Wysłany: 2007-07-20, 00:02
Tofman napisał/a:
dlaczego w NY 80% stzrelanin i napadow ma miesce w czarnych spolecznosciach...?
A może to też zależy np od kraju? Nie słyszałem żeby np w Ewkadorze czy Kolumbii były podobne zajścia ;]
Cytat:
Natomiast wk***ia mnie niesłychanie okrutny faszyzm w krajach europy zachodniej. Tam już prawie nie ma wolnosci słowa ;/ Za wypowiedzenie publicznie słowa "czarnuch" To mozesz isc do paki na kilkanaście miesiecy...
To akurat prawda.To chyba Największa paranoja współczesnych czasów -.-
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2007-07-20, 00:09
Nie jest? Skład etniczny Ekwadoru to 65% Metysów czyli w praktyce czarnych przy 7% białych To bardzo dużo ;-)
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2007-07-20, 00:10, w całości zmieniany 1 raz
no właśnie, dla mnie Metysi w Ameryce Południowej mają już niewiele wspólnego z Murzynami. Wykształcona przez lata mentalność całkowicie ich zmieniła i raczej nie można np. porównać Metysa z Kolumbii do czarnejgo nowojorczyka. ;]
Wysłany: 2007-07-20, 11:10
Chyba rzeczywiście masz rację. Doszedłem do wniosku że to już są "pełnoprawni" latynosi a nie Murzyni. [Dziwnie to brzmi ale to prawda ;p]
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2007-07-20, 11:10, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-07-25, 12:54
Tak znam cholernie wielkich rasistwo. Zwlaszcza skinow... Juz bym raz morde oberwala za to ,ze klocilam sie o to ,ze nic nie mam do zydow i ich bronilam ,ze dostatecznie wycierpieli w czasie wojny. White Power (inaczej cielownik) najwieksza forma rasizm i kurde jak widze cos takiego na murze od razu dorysowuje szubennice!!!
_________________ Na drugiej stronie świat wciąć czekam na koniec i patrze jak upadam...
p_132
Wysłany: 2007-07-25, 18:40
Mam kolegę, który przynajmniej raz w miesiącu jest za granicą... był w RPA, Syrii, Libanie, Izraelu, Palestynie itd... Jak wraca stamtąd to zawsze powtarza, że Polacy to najczystsi ludzie na świecie, bo wszyscy inni to myją się raz na miesiąc...
Tak samo Hindusi mieszkający w Anglii np. - myją się raz na 2 miesiące, wychodząc z ubikacji nie myją rąk, dzieci po zabawie w piasku, błotku i z robaczkami biorą jedzonko paluszkami do buzi, bo po co używać sztućców... domów w ogóle nie sprzątają miesiącami...
W każdym przezwisku jest źdźbło prawdy...
Poza tym - jedziesz za granicę i słyszysz, żeś Polak - to złodziej i pijak. Brak tolerancji dla innego narodu ?
Nie no, skąd. To tylko Polska jest nietolerancyjna...
Tego, czego rzeczywiście wolałbym się pozbyć, to ogólnie słów takie jak rasizm, mówiąc to mam na myśli głównie to, że zamiast oskarżania tego czy tego o rasizm, to powinniśmy oskarżać tą osobą ogólnie o prześladowanie kogoś, pobicie, kradzież czy co najgorsze morderstwo. Zamiast pobicie o podłożu rasistowskim, po prostu pobicie. Zamiast określeń rasista, wolę użyć na taką osobę zwykłego przestępcy. Ścigać nie za rasizm, ale za czyny. W ten sposób najłatwiej zwalczać takie zjawiska. I przez to także nie będzie takich stwierdzeń, że tylko biały mógłby być rasistą czy takich głupich sposobów walki z rasizmem, jak zauważył Morghar.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.