to że nie umiesz go interpretować to nie moja wina
och no tak bo tu mamy ekspertkę od Pisma Świętego.
faris napisał/a:
Teraz działam w kilku grupach apostoliskich czy też stowarzyszeniach, jestem wierząca (nie religijna! to są dwie różne rzeczy) i na tym zakończę moją wypowiedź bo Ty i tak wiesz lepiej co jest lepsze dla księży
Tutaj możemy się sprzeczac kto uważa że wie lepiej. Ja przedstawiam tu swoje zdanie, nikomu go nie narzucam. Bardzo się cieszę, że jesteś taka wierząca i życzę powodzenia w dalszej działalności.
Nadal sądzę że celibat to jest beznadziejna sprawa i tyle na ten temat.
_________________ "Bądź tym kim jesteś, a wtedy życie nabierze blasku, nawet gdy będzie to blask małej gwiazdki"
*faris
Wysłany: 2008-06-25, 08:49
Summer napisał/a:
och no tak bo tu mamy ekspertkę od Pisma Świętego.
Wystarczy czytać przypisy, bo po to tam są.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wysłany: 2008-06-25, 09:56
TAk jestem takze za zniesieniem Celibatu Ksiadz jako osoba niosaca Słowo Boze takze powinna dawac Przyklad jak zyc z rodzina w zgodzie i zgodnie z zasadami Pisma Świętego. A nie klepac tylko to co jest zawarte w Pismie - latwiej by mu bylo gdyby sam takze mial rodzine.
6 lat seminarium jest między innymi po to, by się sprawdzić - czy wytrzymasz bez kobiety...
... w gronie napalonych, gorących, żądnych seksu proboszczów
Czy Ty sądzisz, że wszyscy księża to pedofile i seksoholicy i że po to młodzi mężczyźni ida do seminarium, żeby potem stac się księdzem, któremu tylko jedno w głowie? Przecież o wiele łatwiej byłoby świedzkiemu! Troszkę logiki.
_________________ Każda chwila Twojego życia jest ważna...
faris, jednak ktoś te przypisy tam umieścił a jeżeli człowiek czegoś nie rozumie badz nie rozumie do końca to można mu wciskać ciemnotę wiec człowiek jednak nie powinien do końca wierzyć tym przypisom
Nona, nie on śadzi ze każdy ksiadz to facet a większosci facetom tylko jedno w głowie a poza tym to można było odczytać jako żart
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Mów za siebie...
Większości facetom jedno w głowie... Powiedział co wiedział... to ja szczerze mówiąc bałbym się obracać w towarzystwie twoim i twoich kumpli. Ja mam kolegów co chodzą do kościoła, należą tak jak ja np. do OAZY, są ministrantami i wcale im nie jedno w głowie...
(Sz)Arek, ja nie mogę ech nie wime nie umiesz czytac?? nie mówie za siebie nie mówie za ciebie ja tylko stwierdzam fakt że wiekszosci facetom jedno w głowie co nie mówi że wszystkim jedno w głowie pobądz w licznym towarzystwie róznych grup to zobaczysz jak jest
bac się nie masz czego ani w moim towarzystwie ani w towarzystwie moich znajomych
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
faris, jednak ktoś te przypisy tam umieścił a jeżeli człowiek czegoś nie rozumie badz nie rozumie do końca to można mu wciskać ciemnotę wiec człowiek jednak nie powinien do końca wierzyć tym przypisom
ufff.. dzięki Voncuver bo już czułam się atakowana;P
(Sz)Arek napisał/a:
Większości facetom jedno w głowie... Powiedział co wiedział... to ja szczerze mówiąc bałbym się obracać w towarzystwie twoim i twoich kumpli.
A Ty znasz taki środek jak HIPERBOLA? Czy musisz tak brac wszystko do siebie?
_________________ "Bądź tym kim jesteś, a wtedy życie nabierze blasku, nawet gdy będzie to blask małej gwiazdki"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.