Wysłany: 2007-02-09, 13:19 Jak i gdzie można kupić bierzmowanie bez problemów??
Mam problem. Chce ożenić się z moją dziewczyną a nie mam bierzmowania bo nie chciało mi się chodzić na spotkania. Podpowiedzcie gdzie i jak kupić bierzmowanie... dziękuje
heh super temat
Najlepiej zapytaj się wielebnego. Mysle, że może przed slubem <przed ceremonią>.
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
*faris
Wysłany: 2007-02-09, 19:51
sztefcio napisał/a:
Podpowiedzcie gdzie i jak kupić bierzmowanie
łojezu... zastanów się co piszesz, bierzmowania nie da się kupić ^^ a jeśli już to udaj się do biskupa, bo tylko oni udzielają tego czegoś
a jak chcesz się ożenić to wystarczy zebyś przystąpił do bierzmowania, co to za problem ?
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
no wlasnie.... faris ma racje, jesli chesz przystapic do Bierzmowania to po prostu to zrob... co glupio tak teraz z molodzieza?? hehe.... brechtam wlasnie z takich ludzi ktorzy najpierw maja wszystko gleboko, a pozniej na szybkiego chca wszystko zalatwic... trzeba bylo sie przylozyc... czlowiek uczy sie na bledach... idz do Bierzmowania z mlodzieza ze mna dwa lata temu tez szly stare baby
powodzenia
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Ostatnio zmieniony przez Złośnica 2007-02-09, 20:00, w całości zmieniany 1 raz
ee.. od kiedy to zeby wziac sloob trzeba miec jakies bierzmowanie ^_^? wez ty sie ogarnij czlowieku.. nikt ci nie kaze brac jakiegos komercyjnego sloobu koscielnego tym bardziej ze jakos nie widac po Twoim zaangazowaniu ze cie to bardzo obchodzi ^_^
Wysłany: 2007-02-09, 20:29
Idź na stadion - dostaniesz bierzmowanie razem z magistrem xD
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2007-02-10, 16:11
sztefcio, jestes zabawny jak zapalenie pluc
jak nie masz bierzmowania to widocznie wiara nie byla dla ciebie wazna
to po kiego cha bierzesz koscielny?
bo laska chce?
rodzice?
OBRZYDLIWY HIPOKRYTA
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.