Mi tam Benio wisi szczerze powiedziawszy:hyhy:
Nie jestem na tyle religijna zeby interesowac sie jego poczynaniami.
Faktycznie ja chyba naleze do fanatyków Jana Pawła II.
Dla mnie to jedyny papież.
W koncu pokolenie JPII
no to i ja się dołacze do fanów JPII
benek to już nie to samo - choć sie stara
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Nie czytałem encyklik Benedytka XVI i tylko mniej ,wiecej wiem jakie ma zdanie na kilka tematów. Poza tym spełniło sie to ,czego obiawiałem - po poprzednim papiezu konserwatyście przyszdł jeszcze większy konserwtysta. A to dobrze raczej nie powinno wróżyc kosciołowi na świecie (chociaż mnie to raczej nie martwi).
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.