Wysłany: 2007-04-12, 21:55 siusianie pod prysznicem
w życiu nasłuchałem się różnych dziwnych rzeczy na różne dziwne tematy, ale szczególnie utknął mi w pamięci wątek siusiania pod prysznicem. Wiadomo, że oddawanie moczu jest czymś przyjemnym, a nawet niezwykłym! każdy z nas zna to uczucie, gdy chce mu się tak bardzo mocno, że prawie nie może wytrzymać i przychodzi chwila ukojenia, gdy można już w spokoju się opróżnić... ahhh ten dźwięk! ahhh to uczucie! mmmm! Ale robić to pod prysznicem? w sumie każde miejsce wydaje się dobre.
co sądzicie o siusianiu pod prysznicem? może sami praktykujecie?
Ostatnio zmieniony przez kotlecik 2007-04-12, 21:55, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-04-13, 07:18
nie sikam pod prysznicem, nie lubię gdy robią to inni.
jesli jest mozliwość wysikania się przy pomocy sprzętu do tego przeznaczonego nalezy z niego skorzystać.
znam przyjemniejsze rzeczy które można robić pod prysznicem, ale z drugą osoba, choć pewnie i są amatorzy którzy sobie radzą sami ... niemniej jednak sikanie wg mnie nie jest najmocniejszym przezyciem które można tam doświadczyć ...
nie zdaża mi sie... pewnie dlatego ze mam wanne
w szpitalu jak byłam lekarze sami kazali mi sikac pod prysznic, bo podobno siuski odkażaja... także, zdażyło mi się kilka razy [ale tylko w szpitalu]. Na basenie nie.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Wysłany: 2007-04-14, 18:41
Sikać po prysznicem....
No nigdy mi się to nie zdarzyło, jak sobie wyobraam jak inni np, sikaja do basenu to po prostu boje sie plywac.....:P
_________________ "Człowiek na starość przypomina emerytowanego aktora, który siedzi na widowni i smętnie spogląda jak jego ulubione role gra kto inny."
Wysłany: 2007-04-14, 19:13
myosotis napisał/a:
kaja do basenu to po prostu boje sie plywac.....:P
Dlatego nie chodze na baseny Mam wrazenie jakbym plywala w czyims moczu. Pol biedy w swoim...
Niestety nie posiadam prysznica. Jednak gdzieniegdzie mialam okazje sie prysznicowac i nie siusialam po nogach. mam nawyk wczesniejszego splukiwania wann/brodzikow woda, wiec zanim bym weszla pod prysznic napewno skorzystala bym z kibelka.
Swoja droga to ciekawe ze gdy tylko sie slyszy plusk wody zachciewa nam sie siku.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nieraz jak już wejdę do wanny i się kapne iż się nie wypróżniłam to przecież nie będę wychodzić soecjalnie do kibla moczyć podłogi mokrymi nogami itepe. Więc kiedyś się zdarzyło:) a nawet parę razy:)
Nie ma to jak sie wysikać w wannie. Ale ja mam blisko z wanny do klopka to mogę dostrzelić pociskiem żutej cieczy i sobie celnąć, no chyba ze jest deską przykryty.... No zawsze można sobie podprowadzić taki wężyk do wanny i w razie awarii można do wężyka. A poza tym mocz jest zdrowy na cerę... Zawsze można też się spłukać z wody jak sie wychodzi z wanny.
_________________ Wy macie tylko ten wasz wszechświat! Ja mam całą resztę!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.