Jeszcze nie był..
Ale pewnie jak co roku streści swój życiorys i da mi taki sam jak zawsze obrazek z walczącym Michałem Archaniołem..
Ah, no i jak bym mogła zapomnieć ? Ma zwyczaj rozdawania podczas 'chodzenia po kolędzie' cukierków - krówek
Chyba jedyny plus..
Zeszytu nie sprawdza, ponieważ mam z nim religie (;
nie wiem,do rodzicow domu chyba przyszedl..jak co roku.W miejscu gdzie teraz mieszkam nie jestem zapisana do zadnej parafii.Zreszta nawet gdyby przyszedl jakis ksiadz to i tak bym go nie wpuscila.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
U mnie jeszcze ksiedza nie bylo a co do zeszytu z religii to by mial problem Poniewaz wogole go nie prowadze... ale na religie chodze (chociaz coraz zadziej bo i tak zazwyczaj na niej to spie albo nie ma mnie w szkole gdy ona jest )
U mnie jeszcze nie był, ale jak już przyjdzie to go wpuszczę - a co mi tam. Pewnie jak zwykle będzie się pytał o moją frekwencję w Kościele - czy mam gościa dobić i powiedzieć prawdę?
ej to teraz jest okres koledy ciekawe kiedy ja mam ciekawe czy wtedy bede przypadkiem w domciu o eszycie niech zapomni bo "mi sie zgubil"
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
ja już po koledzie wkoncu
cały czas myślałm czy go nie poczęstować ścieżką albo jakimś tabsem ale by mnie chyba starzy za to zajeb****
swoja drogą ciekawy jestem reakcji księdza patrzymy a on na to "nooo kur**8 wreszcie jakieś swojskie ziomy! przynajmniej raz kur*** nie jakies sztwyne wyczesańce co to muślą kur*** że ksiądz swoich potrzeb nie ma! a masz jakies panienki na zbyciu?"
bum mu chyba ołtarz wystawił
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
własnie koperta była ;] Zreszta pierwszy raz na oczy tego ksiedza widziałem Wogle naszej parafi to już z półtora roku nie widziałem :p bo zawsze jak już to do innych kosciołoew mnie przygnało
A u mnie dzisiaj ksiadz chodzi od 16:00 i jakos nie moze do mnie dotrzec Utknal chyba gdzies na drugiej klatce schodowej Jak myslicie powinienem go szukac a moze wezwac na pomoc policje i powiedziec ze juz ksiadz od 4.5 godz. nie moze do mnie trafic ??
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-09-02, 19:46
Hehe:D Tez sprawdzał.. .do czasu, kiedy sie przeprowadziłam;] Moi rodzice chceili rzeby ksiadz poświecił dom... noi ksiezulo sobie siedział i napil sie winka, zjadłciasto, kaske wział - i krzesło sie pod nim złamało :lol2: Tak sie speszył, ze nawet obrazków nie dał :hahaha:
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.