Nie wierzę w kościół i nie wierzę w księży.I nie mam potrzeby w to wierzyć.Nikt kto bardziej grzeszny nie będzie spowiadać mnie z moich grzechów...Człowiek nie musi znać moich grzechów i nie człowiek mnie z nich rozlicza.Nie mam nic do tego czy ktoś wierzy czy nie i czy się spowiada...To jest sprawa indywidualna.
Mordred dla ciebie to co ja myśle może być głupie,Ja swojego myślenia nie zamierzam zmieniać.To jest tylko moje zdanie.
_________________ Lubię obnażać myśli
Uwielbiam gdy patrzą na moje nagie -ja-
Jakie to głębokie i nic niewnoszące jednocześnie kogo Ty obwiniasz Kościół czy coś/kogoś innego? kto jest winny?
_________________ Hey man you know I'm really okay
The gun in my hand will tell you the same
But when I'm in my car
Don't give me no crap
Cause the slightest thing and I just might snap
no tak, winmy Kosciol za grzechy jednostek, ojejku jejku jej. ^.^
kejzlsk, wińmy kościół za grzehy jednostek będących tegoż kośioła głową... polecenia sąautoryzoane od góry
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.