antyglobalista? nie zabiera nam suwerennosci, tylko zbliza nas do innych panstw. no i rozumiem, ze nie dostrzegasz plusow, no bardzo dojrzale podejscie.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
ania5677
Wysłany: 2007-10-22, 19:28
To ze nie lubie zydów to mało powiedziane .Ale nie bez powodu. "nie lubie" ich za to ze ja jestem patryjotą a żydzi cały czas psuli i nadal psuja nasz biedny kraj. W rządzie tez u nas prawie sami zydzi. I choc hitler był niemcem to podziwiam go bo zrobił dla swojego kraju co mógł najlepszego .Troche odbiegne jeszcze od tematu al darze go sympatia za to ze był szlachetnym człowiekiem bo jak hitler porozdawał juz wszystkim te trucizny zeby poumierali bezbolesnie i na koncu zaosała mu jedna trucizna i miał do wyboru zastrzelic siebie a swojemu psu dac trucizne albo odwrotkie .to dał psu ta trutke a sam se strzelił w łeb. podziwiam go i zycze polsce zeby w naszym kraju tez znalazł sie taki człowiek.
_________________ "Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji."
jak dla mnie post gloryfikujący Hitlera i jego zbrodnie, masowe mordy itd. to obraza dla narodu nie tylko polskiego i zakrawa na bana. no ale co ja tam wiem.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Zgadzam sie z kolega. Gloryfikacja hitlera jest karygodna sprawa. Jesli ktos to robi to oznacza, ze jest neofaszysta albo nie ma odpowiedniej wiedzy. Narod Zydowski nie byl tepiony dopiero od IIWW!!!! Pierwsze przesladowania zaczely sie w sredniowieczu, gdzie Zydow oskarzono o rozpetanie epidemii dzumy i wywolanie wielkiego Kryzysu w Europie. Jestem na profilu etnograficzno-turystycznym i o Zydach moge powiedziec tak: Owszem zdazali sie zydzis, ktorzy oszukiwali, poprzez swoja lichwe, byli tez Zydzi, ktorzy pomagali nawet Chrzescijananom. W swojej pracy o Zydach w Ryglicach mam przypadek, gdy 2 Izraelitow sciaglo czapeczki, dajac szacunek naszemu zmarlemu.
W swojej pracy o Zydach w Ryglicach mam przypadek, gdy 2 Izraelitow sciaglo czapeczki, dajac szacunek naszemu zmarlemu.
A ja znam przykład, gdy Żyd nie zabił Polaka samochodem, bo miał syndrom autostradowy. To już trzech pożądnych Żydów
Ogólnie również Żydzi zapobiegli wojnie domowej i interwencji sowieckiej. Rozdzielmy pożądnych ludzi od ludzi zdrajców. Farbowani czerwoni nawet nie chodzili zapewne do synagogi (wspomniany prof. Lewartow miał pogrzeb chyba katolicki, chociaż był ateistą żydowskiego pochodzenia).
->Nie chcę jednak wypowiadać się nt. Państwa Izrael
A zatem kto je tworzył? Arabscy Chrześcijanie, czy Syryjscy Muslim?Pokażcie mi inne państwo, chcące należeć do kultury zachodu, gdzie tak kategoryzowano by pod względem etnicznym, religijnym, czy zdrowotnym? Czemu nie reedukowano francuzkich Żydów, za to obowiązkowo sowieckich?
_________________ W głębi cierpią, choć nie okazują tego tłumiąc ból w sobie.
heterofobom dziękuję za
Ostatnio zmieniony przez borderline Wczoraj 23:07, w całości zmieniany 1 raz
No i masz racje,w kazdej dziedzinie trzeba rozdzielic tych dobrych od tych zlych. Nie wszyscy Zydzi sa zli. Nie mozna tu uogolniac. Oczywiscie bylo wiele przypadkow, gdy Zydzi nie zachowywali sie tak jak powinni. Przykladem w mojej pracy byl np. jeden taki, ktory za 20 zl dlugu w swoim sklepie walczyl w sadzie i wyciagnal od biednego rolnika kawalek jego pola-jego dorobku, za marne 20zl. No ale byl tez przyklad Zydowki, ktora poprosila rodzicow kobiety, z ktora przeprowadzalem wywiad o pozyczenie pieniedzy aby uciec do nowego Sacza do rodziny (uciec przed hitlerowcami). Dostala na to pieniadze. Po miesiacu wrocily one z w liscie z podziekowaniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.