Co sadzicie o facetach którzy korzystaja z usług pan za pieniądze??Co byście zrobily gdybyscie sie dowiedzialy ze wasz chlopak z takich korzystał??
_________________ Tylko bądz...To zrobić mogę, być mogę z miłości, przyzwyczajenia, wygody, pasji, namiętności...Po prostu być...
Ostatnio zmieniony przez Migotka 2007-03-18, 15:03, w całości zmieniany 1 raz
Angelajka
Wysłany: 2007-03-18, 18:35
po prostu ida na łatwiznę..... gdyby moj chlopak skorzystal z uslug takich pan najzwyczajniej w swiecie pozegnalibysmy sie... tym bardziej trzeba przemyslec fakt ze moglby sie czym zarazic, bo kto wie nigdy nic nie wiadomo
_________________ Nasze zycie jest takie jakim uczyniły je nasze myśli...
Wysłany: 2007-04-05, 09:35
Tirowki to chyba najgorszy rodzaj/odmiana dziwek.
Malenstwo napisał/a:
spacery po lasach i zbieranie grzybów...głównie grzybów
mimo glupoty piszczej te slowa to sa one prawdziwe. Gdyby moj facet skorzystal z czegos takiego to nei rzucila bym go bo meni zdradzil, bo to czasem mozna wybaczyc, ale rzucila bym go zeby sie jakims syfem nie zarazic.
Tirowki... bleee... wogule przyjzyjcie sie im keidys no przeciez takie niedojebane jakies az sie chce im powiedziec "kto cie takurzadzil?" takie laski to tylko powybijac nie wazne z jakiego powodu to robiom chocbym byla w najgorszej sytuacji to przeciez nie ubiore "sexi" lateksowego bikini i w srodku zimy nie bede stala na autostradzie tego sie przeciez nie da zrozumiec... jakie one maja intencje wogule????
_________________ Hey Motherfucker!! Punk's not death!!
chuda, piszesz nie na temat. A Twoja ortografia woła o pomstę do nieba.
chuda napisał/a:
robiom
chuda napisał/a:
wogule
: |
Migotka napisał/a:
Co sadzicie o facetach którzy korzystaja z usług pan za pieniądze??
moim zdaniem, faceci mają swoje potrzeby, ale zaspokajanie ich w takich sposób, jest ohydny. zastanawia mnie, czy oni nie boją się złapać jakieś choroby od prostytutek.
Migotka napisał/a:
Co byście zrobily gdybyscie sie dowiedzialy ze wasz chlopak z takich korzystał??
poczułabym obrzydzenie do niego, co wiązałoby się z tym, że zostawiłabym go. oprócz tego:
Mokra napisał/a:
Gdyby moj facet skorzystal z czegos takiego to nei rzucila bym go bo meni zdradzil, bo to czasem mozna wybaczyc, ale rzucila bym go zeby sie jakims syfem nie zarazic.
prawda. zgadzam się.
_________________ podtrzymywałeś moją głowę
nie roztrzaskałam skroni
o podłogę - póki co
Wysłany: 2007-04-06, 17:14
Nie oceniam, nie wiem kto co przeżywa. To chyba sprawa indywidualna każdego faceta oczywiście dopóki nie dotyczy również mojego. Jakbym się dowiedziała to nie chciałabym znać czynników, nie mielibyśmy o czym rozmawiać.
Ale patrząc na takie zjawisko z boku jestem co najmniej zniesmaczona, bo taka desperacja jest po prostu żałosna.
_________________ A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak
*Apple
Wysłany: 2007-04-07, 11:14
Sądzę, że to zboczeńcy
I w ogóle wątpię w to czy mają jakiś rozum.
Jak większość facetów, myślą odwrotną stroną
od razu zboczeńcy... normalni ludzie, którzy czerpią przyjemność z takich usług. Słysząc tirówki zakładamy że z tych usług korzystają żonaci faceci z gromadką dzieci a tak naprawde to czesto wolni faceci, czesto okropni wizualnie nie mający powodzenia u kobiet, bez wiekszej gotówki - odkładają sobie na przyjemność raz w miesiącu, bo nie płacąc nie mieliby większych szans współżyć z kobietą. Jest to odpłatna usługa za obustronną zgodą, może mało ambitna ale w pełni legalna. Nie piętnuje tego do momentu kiedy nie dochodzi do zdrady, dlatego sam nigdy bym nie odwiedził takiej pani ... mam jedną i wystarcza mi za pięć. Chociaż w pewnym momencie gosciłem TIRówkę pod swoim dachem, tyle że to była moja bratowa, studentka Turystyki i Rekreacji (w skrócie TiR) ;-)
Wysłany: 2007-04-08, 16:27
Ja tak naprawde wspolczuje tym dziewczynom.
gdzies czytalam ze czesto maja okrutnych"opiekunow", ktorzy je bija, szantazuja i gwalca.
