Forum Dyskusyjne :: mecki16 kontra....

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Kontrowersyjne tematy » mecki16 kontra....

mecki16 kontra....
Autor Wiadomość

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Wysłany: 2006-07-16, 22:28   

MichaelMay napisał/a:
Wnoszę prośbe o usunięcie użytkownika mecki16 z forum... Niczego sensownego nie wnosi, a jedyne co robi, to podnosi agresję u innych userów tego forum...

Ja się w 100% zgadzam z MichaelMay'em

[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]

mecki16 

Wysłany: 2006-07-16, 22:29   

mi tam nie zależy...do was poprostu nie dociera to jakie jest życie.,.....nie wszyscy są tak dobrzy,odpowiedzialni.....(...) jak wy!

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Wysłany: 2006-07-16, 22:30   

mecki16 napisał/a:
do was poprostu nie dociera to jakie jest życie

Co Ty? taka zakompleksiona gówniara będzie mi mówić jakie jest życie??? Weź najlepiej się potnij i będzie po kłopocie (tj. po userze mecki16)

mecki16 

Wysłany: 2006-07-16, 22:34   

Myslisz że nie próbowałam się ciąć???....a wogóle to już mówiłam że nie bede opowiadać o tym co przeszłam.....

MichaelMay 
In The Flesh (?)

Wysłany: 2006-07-16, 22:37   

Co za kretynizm :]

Ja już się w tym temacie nie wypowiadam- załosne...

mecki16 

Wysłany: 2006-07-16, 22:41   

poprostu nie możecie zrozumieć.....jeżeli mi nie wierzycie to moge wam opowiedzieć co za rzeczy mi się przytrafiły...dlaczego chciałam się zabić,pije,palę, i wogóle...mówiłam to tylko mojej przyjaciółce,nikomu więcej!...Ale wy to już i tak tego nie pojmiecie...

[ Dodano: 2006-07-17, 00:02 ]
Może w skrócie....
Gdy miałam 13 lat zakochałam się(może się zauroczyłam,nie wiem) w pewnym chłopaku...on o tym niie wiedział,ale byliśmy dobrymi przyjaciólmi...i zdarzyło się to nieszczęście...on zginął w wypadku samochodowym...i to było naprawde woelkie przeżycie...straszne,łaza mi się teraz w oku kręci jak sobie to przypominam....ia tak się zaczęło picie alkoholu...najpierw piłam sama,później chodziłam na imprezi i mocno sie upijałam....
A gdy miałam 15 lat,wracałam od mojej przyjaciółki to pewien koleś chciał mnie zgwałcić! Tak zgwałcić! I to wcale nie było takie śmieszne...Chciał-bo mu się nie udało,byłam silna i nie dałąm się rozebrać,ale za to on mnie strasznie pobił...straciłam przytomność...wyladowałam w szpitalu.....

I co może przezyliście tyle co ja>???? Ale to nie wszystko,ten facet mnie pobił,a ja do dzisiaj mam blizne na twarzy(i to był jeden z powodów przez który chciałam popełnic samobójstwo!!!)....No i powiedz w kim ja mam się kochać...jak nikt takiej dziewczyny ze sznytą na twarzy nie pokocha!!!! I wy mysleliście,że ja ściemniam,czy prowokuje!!!!!Te wydarzenia zmieniły moje zycie....Już nigdy nie pokocham zwykłego chłopaka,bo po co???Kocham Billa i moge to głośno wykrzyczeć bo on nigdy nie zobaczy mojej twarzy.....

I co teraz jesteście zadowoleni z tego że wam powiedziałam to przez co tak cierpie i chciałąm popełnić samobójstwo???do tąd tylko moja przyjaciółka wiedziała o moich uczuciach,dołkach.......i wogóle....
Teraz się pewnie śmiejecie,ale ja nic śmiesznego w tym nie widze......
piszcie sobie co chcecie.................... :zalamany: :( :wstyd: ...i troche jest mi wstyd,za to że wam o wszystkim powiedziałam....ale wy mnie nie znacie,więc co mi szkodzi

PATI 

Wysłany: 2006-07-17, 00:11   

Powiedzmy, że uwierzyłam i wzbudziłaś we mnie litość. Ale dziewczyno, do cholery, zobacz co Ty robisz ze swoim życiem. Tak wiem, każdy decyduje o swoim życiu, napiszesz, ze to nie moja sprawa, bo łatwiej jest atakować jakimiś gadkami niż zwyczajnie się zastanowić.
mecki16 napisał/a:
nikt takiej dziewczyny ze sznytą na twarzy nie pokocha!!!!

