Wysłany: 2008-03-12, 23:18 schron
na 1 stronie pisało "W Bielsku władza oferuje pomoc w zbudowaniu schronu lub wyremontowaniu już istniejącego. Chodzi głównie o właścicieli prywatnych posesji. Władza odkryła, że w razie ataku ludzie nie mają się gdzie schronić. Sama władza przetrwa - ratusz ma bowiem własny schron. I może jeszcze ze stu właścicieli domów prywatnych. Te schrony są w rejestrach i co jakiś czas sprawdzają je urzędnicy. " i mam takie pytanie w sprawie schronu
mam kawałek ziemi u babci na wsi kupiła mi jak byłem mały to czy ta ziemia jest odpowiedna do zabudowy schronu ? czy trzeba cos innego ?
Zalezy pewnie czy to dzialka budowlana, rolna czy jaka tam inna jeszcze moze byc.
Mysle, ze w przypadku, w ktorym masz wykupiona ziemie i masz zgode miasta na budowe (np domu) to nikt nie bedzie sprzeciwial sie temu, ze wybudujesz go dwa pietra w ziemie.
Znaczy ludziska pewnie beda spogladac dosyc dziwnie na taka "budowle", bo i schron przeciwatomowy to u nas czysta abstrakcja.
Wysłany: 2008-03-13, 14:16
słuchajcie chłopy może i mam 12 lat ale dobrze sie znam na tym. Nie warto poruszać tego tematu. móglbys se zrobić tam ten schron ale głęboko w ziemi. co to za pytanie -.-'
_________________ Nie słuchaj innych. Rób to co ci się podoba...\
schron jak schron ale i tak nie będzie dostepny dla zwykłych zjadaczy chleba, teraz się mówi innaczej ale jak przyjdzie co do czego to i tak z pewnością tego schronu zwykli obywatele nie zobaczą na oczy.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-03-14, 20:11
O Boże.
Na całym świecie mówi się o pokoju, o potrzebie współpracy, o wzajemnej pomocy państw. A co ludzie robią? Budują tarcze antyrakietowe albo martwią się, że nie mają w schronu ogródku.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2008-03-18, 18:47
ja mam zamiar zrobisz mój własny schron dla :
mnie,mojej siostry,qmpla,mojego psa,dla mamy i dla osób co lubie a wrogów wtedy zostawie na powierzchni zeby umarli od promieni atomówki
Tomassz, a jak już wyjdziesz z takiego Vault 13 to Ci wrogowie po dziesiątkach mutacji zrobią Ci z d*** mielonkę. Albo zmienią w świeże mięsko do nadziewania na...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.