czy wierzycie w zycie pozaziemskie ?? jak myslicie jest cos po drugiej stronie ??czy zycie zaczyna sie na nowo czy sie dalej ciagnie ?
_________________ OnIjUżOdPaDlInIcZyMbąbKa
Z
cHoInKiSpAdLi
w
KiEpSkIeKlImAtYpOpAdLi!
-------------------------------------------------------
na podstawie tego kogo masz koło siebie wiesz kim tak naprawde jesteś.
Hmmm...ja wierze poniewaz jest to podstawa mojej religi wiara w Dzien Sądu oraz w raj
a wiec patrząc z mojej perspektywy jesli bede dobrze sie sprawował w tym zyciu i bede miał sporo hasanów na koncie to pójde do raju
Wysłany: 2007-05-01, 21:44
golbi napisał/a:
czy wierzycie w zycie pozaziemskie
Dziwne pytanie, to oczywiste (ktoś napisze - dla oczytanych w temacie)
Sprawdź sam. To nie jest kwestia wiary.
Życie pozaziemskie, wielowymiarowe.
Łopatologicznie... "Niebo", "obcy", itd.
Chodziło mi oczywiście o całość "życia". Dla mnie poprostu skończymy jako pokarm dla destruentów i wrócimy do obiegu (a raczej nasza materia) w przyrodzie.
_________________ Szykuj broń w czasie pokoju, wojna zawsze zaskakuje-Mateusz Cz.
lampart [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-28, 15:38
Ja sadze ze nie ma nowego zycia ani nie chodzisz po niebie i zyjesz. Poprostu tak jak pojdziesz spac nic nie pamietasz i sie budzisz tylko wtedy sie juz nie obudzisz to tak jak dlugi sen bez pobudki. Choc ja np w niektorych przypadkach wierze w duchy. Niektorzy je wywoluja i pozniesz strasza. Wiec sam nie wiem co bedzie po smierci. Ale tez jakby nic nie bylo po smierci to skas biora sie duchy?
lampart-chodz Cie nie ma juz z nami napisales cos bardzo fajnego Skad wtedy duchy ?? Moim zdanie to jedna wielka tajemnica i nawet nie warto sie zastanawiac bo i tak sie nei dowiemy...musimy sami to przezyc
Wiek: 19 Dołączył: 16 Lis 2007 Posty: 19 Skąd: a czy to ważne?
Wysłany: 2007-11-17, 12:19
Zgadzam się z Caffe- coś musi być w deja'vu. Ostatnio mam ciągłe wrażenie, że to co przeżywam teraz już kiedyś się wydarzyło- swoją drogą jest to ciekawe odczucie.
_________________ Walczyć mogę tylko o coś, co miłuję. Miłuję tylko to, co szanuję, a szanuję jedynie to, co rozumiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.