Ojj ale macie temat smutny ... ja narazie nie mialam z usypianiem do czynienia i mam nadzieje ze nie beda miala xD Ale mam kolezanke ktora ma suczke...prawde mowiac malo interesuje sie tym psem...i doslownie do dwa trzy miesiace ten piesek jest w ciazy!!! Masakra...za kazdym razem przecierz ona tak sie meczy jak rodzi np 5 pieskow...ale najgorsze jest to ze ona i jej rodzina te male pieski nie oddaje ale je zabija!! zakopuje na ''zywca'' albo je topia!!! ....
a w takiej wsyuacjii to się powinno napisać do obrońców praw zwierząt czy jakoś tak
zabijać bezbronne szczeniaki...
poza tym jest wiele stron w Internecie...
jezeli byś chciała zakończyć ten mord na zwierzętach rto radze ci poszukać takich właśnie stron i zapytać ludzi o pomoc.
Oni na pewno doradzą i pomogą.
albo przekonać koleżanke do sterylizacjii suczki
to nie kosztuje tak wiele pieniędzy,
jeżeli kocha swojego psa to powinna się zgodzić i zabrać ją na ten zabieg
_________________ Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic.
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil...
Ostatnio zmieniony przez cate 2007-12-20, 17:11, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.