Forum Dyskusyjne :: mecki16 kontra....

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Kontrowersyjne tematy » mecki16 kontra....

mecki16 kontra....
Autor Wiadomość

KRESKÓWKA 

Wysłany: 2006-07-22, 17:09   

Nie zastanawiałaś się trochę nad swoim życiem ?? Jesteś bardzo niedojżałą osobą ... Piszesz takie głupoty, typu: "to moje życie! odpowiada mi to" .Przydało by się chociaż troszkę popracować nad swoim życiem!! Życie ma się tylko jedno i trzeba robić wszystko rzeby przejść przez nie jak najlepiej.I nie pleć bzdur, że Ci to odpowiada! Trzeba wydorośleć i zrozumieć, że niektórych rzeczy nigdy nie będziemy mieli, trudno (ale nie ma rzeczy niezastąpionych). Dziecko ,widać, że potrzebujesz pomocy, bo jeżeli by tak nie było nie pisałabyś tak o swoich problemach publicznie na forum. A ty chcesz dzielić się swoimi odczuciami i podśwadomie dążysz do tego aby ktoś wskazał Ci właściwą drogę... Słuchaj ... na początku zmień nastawienie do rodziny... pamiętaj, że matka jest osobą, która kocha Cię najbardziej na świecie ale być może nie umie tego okazać we właściwy sposób (jest tylko człowiekiem). Jeżeli spróbujesz się zmienić i dasz mamie do zrozumienia, że tego chcesz ona na pewno Ci w tym pomoże :) Nawet nie wiesz jak byś się lepiej na duchu poczuła mając dobry kontakt z mamą bo to bardzo ważne... Jeżeli mama nie potrafi z tobą rozmawiać to spróbuj ty zacząć ... pomuż jej sobie pomuc. Przecież ona nie jest twoim wrogiem!!! Wszystko postrzegasz na opak.No i nie myśl sobie, że ja taką wiedzę czerpie z głowy, też mam w tym kierunku troszkę doświadczenia...też przechodziłam okres buntu...Mi akurat to przeszło i czuję się wspaniale,jest1000 razy lepiej niż było, ale dla niektórych moich znajomych skończyło się to tragicznie. Nie skończyli szkoły, mieszkają na skłotach wśród syfu i wesz, rzebrzą, ćpają ... i co myślisz, że im dobrze...z tego co mi mówili to żałują i bardzo mi zazdroszczą że poszłam inną drogą. Oni nie dali sobie pomóc... No ale jeżeli imponuje Ci takie życie to sama wiesz... wybór należy do Ciebie. :zabawa:

eeejjjj no tiiiii... tak nie wolno!!! Trzeba Ci to z głowy wybić hehe :krzeslem: :)

manson

Wysłany: 2006-08-28, 00:23   

Szatan mowi,ze matke trzeba szanowac. Moze zapalcie razem?

Pushy 
I'll be your angel

Wysłany: 2006-08-28, 21:57   

Moim zdaniem picie, palenie itd. to jest holernie dziecinny sposób na uciekanie od problemów. Nikt nie ma łatwego życia. Mnie też próbowali zgwałcić i jakoś sie nie rozpijam z tego powodu. Szkoda mi ciebie i żal mi sie robi jak czytam co ty robisz. Po prostu śmieszne. I ty uważasz że wiesz co robisz. Gówno nic nie wiesz nie umiesz zapanować nad swoim życiem. Takie podejście wzbudza litosc, bo zamiast ratować swoje życie, to się pogrążasz na własne życzenie. Śmiać mi się chce. Ale skoro tak to powodzenia życze w dalszym rujnowaniu sobie życia.

[ Dodano: 2006-08-28, 22:59 ]
cholernie *

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Wysłany: 2006-08-28, 22:00   

Pushy napisał/a:
Mnie też próbowali zgwałcić

To kogo na tym forum nie próbowali zgwałcić?

[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]

lost-angel 

Wysłany: 2006-08-28, 22:42   

O, Matko... Przeczytałam cały temat i jestem przerażona! Na pierwszej stronie tematu czytałam jaka to mecki16 jest pokrzywdzona i ile to ona w życiu nie przeszła. Spodziewałam się jakiegoś ogromnego dramatu, chociaż nawet i to nie usprawiedliwiłoby jej tragicznego zachowania. A slowa:
mecki16 napisał/a:
może wy jesteście niedoświadczeni...ja chociaż mam 16 lat przeżyłam już wiele...
w odniesieniu do tego co przeczytałam na następnej stronie tylko spotęgowały szok. Nie chcę mówić, że Twoje problemy nic nie znaczą i w ogóle, bo tak nie jest. Ale jest wiele, bardzo wiele ludzi, którzy przeżywają dużo większe tragedie. Wielu z nich znam osobiście. Jednak problemy powinny czynic nas silniejszymi, bardziej odpowiedzialnymi, żeby w przyszłości ich unikać. Staczając się, idąc ulicą zaćpana czy pijana, włócząc się gdzieś nocą jesteś jeszcze bardziej narażona na gwałt. Czy Ty z niczego nie zdajesz sobie sprawy?!

Wielki szacunek dla deely, która genialnie to wszystko ubrała w słowa. Zwłaszcza za słowa:
deela napisał/a:
ja musialam blyskawicznie dojrzec ty blyskawicznie zamienilas sie w rozkapryszona gowniare

A jeszcze do mecki... Nie jest mi Ciebie żal. Jest mi cholernie żal Twojej rodziny, Twojej matki. Czy Ty naprawdę nie masz serca? Nie wiem co bym zrobiła z taką córką jak Ty. Jak sama napisałaś, Twoja mama mówi spokojnie, tylko to wrzeszczysz... Dlaczego? Czy to, że 3 lata temu próbowali Cię zgwałcić to usprawiedliwa?
Trochę przesadnie, pobyć sam...
Ostatnio zmieniony przez lost-angel 2006-08-28, 22:43, w całości zmieniany 1 raz  

#deela 

Wysłany: 2006-08-29, 08:09   

Cudak napisał/a:
To kogo na tym forum nie próbowali zgwałcić?

moze ciebie to bawi ale nie masz pojecia ile DZIEWCZYNEK przeszlo takie rzeczy i nikt sie nigdy nie dowiedzial :|

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Wysłany: 2006-08-29, 10:12   

deela napisał/a:
moze ciebie to bawi

Nie, nie bawi mnie to tylko po co się tak tym licytować?W sumie to nawet temat nie traktuje o gwałtach.... :|

[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-08-29, 10:13, w całości zmieniany 1 raz  

Moni 

Wysłany: 2006-08-29, 11:05   

jak dla mnie to ty dziewczyno masz troche za bardzo wybujala wyobraznie...oczywiscie moge sie mylic, ale takie jest moje zdanie i ja sie z nim zgadzam :P

Pushy 
I'll be your angel

Wysłany: 2006-08-29, 12:36   

Nikt sie nie licytuje. Po prostu ona nie może myśleć, że tylko ona ma taki problem i nikt jej nie może zrozumiec. No i wychodzi na to, że mamy na forum sporo dziewczyn po przejściach, nie tylko mecki.

Odpowiedz do tematu