hmm sama do końca nie wiem jeśli chodzi o kalectwo to tolerancyja jestem bardzo ..... ale jeśli chodzi o sam wygląd to już niezbyt
twoje posty są coraz zabawniejsze.
masz na myśli wygląd, czyli urodę, czy np. kolor skóry?
w obu przypadkach wychodzi intelektualny zaścianek. ludzie dążą do tworzenia globalnej wioski, do tego, zeby w kazdym miejscu na swiecie mogl byc kazdy tegoż obywatel, rozwijają swoją tolerancję tak, żeby wszyscy mogli czuć się swobodnie etc etc, no ale zawsze znajdzie się jakiś wrzód na dupie społeczeństwa, któremu przeszkadza aparycja.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Tolerancja i Wolność temat morze - jedni o to walczyli inni gineli jeszcze inni zabijali - ciarki mi przechodzą po plecach z jednego powodu, w podstawówce dzieciaki rzucają na siebie "obelgi" (zaznaczam, "obelgi") w postaci "Ty Żydzie" ... pytam sie skąd taki dzieciak miałby wiedzieć o uprzedzeniach? Może dlatego że Minister Edukacji zakładał pronazistowską organizację? albo babcia wyznaje Rydzyka i nienawidzi "masonów". Jak w takich warunkach można myśleć o jakiejkolwiek zmianie na lepsze? i kto jak nie młodzi ma nawoływać do tolerancji kiedy juz w podstawówce uczą sie pogardy wobec innych kultur i narodowości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.