Wysłany: 2008-02-13, 16:37
No dobrze juz dobrze... ja tam rozumiem, a Ty carmen nie szukaj dziory w całym.
Ja miałam na mysli chwile załamania. I radzenie sobie z nimi a nie rozgłaszanie na prawo i lewo " jaka ja jestem biedna" " ja mam najgorzej, ale co wy urodzeni w czepku mozecie o tym wiedziec" "ide sie ciac, ale nawet nie probujcie mnie ratowac jutro o 18:30 "
ForceRecon napisał/a:
Na szczęście moja przyjaciółka to rozumie i wysłucha piąty raz tej samej opowieści. Zresztą ona robi tak samo
Jak byc załosnym to lepiej przed jedna osoba niz cała reszta Tyz tak mam
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Ostatnio zmieniony przez Mania 2008-02-13, 16:47, w całości zmieniany 1 raz
Ok w takim razie zwracam honor. Każdy z nas jest inny, to fakt i inaczej radzi sobie z problemami. Mi jest trudno zrozumieć jak można nie umieć płakać może dlatego że sama upust emocjom daję poprzez łzy. Nigdy w towarzystwie innych ale zawsze w samotności, mi to pomaga, kiedy sobie popłaczę. Ale z drugiej strony w pewien sposób zazdroszczę takim osobom jak "ForceRecon". Też bym chciała być tak silna żeby nie musieć płakać i rozklejać się jak coś jest nie tak. Niestety często jest to silniejsze ode mnie. Pozdrawiam
Nie jesteśmy tacy sami, Carmen. Każdy inaczej reaguje i nie można sądzić, że wszyscy są tacy jak ja. Jeśli ja płaczę, to inni też na pewno. Tobie pomaga płacz, a mi rozmowa.
Jasne, zgadzam sie z Tobą "ForceRecon" i sorka za te wcześniejsze komentarze. Ja mam charakter wrażliwca, ale podziwiam takich ludzi jak Ty. W chwilach porażek ciężko mi stawać na nogi. Ale to chyba tkwi w naszych charakterach i nie da rady tego zmienić. Jeden jest silny, inny nie, jednego porażki wzmacniają, innego wręcz przeciwnie - niszczą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.