Ale z drugiej strony przeciez takie diewczyny powinny wiedziec na jakie niebezpieczenstwa sie narazaja.
_________________ "Człowiek na starość przypomina emerytowanego aktora, który siedzi na widowni i smętnie spogląda jak jego ulubione role gra kto inny."
czasami odnosze wrazenie, ze jestes facetem z amputowanym przyrodzeniem i naprawde nie masz juz czym myslec.
Cytat:
a tak ogolnie to tirowki sa bleee... gdzie to sie chowa??
'po krzokach'.
Kiyoko napisał/a:
Ale patrząc na takie zjawisko z boku jestem co najmniej zniesmaczona, bo taka desperacja jest po prostu żałosna.
'znajomy', facet kulawy, pijak i awanturnik, uzbierał raz 200zł (ileż wyrzeczeń musiało go to kosztowac) i poszedl na takowe panienki. Odmowily, bo brzydki, bo smierdzi. Eh, u nas to nawet tirówki zaczely wybrzydzac, swiat na glowie staje.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Ostatnio zmieniony przez Mordred 2007-04-08, 20:33, w całości zmieniany 1 raz
moge troche nie na temat?? ale tez o tirowkach... niedawno (jakis tydzien temu) bylam na pielgrzymce do Czestochowy klas 3... no ode mnie kawalek drogi to jest... po drodze staly TIRÓWKI, chłopcy od nas z autokaru zaczeli do nich machac a jedna koszulke do gory i cycki im pokazala... a ze ksiadz z nami jechał... on był najbardziej zachwycony tym widokiem xD
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wysłany: 2007-04-09, 08:28
Większość facetów ma to do siebie, że podniecają ich takie rzeczy. I coż tu robić....
_________________ "Człowiek na starość przypomina emerytowanego aktora, który siedzi na widowni i smętnie spogląda jak jego ulubione role gra kto inny."
Większość facetów ma to do siebie, że podniecają ich takie rzeczy.
no i następna, dysponująca zapewne imponującymi statystykami wprost z GUSu. nie, nie większosc. nas tez to brzydzi, podobnie jak was. decyduja sie na to zazwyczaj desperaci.
mlodym tym bardziej trudno sie z czyms takim byloby pogodzic, bo to jak przyznanie sie do porazki i "na nic wiecej mnie nie stac".
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wiek: 18 Dołączyła: 07 Kwi 2007 Posty: 36 Skąd: far far away
Wysłany: 2007-04-09, 11:19
powiem tak dopoki mnie to nie dotyczy(czyt.mojego faceta) to temat jest mi szczerze mowiac obojetny....
nie wiem dlaczego te dziewczyny tak postepuja,moze powodem jest sytuacja materialna,moze zostaly zmuszone...nie mam pojecia
wiem tylo ze ja nie mogla bym byc jedna z nich
Wysłany: 2007-04-10, 10:27
Mordred napisał/a:
no i następna, dysponująca zapewne imponującymi statystykami wprost z GUSu.
No musze rozczarowac, ja tam nie korzystam z tych wszystkich statystyk, bo one w sumie nie oddaja calego obrazu, po prostu to takie moje przemyslenia...
No cóż?
Ohydne, obrzydliwe.. Ale w sumie.. naturalne?
Niektórzy w ten sposób zarabiają na "życie". Niektórym się to podoba.
Co do korzystania przez facetów. Sama bym się na coś takiego nie zdecydowała. Zawsze można czegoś nabyć. A poza tym.. Seks tylko po to, aby się wyżyć? Bez miłości? To dla mnie.. jedno wielkie zero.
Ot co!
A mój facet?
jeśli jest ze mną. To powinnam wystarczyć mu ja. Nikt inny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.