Taką kiedyś opinię powiedziała mi kumpela:"Facetom to zawsze w końcu jest tak samo,czy to będą usta,czy ręka ,czy krowi zadek."-Czyli jedynym co nas determinuje akurat w kierunku kobiet tp zbożny cel prokreacji-RANY!!!
Ale odnośnie trzody chlewnej -nie kapuję:Czy ma to znaczyć że na np.tomografie nie zlokalizowano pobudzenia ośrodków odpowiedzialnych za doświadczanie przyjemnosci u świnek?.Czy innaczej?Może chodzi o sposób w jaki dorobiliśmy się korzystania z sexu nie tylko dla zbożnego celu prokreacji? Dla tych co chcą się jeszcze pozniechęcać do gatunku polecam -świetna historia.
Ostatnio zmieniony przez Prince 2006-12-22, 09:13, w całości zmieniany 1 raz
Zoofilia
1. co o tym sądzicie
2. co myślicie o osobach ją "uprawiających"
3. jak się to ma do praw zwierząt, do praw człowiek, praw natury
4. filmy erotyczne ze zwierzętami?
i wszytsko inne co się tego tyczy. Piszcie, co myślicie na ten temat.
1. Rodzaj zboczenia, troche jak dla mnie nienormalne
2. Trezeba leczyć
3. Czemu kiedy lekarz weterynarii wsadza ręke do macicy krowy w celu jej sztucznego zapłodnienia (insyminacja) nikt nie traktuje tego jako zoofilie? Facet wsadza jej tylko 16 cm, a lekarz całą rękę, co bardziej boli?
4. Przesada co do filmów
_________________ "Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości"- Paulo Coelho
Tak sobie siedzę i się zastanawiam, co robi pozostałe 6 cudów świata..?
Ostatnio zmieniony przez Tova 2007-01-06, 16:53, w całości zmieniany 1 raz
Albo robią to dla kasy w filmach, albo lubią pieski i koniki bardziej niż ja
Patra napisał/a:
3. jak się to ma do praw zwierząt, do praw człowiek, praw natury
Do praw zwierząt, praw człowieka - nie wiem, czy to jakoś narusza te prawa, no chyba, że zwierząt, ale może je to też podnieca. Prawa natury - jak najbardziej naruszone
Patra napisał/a:
4. filmy erotyczne ze zwierzętami?.
Są, ktoś je kręci, ktoś w nich gra, kasa z tego pewnie też jest. Nie oglądam, nie przeszkadzają mi
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-11-18, 12:01
Cytat:
1. co o tym sądzicie
Zastanawia mnie, co pociąga zoofilów w zwierzętach?
Szczyt obrzydzliwości
Cytat:
2. co myślicie o osobach ją "uprawiających"
współczuję z całego serca. Ośmielam się stwierdzić, że to nawet gorsze niż bycie nekrofilem.
Cytat:
4. filmy erotyczne ze zwierzętami?
zdecydowanie nie
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
fuj wez mi nie obrzydzaj wieczora ...... blee ja jeszcze o psach slyszalem ale to juz co innego (film ali g:P)
Jestem tu pierwszy raz i tez mam obrzydliwy temat
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
[ Dodano: 2007-12-16, 18:26 ]
KaSieK napisał/a:
Leeloo napisał/a:
A co jak zwierzątka posuwają kobiete??? kÓrwa...... mać....;|
A to to juz w ogole .... blee... =/
[ Dodano: 2007-12-16, 18:29 ]
Ja jestem w porzadku, [quote]
A dla mnie to kolejni popaprańcy...
Jakieś niewyżycie seksualne...I nie mam zrozumienia dla takiego postepowania.nie normalne..
Jestem ciekawa.Przykładowo jakiś zoofil dupczy krowe.Ok!a Niech se dupczy ale potem niech sam dupe wystawi i da się wydymać dla KONIA.. skoro mu tak dobrze i przyjemnie dupczyć krowe to dlaczego KOŃ miałby nie mieć przyjemności?
_________________ Lubię obnażać myśli
Uwielbiam gdy patrzą na moje nagie -ja-
3. Czemu kiedy lekarz weterynarii wsadza ręke do macicy krowy w celu jej sztucznego zapłodnienia (insyminacja) nikt nie traktuje tego jako zoofilie? Facet wsadza jej tylko 16 cm, a lekarz całą rękę, co bardziej boli?
lekarz to robi dla dobra krowy, są badania i zabiegi, które wykonać trzeba i niekoniecznie są one przyjemne. i taki jeszcze jeden szczegół - lekarz nie czerpie z tego przyjemności seksualnej..
poza tym nie tylko krowy są gwałcone.. ostatnio do schroniska trafiła mała [w odniesieniu do wielkości nie wieku] suczka, która była gwałcona przez swojego właściciela..
zoofilia jak każda dewiacja seksualna jest chora.. fakt, że są dewiacje, przez które nie krzywdzi się żywych istot, ale wszyscy pozostali powinni być traktowani i sądzeni tak samo jak inni psychopaci..
_________________ Lord, Help me be the person my dog thinks I am.
zoofilia to dewiacja seksulana, powinno sie leczyc takich ludzi
tak samo jak przeciwdzial sie pedofilii, tak i powinno przeciwdziaals sie temu zjawisku. Krzywdza zywe stworzenia.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
znow przyklad z pedofilii...
dzieci niekoniecznie zawsze beda oczuwac bol, ba, moze nawet i bedzie to dla nich przyjemne...
to znaczy, ze mozna na to pozwolic?
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
I nie porównujmy świadomości dziecka ze świadomością psa, to nie jest dobra analogia, się mi wydaje.
ale skupiasz sie na doznaniach cielesnych, ja tez
poza tym i dziecko i zwierzeni obroni sie samo, wiec ktos musi
podobienstawa wiec sa.
edit
literowka
Nabokov Rozpacz
Ostatnio zmieniony przez luba 2008-01-27, 23:12, w całości zmieniany 1 raz
Czemu zakładacie takie tematy?!
Czemu nie jesteście tolerancyjni??
Może oni są przez to szczęśliwi??
To ich wybór, mają prawo do życia z swoimi wybrańcami
ku**a przecież to jest dokładnie to samo co pedryle i cała ta zjebana reszta!!!!!!!
zwierzęta nie czerpią tyle przyjemności z seksu co ludzie -.-'
Skąd wiesz?
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
*Apple
Wysłany: 2008-02-19, 22:53
Mordred napisał/a:
matra napisał/a:
zwierzęta nie czerpią tyle przyjemności z seksu co ludzie -.-'
Skąd wiesz?
No przecież to jest proste jak barszcz. Zwierzęta nie mają rozumu, tylko instynkt, a więc nie rozumieją co się dzieje i są bardzo przestraszone, ich instynkt zwierzęcy będzie im mówił, że jest coś nie tak i wtedy będzie rozgrywać się cała tragedia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.