Forum Dyskusyjne :: Polska POlicja!!

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Kontrowersyjne tematy » Polska POlicja!!

Polska POlicja!!
Autor Wiadomość

Asiomka 
Fanatyczka

Wysłany: 2006-10-14, 14:50   Polska POlicja!!

co sadzicie o polskiej policji?? o tych co pracuja przy meczachi o tych co siedza za biorkiem, o tych co jezdza tylko autem i o tych co sa dzielnicowymi... najbardziej nienawidze tych co pracują przy meczach!! oni nas moga palami, z karabinu i oni nas moga gnoic!! a my?? my musismy siedziec cicho!! CHWDP!! a o reszcie sie nie wypowiadam...

Mundur Niebieski, Orzeł Żelazny, Zabiłeś Dziecko Jestes Odważny!! Jesteś Odważny Za Swoje Czyny!! POlska POlicja To SQrwysyny!! to tyle. w te macie.. czekam na wasze opinie... :mad:

K.K. Baczyński

karda90 

Wysłany: 2006-10-15, 15:09   

kochana troche kultuly nie wszyscy policjanci to skurwysyny znam kilku i nie ktorzy sa bardzo fajni wiec nie uogólniaj

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Wysłany: 2006-10-15, 16:57   

"chwdp" Może by w ogóle znieśc policje? Bardzo małolacki światopogląd...

[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]

banan 

Wysłany: 2006-10-16, 15:38   

PoZ!oMeCzKa;) napisał/a:
najbardziej nienawidze tych co pracują przy meczach!! oni nas moga palami, z karabinu i oni nas moga gnoic!! a my?? my musismy siedziec cicho!!

Tutaj się niestety zgadzam, chociaż nie zawsze policja zabezpiecza mecze. Częściej zajmują się tym prywatne firmy ochroniarskie.

Na jakie mecze Ty chodzisz jeśli można spytać.

Narodowy Front Wyzwolenia Judei

Asiomka 
Fanatyczka

Wysłany: 2006-10-16, 19:55   

banan napisał/a:
Na jakie mecze Ty chodzisz jeśli można spytać

na Chorzów... a dlaczego?? inne mnie nie interesują... no chyba ze wyjazdy z chorzowa... ale zadko sie zdaza ze na nich jestem... niestety szkola...

K.K. Baczyński

Leeloo 
Drum'n'bass :)

Wysłany: 2006-10-17, 15:07   

Te głu[ie stereotypy - chwd policji :| Ludzie, gdzie wy żyjecie.. w pogoni za moda... brak własnego zdania...
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

*simarik 
tyttö

Wysłany: 2006-10-17, 16:03   

PoZ!oMeCzKa;) napisał/a:
co sadzicie o polskiej policji?? o tych co pracuja przy meczachi o tych co siedza za biorkiem, o tych co jezdza tylko autem i o tych co sa dzielnicowymi... najbardziej nienawidze tych co pracują przy meczach!! oni nas moga palami, z karabinu i oni nas moga gnoic!! a my?? my musismy siedziec cicho!! CHWDP!! a o reszcie sie nie wypowiadam...

Za przeproszeniem oczywiście, jakby Ci ktoś potocznie "dupe łoił" to ciekawe co byś krzyczała, CHWDP czy ratunku? Czy numerek 997 może by nagle wpadł do główki? W sytuacji granicznej poznasz siebie, więc nie wypisuj takiej herezji :p A co oni Ci takiego zrobili? Zgnoili Cię :rotfl: ?

Mania 

Wysłany: 2006-10-18, 12:49   

Sadze ze sa 2 rodzaje naszych kochanych glin :
Glina 1 : :ok: calkowicie oddany swojej pracy , czlowiek ktory porzadnie wykonuje swoja prace i nie wykorzystuje jej aby poznecac nad "glupia" mlodzieza .
Szanuje ich bo w koncu ktos nas musi bronic
Glina 2: :dobani: skurwysyn . CHWDP !!! Gnoj ktory chodzi z brzuchem wydetym na 2 metry do przodu , tylko by cie spisywal czepial wydzieral ryja a najgorsze ze robi to dla wlasnej przyjemnosci a nie dla dobra publicznego .
PS: sorry policjanta za slowo "glina" ale to kwestia przyzwyczajenia
Ostatnio zmieniony przez Mania 2006-10-18, 12:52, w całości zmieniany 1 raz  

@Michał 

Wysłany: 2006-10-18, 21:30   

PoZ!oMeCzKa;) napisał/a:
oni nas moga palami, z karabinu i oni nas moga gnoic!!

ja ich popieream.. przeciez nie pałują zaniewinnośc... gdyby nie błyo burd na stadionach to by nie było takich sytułacji...