Skąd wiesz ? Może szukasz tam, gdzie nie powinnaś. Jest wielu normalnych chłopaczków, dla których wygląd nie jest najważniejszy. Na pewno jest taki, który będzie Cię kochał mimo tej "sznyty", bo będzie ona częścią Ciebie, więc pomyśl nad tym co robisz, przemyśl to ... ;)
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."

#deela 

Wysłany: 2006-07-17, 08:42   

mecki16, nie zamierzam sie licytowac, ale mnie probowano zgwalcic, jak mialam 9 lat, zachwycona? nie bede o tym opowiadac juz dawno zamknelam te drzwi w pamieci, a tamto przezycie bylo jednym z mniej wstrzasajacych potem przytrafialy mi sie duzo gorsze rzeczy, o ktorych tez nie bede pisala, bo jak juz powiedzialam nie bede sie licytowac, przy czym mialam w sobie juz jako dziecko tyle sily zeby wszystkie swoje problemy starannie ukrywac przed calym swiatem a SZCZEGOLNIE przed rodzicami, w domu i poza tym bylo sporo klopotow, co oczywiscie skonczylo sie dla mnie tragicznie ale i wtedy sie podnioslam (15 lat), potem nastepny raz ( 17 lat) i nastepny (19, 24) chociaz nie sadzilam ze mialabym tyle sily
wiec popisowe picie czy palenie jest dla mnie gowniarskie i smieszne, ja musialam blyskawicznie dojrzec ty blyskawicznie zamienilas sie w rozkapryszona gowniare, ktorej by nalezalo
Cudak napisał/a:
Przydałby Ci się ktoś, kto by Ci raz a porządnie tak wp***lił żebyś nie mogła siąść przez pół roku.

oczywiscie nic by to nie dalo, bo bys sie czula najbardziej skrzywdzona osoba na swiecie, ale mysle ze wielka kosmiczna rownowaga w wyrownywaniu rachunkow zostalaby zachowana, wydaje ci sie ze wiesz co to bol i wiesz co to zycie? oj malo jeszcze bolu doznalas i malo przezylas i wiecej sie nie zapowiada,bo jedyne o czym myslisz to ty ty ty a w wolnych chwilach ty, nie zastanowisz sie nad soba, bo przeciez i tak wiesz najlepiej,
po takich wybrykach jak opisalas gdybys byla moim dzieckiem pokazalabym ci drzwi, wtedy docenilabys to co masz, a jak nie? to stocz sie, zapij zacpaj zabij zgnij gdzies w jakims smierdzacym kanale, myslisz ze to kogos obchodzi, naucz sie jednej waznej rzeczy
nikogo nie obchodzisz, wszystko co robisz dla siebie robisz wylacznie dla siebie, bedziesz chciala jakos zyc i ulozyc sobie zycie, to bedziesz to miala, nie? to zdechniesz jak pies pod plotem, swiatu to bez roznicy
umiesz liczyc licz na siebie

mecki16 

Wysłany: 2006-07-17, 11:00   

Wiedziałam że mnie nie zrozumiesz,a ja nie chcem w was wzbudzać litości,prowokowaliście mnie,to wam powiedziałąm o wszystkim....coż...

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Wysłany: 2006-07-17, 11:06   

Ech...sprowokować to może Marco Zidana. Zauważ że tutaj nikt nie domagał się tego żebyś o tym wszystkim mówiła.To tobie sie tak wydawało...
Szrama? Na twarzy? To prawie jak Franck Ribery! I widzisz? Franckowi to nie przeszkadzało żeby dojść wysoko. Trochę więcej wiary w siebie...

franck ribery.JPG
Plik ściągnięto 641 raz(y) 6 KB

Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-07-17, 11:35, w całości zmieniany 2 razy  

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2006-07-17, 11:09   

mecki16, żadna to prowokacja. Napisałaś, bo chciałaś napisać i już. I to nie jest tak, że to Deela nic nie rozumie, tylko tak, że to Ty nie potrafisz zastanowić się nad tym, co ona pisze. Uparte stworzenie.

