Wysłany: 2008-03-17, 15:47
Tak w latach 80/90 tez była popkultura i była ona dość zjadliwa a wręcz nie szkodliwa , a przynosiła np dobrym kapelom sławę vide wybuch ruchu Grunge w początkach lat 90. Wtedy żadne media nie promowały Tokio Hotel jako najlepszego zespołu Rockowego. Co jest takim absurdem jak stwierdzenie że na Białorusi jest demokracja.
Akooo
Wysłany: 2008-03-17, 17:07
A słyszeliście o sukcesie Crazy Froga?? http://pl.youtube.com/watch?v=D1pbPsl9RIo Ta piosenka została zerżnięta na żywca przez tą żabe i dodano jeszcze do niej jakieś bardziewne ''dryng dryng'' Crazy frog w 2005 chyba roku był hitem lata ale jakos nikt wtedy nie pomyślał że ta pisenka została zgwałcona
no właśnie. Dlatego też ludzie chyba nie pomyślą zanim zrobią z prawdziwej pisoenki jakieś ''sraczki''...zaal takich poprostu...o ja ! byłam w niedziele na PRL Boże to jest prawdziwa muzyka !!
_________________ już nie noszę sukienek
i nie śpiewam ładnych piosenek
i chociaż jestem dziewczyną
z chłopakami pije wino
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.