PoZ!oMeCzKa;) napisał/a:
o tych co siedza za biorkiem,

maja nudną ptace ;)

PoZ!oMeCzKa;) napisał/a:
o tych co jezdza tylko autem

maja nawet niezła prace ;) bo chociaż sobie pojeżdzą samochodem ;p

PoZ!oMeCzKa;) napisał/a:
i o tych co sa dzielnicowymi...

nie sa tacy zli :D a to tylk odlatego ze mi mandatu nie wlepili ;p

Cytat:
Mundur Niebieski, Orzeł Żelazny, Zabiłeś Dziecko Jestes Odważny!! Jesteś Odważny Za Swoje Czyny!! POlska POlicja To SQrwysyny!! to tyle. w te macie.. czekam na wasze opinie... :mad:

załoze się ze jestes z jakeigos blokowiska ;]

Szajusia 

Wysłany: 2006-10-19, 14:01   

Nasza policja jest durna. Dali mojej sis mandat że sobie stanęła na kopercie na 2 minuty bo ja miałam zdechłą noge a tu wpieprza się jakiś policman i mówi że nie mamy legitki niepełnosprawnego i stówa w plecy :wsciekly:

Asiomka 
Fanatyczka

Wysłany: 2006-10-19, 19:52   

Michał napisał/a:
PoZ!oMeCzKa;) napisał/a:
oni nas moga palami, z karabinu i oni nas moga gnoic!!

ja ich popieream.. przeciez nie pałują zaniewinnośc... gdyby nie błyo burd na stadionach to by nie było takich sytułacji...

no nie powiedzialabym... powiem na swoim przykadzie... bylam ostatnio na meczu... jechalismy tramwajem... i w pewnym momencie na ktoryms tam przystanku pałkersi wparowali do banki i zaczeli nas popychac i bic z tych calych ich karabinow... a to tylko dlatego zebysmy wysiedcli... jak sie pozniej okazalo mielismy wysiasc bo GKSa czekala... ale o tym to sie dowiedzielismy kilka dni pozniej...!! i co dalej twierdzisz ze to za niewinnosc... albo spisali mnie za to ze stalam... poprostu podszedl pałkers z brzuchem
Mania napisał/a:
wydetym na 2 metry do przodu
i sie doczepił... no masakra... ostatnio moj kumpel sie nawet wylac nie mogl isc bo go nie chcheli poscici a nie dosc ze do tramwaju 10 minut... to jeszcze dojazd ze 15... no masakra...;/

Michał napisał/a:
Cytat:
Mundur Niebieski, Orzeł Żelazny, Zabiłeś Dziecko Jestes Odważny!! Jesteś Odważny Za Swoje Czyny!! POlska POlicja To SQrwysyny!! to tyle. w te macie.. czekam na wasze opinie...

załoze się ze jestes z jakeigos blokowiska ;]

z blokowiska to ja nie jestem ale slyszalam ze moje osiedle jest jednym z najniebezbieczniejszych w łaziskach:P pozdrawiam:)

Mania napisał/a:
Sadze ze sa 2 rodzaje naszych kochanych glin :
Glina 1 : calkowicie oddany swojej pracy , czlowiek ktory porzadnie wykonuje swoja prace i nie wykorzystuje jej aby poznecac nad "glupia" mlodzieza .
Szanuje ich bo w koncu ktos nas musi bronic
Glina 2: skurwysyn . CHWDP !!! Gnoj ktory chodzi z brzuchem wydetym na 2 metry do przodu , tylko by cie spisywal czepial wydzieral ryja a najgorsze ze robi to dla wlasnej przyjemnosci a nie dla dobra publicznego .

w 100% sie zgadzam:)

K.K. Baczyński

Przemek90 

Wysłany: 2006-10-20, 19:52   

Ja się policji nie boję, mam z nią dobre układy wiec to mi to lotto.

