Forum Dyskusyjne :: Zoofilia

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Kontrowersyjne tematy » Zoofilia

Zoofilia
Autor Wiadomość

Prince 
Bordeline

Wysłany: 2008-02-20, 01:38   

Apple napisał/a:
Zwierzęta nie mają rozumu

Podobnie jak jabłka. Nie za dużo wiesz o instynkcie , zwierzętach ,świadomości i myśleniu abstrakcyjnym . O seksie też pewnie nie za dużo. Zostań przy Małyszu i nie udzielaj się jak nawet nie wiesz że barszcz jest tani ,a proste to jak Apple ^^

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2008-02-20, 02:38   

Cytat:
No przecież to jest proste jak barszcz. Zwierzęta nie mają rozumu, tylko instynkt, a więc nie rozumieją co się dzieje i są bardzo przestraszone, ich instynkt zwierzęcy będzie im mówił, że jest coś nie tak i wtedy będzie rozgrywać się cała tragedia.

A co to ma do tego, co ja napisałem? Moje pytanie tyczyło się czegoś innego. Udowodnij mi, że zwierzęta nie odczuwają satysfakcji seksualnej, skoro np. psy wskakują na siebie jak durne.

monia_89 
Racjonalistka

Wysłany: 2008-02-21, 17:43   

Eeee a jaka to przyjemność swoje ,,potrzeby" zaspakajać z zwierzętami?? No, ale jeżeli ktoś czuje pociąg seksualny do takiej np.muszki czy psa, jego sprawa, ale to jest wg.mnie chore :looka:

*Apple 

Wysłany: 2008-02-21, 22:26   

Prince napisał/a:
Apple napisał/a:
Zwierzęta nie mają rozumu

Podobnie jak jabłka. Nie za dużo wiesz o instynkcie , zwierzętach ,świadomości i myśleniu abstrakcyjnym . O seksie też pewnie nie za dużo. Zostań przy Małyszu i nie udzielaj się jak nawet nie wiesz że barszcz jest tani ,a proste to jak Apple ^^

Nie bądź takie niemiły, księżulku. Zwierzęta mają instynkt, który ich kieruje w stronę swojego gatunku, i nie zrozumią tego dziwnego zachowania ludzkiego. To ich krzywdzi.

Mordred napisał/a:
Udowodnij mi, że zwierzęta nie odczuwają satysfakcji seksualnej, skoro np. psy wskakują na siebie jak durne.

No i kłania się czytanie ze zrozumieniem! Pisałam, że nie odczuwają tej satysfakcji z ludźmi.

Zresztą nie będę się udzielać w tak okropnym temacie.

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2008-02-21, 23:32   

Cytat:
No i kłania się czytanie ze zrozumieniem! Pisałam, że nie odczuwają tej satysfakcji z ludźmi.

Sama zacznij czytać ze zrozumieniem, mądralo. Co za różnicę sprawia psu co go, za przeproszeniem, w dupę pcha? Nie przeceniaj zwierząt, one nie mają uczuć, moralności, tylko instynkt.

Prince 
Bordeline

Wysłany: 2008-02-22, 01:24   

Mordred napisał/a:
Sama zacznij czytać ze zrozumieniem, mądralo. Co za różnicę sprawia psu co go, za przeproszeniem, w dupę pcha? Nie przeceniaj zwierząt, one nie mają uczuć, moralności, tylko instynkt.

Chyba chodziło o to że nie fortunnie cię zacytowała.
Co do tematu moralności i uczuć u zwierząt to też nie jest takie proste .

war 

Wysłany: 2008-02-22, 17:40   

Nie przeceniaj zwierząt, one nie mają uczuć, moralności, tylko instynkt.[/quote]

nie moge sie z Toba zgodzic ze zwierzeta nie maja uczuc. zwierzeta potrafia kochac i to wieksza miloscia niz czlowiek

Tabris88 
?

Wysłany: 2008-02-22, 18:03   !

To nie milość tylko przywiązanie. Ty karmisz mnie, ja trzymam się przy Tobie.

Oczywiście gdyby ktoś zgwałcił mojego kota poczułbym się urażony i przemeblował tego Pana/Panią.

W innych przypadkach... dunno, zachowaj proporcje i umiar, a reszta jakoś się potoczy.

Z tą chorobą psychiczną... napewno jest to wina mózgu/umysłu, sprawa w pewnych przypadkach do rozwiązania (np. stały ludzki partner seksualny) co nie oznacza, że samo zjawisko zoofilii minie.

Zwyczajnie co człowiek to preferencja, a i zwierzęta potrafią skutecznie się bronić. (pamiętajmy o proporcjach, oczywiście, że żaba nie obroni się przed człowiekiem, ale taki wilk już może odgryźć to i owo)

Prince 
Bordeline

Wysłany: 2008-02-23, 01:45   

Tabris88 napisał/a:
To nie milość tylko przywiązanie. Ty karmisz mnie, ja trzymam się przy Tobie.

Pewnie masz rację . Słyszałeś o podobieństwach między właścicielach zwierząt i ich podopiecznych? ^^ Rodzice mówili żebyś nie brał jedzenia od obcych ?
Taka ciekawostka z mojego miasta : http://pl.wikipedia.org/wiki/Pomnik_psa_D%C5%BCoka
Ponieważ już trochę daleko od tematu to sam sobie poszukaj podobnych do tej historii i o pochodzeniu uczuć i moralności .
I nie licz na to że coś mi spadnie z talerza ;)

Odpowiedz do tematu