Forum Dyskusyjne :: Spanking - Zabawa dla miłośników klapsów

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Kontrowersyjne tematy » Spanking - Zabawa dla miłośników klapsów

Spanking - Zabawa dla miłośników klapsów
Autor Wiadomość

Majoretka

Wysłany: 2007-08-30, 11:35   Spanking - Zabawa dla miłośników klapsów

Co myślicie na temat tzw. spankingu? Jest to swego rodzaju erotyczna zabawa, która polega na karceniu się klapsami lub laniem (często jest to element gry wstępnej) przez dorosłych. Taki motyw (tzn. klapsy wymierzane kobiecie przez mężczyznę) pojawia się czasami w filmach fabularnych, a codziennie można zaobserwować sytuacje w stylu, chopak wymierza klapsa dziewczynie... Ja osobiście lubię takie momenty, gdy chłopak strzeli mnie w tyłek, a czasami nawet prowokuje takie sytuacje... Co Wy na to?

Wróżbiarka 

Wysłany: 2007-08-30, 15:15   

Każdy robi to co lubi. Chociaż faceci rzeczywiście mają jaką słabość do oklepywania swoich kobiet po tyłku.
"Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-08-30, 22:34   

dość offtopa.

klapsy są fajne, ale stosowane z umiarem, bo inaczej mogą draznić/nudzić się/prowokować nieprzyjemne sytuacje.

Elle 

Wysłany: 2007-09-09, 15:43   

Denerwuje mnie to. ;P Sama nikogo po tyłku nie klepię i nie wymagam, by ktoś klepał mnie.
Pewnie to dlatego, że jak byłam mała, to mama mnie biła. xD

moo 

Wysłany: 2007-09-09, 15:44   

żadna z tego przyjemność.

#deela 

Wysłany: 2007-09-14, 20:14   

moo napisał/a:
żadna z tego przyjemność.

wrecz przeciwnie

moo 

Wysłany: 2007-09-15, 06:24   

przyjemne może być lekkie klepnięcie w tyłek. ale jakieś klapsy takie to nie.

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-09-15, 07:09   

moo, eeee tam, przy seksie na ostro takie silniejsze mocno nakręcają ;>
owszem, później zostają zaczerwienienia, ale co z tego? przecież zejdą.

moo 

Wysłany: 2007-09-15, 07:20   

nie lubię ostrego seksu ; P bardziej podnieca mnie delikatność.
Ostatnio zmieniony przez moo 2007-09-15, 07:21, w całości zmieniany 1 raz  

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-09-15, 11:32   

raz na jakis czas, jak to Majoretko napisalas, okej - fajnie jest, chociaz niektóre dziewczyny odbierają to jako oburzającą zniewagę dla ich godności (przynajmniej jesli chodzi o klepanie publicznie, przy swiadkach). Zwlaszcza, jesli to dziewczyna, z ktora poznalismy sie poprzez takiego klapsa pare sekund temu. :rotfl:

jako masochistyczny 'zabieg' - nie dla mnie. moze jeszcze nie, moze nigdy.

Wróżbiarka 

Wysłany: 2007-09-15, 11:46   

Elle napisał/a:
Sama nikogo po tyłku nie klepię i nie wymagam, by ktoś klepał mnie.

Spróbuj. Męskie tyłki się świetnie klepie :hyhy:
"Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu

Elle 

Wysłany: 2007-09-16, 10:30   

Wróżbiarka napisał/a:
Elle napisał/a:
Sama nikogo po tyłku nie klepię i nie wymagam, by ktoś klepał mnie.

Spróbuj. Męskie tyłki się świetnie klepie :hyhy:

Ale mnie odrzuca xD. Nie widzę nic fajnego w klepaniu po tyłku ;P!

Spanker_gda 

Wysłany: 2007-10-07, 03:55   Re: Spanking - Zabawa dla miłośników klapsów

Jak już napisałem, jeśli lubicie to oboje, wszystko w porządku. Musi być na to obustronna chęć i obie strony muszą czerpać z tego radość, wtedy jest OK :) Osobiście, jeśli już mowa o spankingu, lubię to, co nazywamy soft spankingiem, czyli bez przesady (najważniejsze, żeby wcześniej się umówić, o co nam chodzi). Po drugie, nie zrobiłbym tego komuś, kogo nie lubię i kto mnie nie lubi :) Lanie umacnia więź w parze, z tym się zgadzam, ale poza nią nie ma zastosowania. Zaskakuje mnie to, co piszesz "codziennie można zaobserwować sytuacje w stylu, chłopak wymierza klapsa dziewczynie". Nie zrobiłbym tego publicznie, choć robię to bardzo chętnie i myślę, że niewiele jest Dziewczyn, które akceptują dostawanie klapsów np. na ulicy :) Co innego sam na sam, aż mnie to zdumiewa, jak wiele spośród Was, mimo początkowych wielkich oporów, tak naprawdę to akceptuje :) Co do szczegółów, nie przepadam za takim strzałem znienacka. Lubię do "lania" odpowiednią otoczkę, a gdy już dochodzi do konkretów, tzn. do klapsów, lubię żeby Dziewczyna leżała na moich udach z gołą pupą :) Całuski i pozdrowienia :)

Asystent 

Wysłany: 2007-10-08, 16:45   

klepanie w tyłek podczas seksu źle mi sie kojarzy i jest mało ... osobiliwe ... staram się tego nie robić...

ale poza tym... klapsy w pupcie ogólnie są wyśmienite ^^ faceci uwielbiają to robić swoim kobietom... ja mojej też specjalnie nie oszczędzam - choć czasami jak się Żonka odmachnie to mogą łzy polecieć :dobani:

Canis Minor 

Wysłany: 2007-10-08, 21:51   

Ja wolę od czasu do czasu mojej w pysk strzelić. Nie wiem czy to tez pod spanking mozna podciągnąć?

ksysiu1987 

Wysłany: 2007-10-10, 21:36   

Asystent napisał/a:
klapsy w pupcie ogólnie są wyśmienite ^^ faceci uwielbiają to robić swoim kobietom...

Zgadzam sie z tym:D byle z wyczuciem:D i byle by sie to dziewczynie podobalo bo bez tego ani rusz

Odpowiedz do tematu