Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-10, 22:03
Mordred napisał/a:
że ona i tak ma to w dupie
Ja bym jednak nie zaryzykowała. Bo istnieje minimalna szansa ze może coś zrobić.
Mordred napisał/a:
staralem sie wytlumaczyc to nieco rozwleklej i konstruktywniej.
Jest chora, tłumaczenie nic w tym wypadku nie daje. Specjaliści mają z tym duży problem a co dopiero my
a ta w ogóle PAX, PAX między chrześcijany
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
towarzystwo nie odpwiednie wszak dla tak mlodych i wpływowych ludzi. Którzy pod wplywem chce byc 'fajny' zaczynam cpac, pic, palic, itp. itd.
Co Ty wiesz o mojej tolerancji? he?
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Wysłany: 2007-06-10, 22:32
tyle ze sadzisz ,ze kazda osoba sluchajace ostrzejszej muzy chce zablysnac. Bledne kolo. Ja od malego taka bylam, nawet wtedy kiedy nie cielam sie i nie cpalam. Moze towarzystwo sie odrobinke zmenilo. Ale oni nie cpaja (czasami mozee) pala najwyzej papierosy ktorych ja nie tykam. A pic? pije jak kazdy...
_________________ Na drugiej stronie świat wciąć czekam na koniec i patrze jak upadam...
wypraszam sobie... nie kazdy pije to po pierwsze.
Mam wrazenie ze Ty masz najwiekszy problem z czytaniem ze zrozumieniem. Nic nie napisalam na temat Twojej muzyki. I te slowo o towarzystwie nie były do Ciebie. Zastanow sie moze za nim cokolwiek napiszesz. Bo moze nie warto robic z siebie głupszej niz jestes.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Tak Mordredzie, a poza tym to kolezanka czyta w myslach xD
ja tez sie tne, cpam, pije i wogole. nie mowilam wam?
omg, ale cat sie zrobil.
Nie mowilam o sobie tylko o tobie.
Wysłany: 2007-06-10, 22:48
Złośnica napisał/a:
Tak Mordredzie, a poza tym to kolezanka czyta w myslach xD
ja tez sie tne, cpam, pije i wogole. nie mowilam wam?
omg, ale cat sie zrobil.
Nie mowilam o sobie tylko o tobie
smieszy cie to ?? moze powiesz cos zabawniejszego posmiejemy sie razem
_________________ Na drugiej stronie świat wciąć czekam na koniec i patrze jak upadam...
Genesis oni po czesci maja racje
ja procz checi zwrocenia uwagi dodalbym jeszcze okres buntu
ale to przejdzie z czasem
wazne jest zdac sobie sprawe ze sa ludzie ktorym jest gorzej na swiecie i ze nie jest sie najwazniejsza osoba na tym lez padole
no i pozytywne myslenie tez duzo daje
powodzenia w zyciu zycze
_________________ chodź ze mna do łóżka
bez ambicji, grzechu, wstydu i lęku
no chodź
Mają dużo racji... jakoś uważam, że problemy dojrzewania to nie jest powód żeby się zabijać. Niedługo ludzie zaczną gadać o tym, że im się nie chce żyć bo nie znajdą swojej ulubionej bluzki w szafie albo odżywki na półce. Bez przesady... do samobójstwa albo ma się naprawdę poważny powód i jest się już dość słabym psychicznie... albo ma się depresję i z tego się trzeba leczyć.
_________________ Ale bagno...
Ostatnio zmieniony przez Zielona 2007-06-11, 13:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.