Naturyzm jest sprawą indywidualną. Każdy ma do tego swoje podejście, oraz własne granice wstydu. Myślę, że z wiekiem coraz bardziej się wyzbywa pewnych oporów, a to ze względu na pewne <olewam-co-mówi-otoczenie>
Sama ..hmmm nie poszłabym na plażę nudystów (jak na razie )
Ale w przyszłości.... kto wie?
Jednak na "normalnej plaży" gdy opalam plecki, rozpinam "górę od stroju" żeby nie mieć pasków, a sprzątając w domu jestem ubrana tylko w bieliznę (wygodniej, a poza tym zawsze mam dylemat w co się ubrać) ale cóż...takie są uroki i zalety mieszkania w domu z samymi "babami" (mama i siostra )
PS. W filmie "Confetti" jest para, która bierze ślub w stroju "Adama i Ewy" jako iż są naturystami, tylko że niby biorą udział w programie, tam dopiero mają problemy POLECAM
Wysłany: 2007-04-19, 12:16
Sa tacy jak ich Pan Bóg stworzył więc czego może im brakować...
Świetne uczucie swoja drogą chodzic po plaży zupełnie wolnym.
_________________ A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak
Wysłany: 2007-04-19, 16:39
waterman napisał/a:
-----(ubrania)heh
jakby mieli uranie to nie mogłabym ich w danym momencie nazwać naturystami
_________________ A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak
Wysłany: 2007-04-20, 22:00
waterman napisał/a:
To heh to miało oznaczać żart ale widocznie nie zrozumiałaś tego
z reguły żarty powinny być śmieszne
Borys Pasternak
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-04-22, 12:38
Apple napisał/a:
Golasy na plaży...
Co o nich sądzicie? Mają wszystkie klepki, czy jednak nie...?
Jak już bym miała się wybierać to tylko z moim mężczyzną ;p Za oglądanie się płaci xD
A co do klepek, to na pewno mają wszystkie, niektórzy robią to dla opalenizny, inni żeby pokazać swoje piękne ciało, inni chcą pokonać wstyd a może i znaleźć kogoś ?
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.