Poza tym pies to jakby nie patrzeć zwierzę.
Oczywiście ,ze myśli i rozumie sporo ,ale ciagle ma instynkty pewne zachowane ,wiec do człowieka nie ma co ich porównywac.
Właśnie dlatego my jestesmy ich panami a nie na odwrót.
Zoofilia jest chorobą i tyle. Chyba co do tego to nikt nie ma wątpliwości ,że aby czuc pociag seksualny i odczuwać podniecenie podczas kontaktu ze zwierzętami zdrowym być po porstu nie mozna.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
No jak to nie? Z tego co wiem, to też mają z tego przyjemność.
Mają ale to nie jest powodem dla którego to robią. Powodem jest instynkt którym im TO nakazuje. Przyjemność jest po drodze... I nie jest tym co pcha psy do TEGo...no..
[ Dodano: 2006-08-18, 20:59 ]
I zgadzam się kurna z dipe i już.
Mają ale to nie jest powodem dla którego to robią. Powodem jest instynkt którym im TO nakazuje. Przyjemność jest po drodze... I nie jest tym co pcha psy do TEGo...no..
Moim zdaniem przyjemność nie jest "po drodze" - zwierzęta do niej po prostu DĄŻĄ, bo właśnie na tym polega wzmożony popęd płciowy. Po prostu jest to pragnienie zaspokojenia swoich żądz, swoich potrzeb przyjemnościowych. :p Tak więc nie można sprowadzać tego na drugi plan. "Instynktownie" to się komórki mogą rozmnażać.
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-08-19, 13:47
Prymas napisał/a:
Galaxy napisał/a:
i nie robią tego dla przyjemności
No jak to nie? Z tego co wiem, to też mają z tego przyjemność.
Tylko ludzie i delfiny odczuwają przyjemnośc z seksu...;]
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
Galaxy napisał/a:
O proszę!!! Mowiłam, że nie dla przyjemności!!!
Pff, nie dam za wygraną. ;p Trochę się naszukałem, ale znalazłem tylko cytat z Wikipedii:
Wikipedia napisał/a:
Wiele gatunków zwierząt, w tym także ludzie, uprawia stosunki płciowe również poza okresami płodności, dla przyjemności lub podtrzymania bliskich związków ze stałym partnerem.
Wysłany: 2006-08-20, 15:42
Prymas napisał/a:
Leeloo napisał/a:
Galaxy napisał/a:
O proszę!!! Mowiłam, że nie dla przyjemności!!!
Pff, nie dam za wygraną. ;p Trochę się naszukałem, ale znalazłem tylko cytat z Wikipedii:
Wikipedia napisał/a:
Wiele gatunków zwierząt, w tym także ludzie, uprawia stosunki płciowe również poza okresami płodności, dla przyjemności lub podtrzymania bliskich związków ze stałym partnerem.
No np. orgazm u dzikich świn trwa 30 minut podobno.... ale one nie maja z tego przyjemności...;| Gdyby nie to, to chciałoby sie taką dzika świnka być;]
No np. orgazm u dzikich świn trwa 30 minut podobno.... ale one nie maja z tego przyjemności...;| Gdyby nie to, to chciałoby sie taką dzika świnka być;]
A kto powiedział, że nie mają z tego przyjemności? Samo użycie słowa "orgazm" na to wskazuję. Radzę zapoznać się z definicją. Co to za orgazm bez rozkoszy?
O ludzie... Prymas, ale chodzi o to, że jeśli NAWET psy odczuwają przyjemność ze stosunku to nie dlatego takowy odbywają!!! Psy nie mają rozumu i nie myślą sobie 'przejde się do tego pieska bo bedzie mi przyjemnie'... to instynkt. Stosunek raczej nie kojarzy się psom z przyjemnością. Robią to bo popycha do tego instynkt... nic wiecej. I to tylko w celu zachowania ciągu gatunku.Ludzie... takie trudne to zrozumieć??
I jeszzce raz, i jeszcze raz... a jak już zrozumiesz to jeszcze raz, tak na wszelki wypadek. A jak nie zrozumiesz to trudno.
Psy mają rozum.
Wysłany: 2006-08-20, 20:27
Leeloo napisał/a:
A kto powiedział, że nie mają z tego przyjemności? Samo użycie słowa "orgazm" na to wskazuję. Radzę zapoznać się z definicją. Co to za orgazm bez rozkoszy?
Sie czyta różżne rzeczy... dla nas orgazm to orgazm... a dla świnek... hmmm.... a moze one tak kwiczą cały czas, bo jadą na spazmach??:>
Prymas, a ja nadal stoję przy swoim, że nawet jesli pieseczki odczuwają przyjemność ze stosunku to nie dlatego go odbywają. Nie to ich do tego ciągnie. Bo ludzi owsze. Seks to dla nich przyjemność i dlatego go praktykują (sam zauważ) dużo częście niż psy, bo popycha ich do tego przyjemność. Psy popycha do tego instynkt...
Aha... i psy mają rozum w sensie mózgu...jasne... i świadomości. Ale nie myślą:):)
Wysłany: 2006-08-21, 12:30
Galaxy napisał/a:
psy mają rozum w sensie mózgu...jasne... i świadomości. Ale nie myślą:):)
Myśla, ale nie abstrakcyjnie:D
oł dzize za to powinno się iść do pierdla !!! To ejst zboczenie!!!, wykorzystywanie seksualne!!!!, gwałt!!!! Co o nas pózniej te biedne zwierzaczki myslą
Wysłany: 2006-08-30, 12:42
Cytat:
Nie wyobrażam sobie jak można posówać zwierzątka... blee.... przecież to obrzydliwe ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.