Asiomka 
Fanatyczka

Wysłany: 2006-10-22, 08:42   

ja sie policji tez nie boje...
ale na pewno bym nie chciala miec z nimi zadnych ukladów.... ehh...
pozdRawiam;)

K.K. Baczyński

#deela 

Wysłany: 2006-10-22, 11:22   

Cytat:
najbardziej nienawidze tych co pracują przy meczach!! oni nas moga palami, z karabinu i oni nas moga gnoic!! a my?? my musismy siedziec cicho!! CHWDP!! a o reszcie sie nie wypowiadam...

a ja tak sobie marze zeby zmienilo sie prawo... zeby bande nap...lajacych sie "kibicow" mozna bylo tak kilkoma seriami karabinu po plecach przejechac..... bosz jaki spokoj bylby wtedy... ja np pilki nie lubie ale zuzel i owszem, teraz strach na mecze chodzic a za slodkiej komuny ktora jeszcze pamietam to luzik cisza spokoj gownarzeria bala sie wychylic bo mozna bylo naprawde ciezki wp..dol zaliczyc i zadne TVNy by sie z litoscia nad "ofiara" nie pochylily
a teraz? radoni kibice zdemolowali centrum warszawy a policja bala sie jakies kroki podjac bo: brutalnosc, przekroczenie kompetencji, naduzycie sily...
qwa a wlasnie powinni odpalic ze dwa kalachy sciac pierwsze rzedy ciekawe jak szybko by reszta do domu do mamusi sp...lala

Asiomka 
Fanatyczka

Wysłany: 2006-10-22, 11:34   

ze sie tak zapytam... ile ty masz lat?? masz poglady jak jakas 40 latka... mozesz sie na mnie drzec za i to i wogole... ale... na serio nie jest tak zawsze jak piszesz... b owiem jak jest... jezdze i wiem... wprawdzie sa teakie przypadki ale nie zawsze zrozum to!!

K.K. Baczyński

#deela 

Wysłany: 2006-10-22, 11:36   

PoZ!oMeCzKa;), duuuuzo mniej niz 40 tak sie sklada
ja nie musze wiedziec jak to jest mi s6ttarczy zobaczyc gnajaca zdziczala bande przez miasto demolujaca sklepy i ogrodki piwne czy tu trzeba jakiegos komentarza?
dlaczego JA mam sie bac wyjsc na ulice po meczu?
WY sie bojcie

Asiomka 
Fanatyczka

Wysłany: 2006-10-22, 11:55   

deela, ja si ejakos nie boje .... bo nie zawsze tak jest ze wszyscy sie bija czy cos... naprawde... malo kiedy sie zdarza.. a np ja juz jezdze dlugo na mecze a tylko raz widzialam jak jedni kibice na drogich napadli... a jezdze juz okolo 3 lat... naprawde pozrawiam:)

K.K. Baczyński

#deela 

Wysłany: 2006-10-22, 12:00   

PoZ!oMeCzKa;), jak nie wszczynasz burd nie bedziesz w miejscu burdy nie bedziesz na razona proste a nieskomplikowane ja mowie o dzikich bandach zadnych zniszczenia

Asiomka 
Fanatyczka

Wysłany: 2006-10-22, 12:04   

deela, no walsnie... a nie kazda banda wszyna te burdy...

K.K. Baczyński

*dipe 
Pijak i złodziej.

Wysłany: 2006-10-22, 12:08   

Policjant - policjantowi nierówny.
Sa ludzie normalni ,ugodowi (nie mam na mysli łapówek) ale i są upierdliwi ,którzy o każdy duperel potrafią się przyczepić, wlepić mandat.
Z jednej strony czuje do nich niecheć z racji ,że jestem kibicem ,jeżdże na mecze i nie raz zdarzyło mi się oberwać pałką czy poczuć gaz ,nie mówiąc już o jakiś grzywnach itp.
Ja osoba ,używająca różnych substancji takze nie jestem do stróżów prawa pozytywnie nastawiony -w końcu fakt ,ze wypełniają swoje obowiązki ,ale nie lubie nagłych ucieczek ,chowania się w jakiś dziurach itd.
No,ale fakt ,że policja (i to nie tylko polska) ma także ludzką twarz - potrafią pomóc, czasami potrafią byc całkiem wyrozumiali (ustawicznie powinnienem dostać 1,5 tys grzywny ,a dostałem sporo mniej).
Poza tym mój tato jest policjantem (takim za biurkiem - nigdy nie należał do prewencji).
Każdy medalma dwie strony -pamiętajcie.

Odpowiedz do tematu