Czasem wydaje mi się że ludzie naprawdę, ale to naprawdę nie mają o czym gadać.
Sikanie pod prysznicem? Jasne, czytanie opinii innych ludzi czy to robią czy nie na pewno zmieni mój światopogląd drastycznie.
Moje nerki zaczęły pracować jakby szybciej. Hm.
_________________ The moon, the sign of hope. It appeared when we left the pain of the ice-desert behind. We faced up to the curse and endured misery. Condemned we are. We brought hope, but also lies. And treachery.
Wiek: 17 Dołączyła: 03 Maj 2007 Posty: 32 Skąd: brac na wino???
Wysłany: 2007-05-04, 19:33
No co chcesz, każdy czasem czuje potrzebę filozoficznych dywagacji, Ty nie?;]
Ja mam prysznic...to jak mi się chce to sikam, jak nie to nie., Co sie bedę katowac, i tak sie spłuka. Ale do wanny...mmm, pycha:D
_________________ "...hold on, I'm falling
can't breathe anymore(...)
these scars need to heal over(...)
can't breathe.. breathe..
colder and colder..
just hold onto me..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.