mój dziadek i babcia umarli na raka, oprócz tego mojego mężczyzny mama miała|ma go. straszne choroba, która niestety jest jeszcze wyrokiem. znam dziewczynę, która z dwa miesiące temu przeszła chemioterapię [Złośnica Ty też znasz, nawet nie wiem czy wiesz o tym], ma zaledwie 17 lat. czasem jest to niestety tylko walka z wiatrakami.
_________________ podtrzymywałeś moją głowę
nie roztrzaskałam skroni
o podłogę - póki co
Wysłany: 2007-06-05, 20:34
Moja koleżanka miała włokniaka czy cos takkiego i miala operacje- to taki zaczatek raka. Z rakiem jako ciezka choroba jeszcze sie nie spotkalam ale i tak sie boje ze moze dotknac to moją rodzinę...:/
_________________ "Człowiek na starość przypomina emerytowanego aktora, który siedzi na widowni i smętnie spogląda jak jego ulubione role gra kto inny."
Moja babcia chorowała,a umarł dziadek, który jeszcze dzień przed swoją śmiercią przyjechał do nas na rowerze...
_________________ "Choć papierków po cukierkach
Tu i ówdzie ślad
Marzy ci się bombonierka
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko "
Na raka w ciągu trzech miesięcy zmarł mój dziadek. Spadł z traktora i zaczęło się. Lekarze powiedzieli że gdyby nie ten upadek, to rak mógłby sie nawet nie ujawnić.
_________________ Śmierć to dopiero początek nowej przygody.
Na raka krwi umarła moja 23 letnia sąsiadka ( zostawiła 2 letniego synka:( ),
druga sąsiadka zmarła na raka mózgu ( zostawiła bliźniaki ),
koleżanka mojej mamy też na raka mózgu,
dwaj dziadkowie zmarli na raka płuc,
moja daleka ciocia miała operacje tez na raka mózgu,
synek mojej nauczycielki od w-f, który ma 4 latka miał już 5 operacji guza mózgu...
Czy to jakieś fatum ?
[*] [*] [*] [*] [*]
Ostatnio zmieniony przez Pausa 2007-07-10, 19:59, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.