Witam
Mam takie pytanie mam zamiar isc do prewencji zamiast do wojska slyszalem ze sa tam wnikliwe badania lekarskie i chcialbym sie dowiedziec dokladnie jak one wygladaje co badaja???? z gory dziekuje pozdrawiam
Witam
Mam takie pytanie mam zamiar isc do prewencji zamiast do wojska slyszalem ze sa tam wnikliwe badania lekarskie i chcialbym sie dowiedziec dokladnie jak one wygladaje co badaja???? z gory dziekuje pozdrawiam
Nie jestem pewien czy funkcjonuje jeszcze słuzba kandydacka. Ale jeśli tak będziesz ja musiał odbys w Oddziałach Prewencji Komendy Stołecznej Policji.
Badania składają się z testów fizycznych oraz badan psychologicznych.
Szczegóły w google!!!
policja.gov.pl
No tak... jesteś niski to dostajesz inną funkcje w policji. Np. za biurko albo partner- pies do szukania bomby czy narkotyków. A do prewencji to nie możesz być niski i chuderlawy.
No tak... jesteś niski to dostajesz inną funkcje w policji. Np. za biurko albo partner- pies do szukania bomby czy narkotyków. A do prewencji to nie możesz być niski i chuderlawy.
Funkcja w Policji uzalezniona jest bardziej od psychicznych zdolnosci i predyspozycji, niz od wymiarów fizycznych, pomijajac koneksje i umiejetnosc wypijania niezmierzonej ilosci gorzały z odpowiednimi osobami.
Zaczynałem prace w Policji w 1996r. (jestem juz emerytem, hehehe) w Komendzie Wojewódzkiej Policji w szczecinie w Wydziale Kryminalnym w Zespole dw. z kieszonkowcami (było ich wtedy mnogo, "grupa Wojciulewicza np.). Potem Poznan i znowu szczecin, praca w Wydziale do walki ze Zorganizowana Przestępczościa Narkotykową KWP potem KMP i chwilę XXI Zarząd CBŚ KGP, kilka razy oddelegowany byłem do spec. gup. w sprawie np. zabójstwa Magdaleny Młodzińskiej (wczoraj po 4 latach złapano zabójcę!!!), studia w między czasie.
Tak więc moge co nieco powiedziec o zasadach funkcjonowania tej nieudolnej formacji (formalnych i nieformalnych) prawda?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.