Podobnie jak jabłka. Nie za dużo wiesz o instynkcie , zwierzętach ,świadomości i myśleniu abstrakcyjnym . O seksie też pewnie nie za dużo. Zostań przy Małyszu i nie udzielaj się jak nawet nie wiesz że barszcz jest tani ,a proste to jak Apple ^^
_________________ "Za błędy pozorów normalności wracam do domu obłędu"
No przecież to jest proste jak barszcz. Zwierzęta nie mają rozumu, tylko instynkt, a więc nie rozumieją co się dzieje i są bardzo przestraszone, ich instynkt zwierzęcy będzie im mówił, że jest coś nie tak i wtedy będzie rozgrywać się cała tragedia.
A co to ma do tego, co ja napisałem? Moje pytanie tyczyło się czegoś innego. Udowodnij mi, że zwierzęta nie odczuwają satysfakcji seksualnej, skoro np. psy wskakują na siebie jak durne.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Eeee a jaka to przyjemność swoje ,,potrzeby" zaspakajać z zwierzętami?? No, ale jeżeli ktoś czuje pociąg seksualny do takiej np.muszki czy psa, jego sprawa, ale to jest wg.mnie chore
_________________ Trzeba umieć znaleźć ripsote, na wypowiedzi debili
*Apple
Wysłany: 2008-02-21, 22:26
Prince napisał/a:
Apple napisał/a:
Zwierzęta nie mają rozumu
Podobnie jak jabłka. Nie za dużo wiesz o instynkcie , zwierzętach ,świadomości i myśleniu abstrakcyjnym . O seksie też pewnie nie za dużo. Zostań przy Małyszu i nie udzielaj się jak nawet nie wiesz że barszcz jest tani ,a proste to jak Apple ^^
Nie bądź takie niemiły, księżulku. Zwierzęta mają instynkt, który ich kieruje w stronę swojego gatunku, i nie zrozumią tego dziwnego zachowania ludzkiego. To ich krzywdzi.
Mordred napisał/a:
Udowodnij mi, że zwierzęta nie odczuwają satysfakcji seksualnej, skoro np. psy wskakują na siebie jak durne.
No i kłania się czytanie ze zrozumieniem! Pisałam, że nie odczuwają tej satysfakcji z ludźmi.
Zresztą nie będę się udzielać w tak okropnym temacie.
No i kłania się czytanie ze zrozumieniem! Pisałam, że nie odczuwają tej satysfakcji z ludźmi.
Sama zacznij czytać ze zrozumieniem, mądralo. Co za różnicę sprawia psu co go, za przeproszeniem, w dupę pcha? Nie przeceniaj zwierząt, one nie mają uczuć, moralności, tylko instynkt.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Sama zacznij czytać ze zrozumieniem, mądralo. Co za różnicę sprawia psu co go, za przeproszeniem, w dupę pcha? Nie przeceniaj zwierząt, one nie mają uczuć, moralności, tylko instynkt.
Chyba chodziło o to że nie fortunnie cię zacytowała.
Co do tematu moralności i uczuć u zwierząt to też nie jest takie proste .
war
Wysłany: 2008-02-22, 17:40
Nie przeceniaj zwierząt, one nie mają uczuć, moralności, tylko instynkt.[/quote]
nie moge sie z Toba zgodzic ze zwierzeta nie maja uczuc. zwierzeta potrafia kochac i to wieksza miloscia niz czlowiek
_________________ When we were young the future was so bright
To nie milość tylko przywiązanie. Ty karmisz mnie, ja trzymam się przy Tobie.
Oczywiście gdyby ktoś zgwałcił mojego kota poczułbym się urażony i przemeblował tego Pana/Panią.
W innych przypadkach... dunno, zachowaj proporcje i umiar, a reszta jakoś się potoczy.
Z tą chorobą psychiczną... napewno jest to wina mózgu/umysłu, sprawa w pewnych przypadkach do rozwiązania (np. stały ludzki partner seksualny) co nie oznacza, że samo zjawisko zoofilii minie.
Zwyczajnie co człowiek to preferencja, a i zwierzęta potrafią skutecznie się bronić. (pamiętajmy o proporcjach, oczywiście, że żaba nie obroni się przed człowiekiem, ale taki wilk już może odgryźć to i owo)
To nie milość tylko przywiązanie. Ty karmisz mnie, ja trzymam się przy Tobie.
Pewnie masz rację . Słyszałeś o podobieństwach między właścicielach zwierząt i ich podopiecznych? ^^ Rodzice mówili żebyś nie brał jedzenia od obcych ?
Taka ciekawostka z mojego miasta : http://pl.wikipedia.org/wiki/Pomnik_psa_D%C5%BCoka
Ponieważ już trochę daleko od tematu to sam sobie poszukaj podobnych do tej historii i o pochodzeniu uczuć i moralności .
I nie licz na to że coś mi spadnie z talerza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.