_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
_________________ pozdro dla Go¶æ (nie pytaj dlaczego Ciê pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Ma³ej123p
Nie mam nic przeciwko,ale moglabys rozwinac temat.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wiek: 20 Do³±czy³a: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Sk±d: Biedronka
Wys³any: 2006-04-30, 22:15
drobiczek napisa³/a:
co my¶licie o zap³odnieniu invitro??
s±dzê, ¿e ka¿da kobieta która pragnie mieæ dziecko i wyczerpa³a inne mo¿liwo¶ci leczenia niep³odno¶ci zdecydowa³aby siê na metodê in vitro. To jaka¶ szansa, z której mo¿na skorzystaæ i co najw¿niejsze mo¿e przynie¶æ EFEKT
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepcz± mi je w b³oto.
Gdy para chce miec dziecko a jest to nieumozliwione z powodu bezplodnosci ktoregos z rodzicow to prosze bardzo
mysle,ze bez powodu nie decydowali sie na tak uciazliwy zabieg,zreszta zwykle nie konczy sie na jednym.
Swoja droga szkoda ,ze nie nie jest refundowany jak u wiekszosci panstw UE,ale to juz przemilcze.
And I have no privacy
Chyba logiczne, ze gdy ktos nie moze innymi mozliwymi sposobami poczac dziecko, to dopiero wowczas siega po metode in vitro.Watpie,ze od tego sie zaczyna.
And I have no privacy
*faris
Do³±czy³a: 26 Lis 2006 Posty: 2149 Sk±d: sercem z L.
Wys³any: 2007-11-16, 20:01
Caffe napisa³/a:
Je¶li nie ma innej drogi zeby miec dziecko to czemu nie...
trochê niesprecyzowane zdanie i mo¿na by siê uczepiæ - inna droga jest -> adopcja.
Ale rozumiem, ¿e chodzi o to 'swoje' dziecko wiêc...
Cytat:
co my¶licie o zap³odnieniu invitro?
Jak kto¶ chce to proszê bardzo, aczkolwiek sama nie chcia³abym siê znale¼æ w takiej sytuacji i w±tpiê, ¿ebym z tego korzysta³a.
_________________ Muminki Ciê ¶ledz±...
zabij±...
i zjedz±!
Mumiiiiinki!
Hm hm, jakbys pragniela dziecka, a nie moglabys go miec, to watpie czy zrezygnowalabys z tej metody. Jako osoba mloda i majaca jeszcze sporo czasu na zalozenie rodziny, nie masz punktu odniesienia. I nie zycze Ci takeij sytuacji.
And I have no privacy
Ostatnio zmieniony przez ¦wieta 2007-11-17, 09:15, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
*faris
Do³±czy³a: 26 Lis 2006 Posty: 2149 Sk±d: sercem z L.
Wys³any: 2007-11-17, 14:24
Nie wiem co bym zrobi³a w takiej sytuacji, nie bêdê siê zarzekaæ, ¿e nie zrobiê, bo mogê zrobiæ, ale prêdzej bym by³a za adopcj±...
Ludzie, którzy podejmuj± siê tych ostatecznych kroków - za wszelk± cen±, najczê¶ciej (ale nie, nie zawsze) nigdy nie odnie¶li wiêkszych pora¿ek, dlatego nie godz± siê na dan± sytuacjê... Ka¿dy ma te¿ 'inny instynkt wychowawczy/macierzyñski' i inaczej bêdze do tego podchodzi³...
_________________ Muminki Ciê ¶ledz±...
zabij±...
i zjedz±!
Mumiiiiinki!
To indywidualna decyzja pary. Ja siê nad tym nie zastanawia³am. Wogóle tematy zwi±zane z macierzyñstwem s± narazie dla mnie dalekie. Ale nie jestem przeciw. Adopcja, invitro - my¶lê, ¿e wziê³abym pod uwagê, gdyby by³a taka konieczno¶æ
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.