałeś a mówisz, że ja nie słuchałem...
Rany,jak mnie to radio wkurza!Po pierwsze nie puszczaja tam metalu,a po drugie chrzania straszne glupoty. A poza tym katolicy sa gleboko przekonani ze ich porzadek moralny jest jedyny i powinien byc wlasciwy dla wszystkich ludzi,skad u nich tyle pychy?! No i katolicy,a szczegolnie ci z tego radia to straszne sztywniaki.Na imprezy nie chodza,a jak chodza to pija orenzade.I nie klna,a ja takim nie ufam.
No wlasnie. Ich wiara i pewnosc siebie czyni ich pysznymi. Zabrania sie paradowania homoseksualistom! A adoptowania dzieci tym bardziej! Zabrania sie aborcji! Zamknac burdele! zakazac satanizmu! Modlic sie za tych co bladza,bo bladza poniewaz mysla inaczej niz my! Jesli przekonanie o prawdziwosci wlasnej wiary powodowac ma ograniczanie wolnosci innych,lub podkreslac ma wyzszosc jednego systemu wierzen nad drugim,to dla mnie tak wlasnie wyglada pycha.Czlowiek,ktory nie jest pyszny zadaje pytania,jest zdolny do KWESTUIONOWANIA dogmatow.
Wysłany: 2006-08-26, 00:12
Schodzimy z tematu... Miało być o Radiu Maryja
Właściwie to wydaje mi się, że Radio Maryja mogłoby sobie dalej istnieć (bo duzo straszych pań ma jakąś rozrywkę z tego), tylko powinno się usunąć Ojca Rydzyka i na jego miejsce dać kogos bardziej odpowiedzialnego...
No i moznaby trochę metalu puszczać w tym radiu Niech starsze panie też posłuchaja od czasu do czasu prawdziwej muzyki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.