Wysłany: 2006-03-03, 12:11
Świętoszka napisał/a:
Musze jednak przyznac,ze najblizsza przyszlosc ludzi niewierzacych w Polsce widze w czarnych barwach.
Och zaczynam się o siebie bać
A swoją drogą to rzeczywiście to, co wyrabia się w tym kraju to przechodzi ludzkie poęcie jak tak dalej pójdzie to niedługo kaczory będą otwierać krematoria dla innowierców (czyt, żydzi masoni )
mówię wam, chcą z Polski zrobić drugi Iran
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-03-03, 18:51, w całości zmieniany 1 raz
Nigdy nic nie wiadomo,ludzie niewierzący albo wyznający inną wiarę niż chrześcijańska nie mają się najlepiej,ostatnio moja "koleżanka" z klasy zapytała mnie czy jem czarne koty,ciekawe o co mnie podejrzewa
_________________ Nigdy nie można ustalić z pewnością gdzie w kobiecie kończy się anioł,a zaczyna diabeł
Ludzie,poganizm podobnie jak satanizm nie jest religia! To swiatopoglad,filozofia pewnego rodzaju,wiara,ale nie religia. A poza tym dzisiejszy neopoganizm to jak sama nazwa wskazuje odgrzewane kluchy i za pare lat nikt juz o tym nie bedzie pamietal. Kilka lat temu byl szal New Age i co z tego zostalo?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.