Arielka 

Wysłany: 2006-07-17, 11:19   

mecki16 ... wiesz .. miałam podobne życie ... podobnie zachowywałam się ... nie miałam szacunku do nikogo z mojej rodziny .. nie dawałam sobą rzadzić .. pyskowałam .. chlałam ... paliłam .. brałam ... a gdy okazało się że moja mama ma prawdopodobnie raka wszystko we mnie się zmieniło .. doceniłam dobro ..... bałam sie ze ja strace .. zaczęłam codziennie przed szkołą i po szkole chodzić do kościoła i modlić się za zdrowie mojej mamy .... podczas gdy ona leżała w ciężkim stanie w szpitalu ja prosiłam ponad wszystko Boga by zabrał mnie zamiast jej ... że to ja zasłużyłam na śmierc .. i obiecałam sobie w duchu poprawe, że jeśli moje prośby poskutkuja to zmienie sie .... stane sie innym czlowiekiem....po nie calych 2 tygodniach moja mame odratowano ... wrocila do domu .... pamietam jak przywitalam ja w slicznej dzinsowej spodniczce ... z bukietem kwiatow i slicznie przyozdobionym ciastem na jej powitanie ... gdy przekroczyla prog domu padlam jej w ramiona .. obie zaczelysmy plakac .... minely 2 lata a ja od tego czasu jestem zupelnie inna dziewczyna .. a zarowno mama jak i cala rodzina sa moimi najlepszymi przyjaciolmi i wspaniala rodzina ... kocham ich bo wybaczyli .. kocham ich bo dali mi dach nad glowa . utrzymuja mnie .. i daja szczescie i milosc ... a Tobie radze jak najszybciej sie zmienic .... zaczac kochac i doceniac .... bo uwierz mi .. kiedys bedziesz swojego postepowania bardzo zalowac, ale wtedy moze byc juz naprawde za pozno .......

mecki16 

Wysłany: 2006-07-17, 12:42   

Cudak napisał/a:
Ech...sprowokować to może Marco Zidana. Zauważ że tutaj nikt nie domagał się tego żebyś o tym wszystkim mówiła.To tobie sie tak wydawało...
Szrama? Na twarzy? To prawie jak Franck Ribery! I widzisz? Franckowi to nie przeszkadzało żeby dojść wysoko. Trochę więcej wiary w siebie...

Jak mnie nie sprowokowaliści??? nie chcieliście mi uwierzyć że tak wygl ąda moje życie...... to wam powiedziałam dlaczego tak jest,......a zresztą nie obchodzi mnie to co mi na ten temat napiszecie......mnie już nic nie obchodzi....przypomniałam sobie tamto wydarzenie...i przestańcie sie mną już interesować..chyba zrobiłam błąd wchodząc na to forum.......... :mur:

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2006-07-17, 13:00   

mecki16 napisał/a:
Jak mnie nie sprowokowaliści??? nie chcieliście mi uwierzyć że tak wygl ąda moje życie...

Tak, nie chcieliśmy uwierzyć i dobrze na tym wyszliśmy, bo jakiś gigantycznych tragedii tam się nie doszukałem. Z czymś takim to idzie sobie poradzić. Czas leczy rany, a Ty z tego nie skorzystałaś.

mecki16 napisał/a:
i przestańcie sie mną już interesować..chyba zrobiłam błąd wchodząc na to forum..........

Tak, więc ciekawe, że cały czas odpowiadasz i robisz to z taką "pasją". Chciałaś się wygadać i tyle. Już kilka razy pisałaś, że na nas lejesz i masz gdzieś to, co piszemy, więc czemu cały czas tu siedzisz i obserwujesz tematy? Przecież w Twoim mniemaniu to my wszyscy oszaleliśmy i pieprzymy bzdury.
Ostatnio zmieniony przez Prymas 2006-07-17, 13:02, w całości zmieniany 1 raz  

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Wysłany: 2006-07-17, 19:58   

mecki16 napisał/a:
chyba zrobiłam błąd wchodząc na to forum..........

To może wreszcie stąd sobie pójdziesz zamiast tylko pisac że tak zrobisz??

DesertFox 
KOP!#F1r3foX

Wysłany: 2006-07-17, 21:26   

Kolejny temat dodany do ulubio...eee do ignorowanych... :)
mecki16 właśnie sie przekonałem że TH lubią sami kretyni...
mecki16 napisał/a:
nie wpierdalała się w moje życie!"

Tak jak deela i Cudak...powinnaś dostać taki wpie**l za taki tekst że byś dopiero mogła mówić o zasranym życiu...ty masz 16 lat? Jesteś co najwyżej jak 13 letnia gówniara (bez obrazy dla 13 latków bo wiele osób takich których znam są normalni)

Na zgrupowaniu od 13 do 24 Sierpnia

Artuuro23 

Wysłany: 2006-07-18, 06:11   

Droga mecki jak dla mnie to ty jestes zdrowo porabana osoba ktorej na niczym nie zalezy chcesz zyc w samotnosci bo odtracasz nawet bliskich i napisz jak masz znalezsc sobie faceta skoro nie szanujesz rodzicow palisz pijesz i bakasz. Piszesz ze to twoje zycie to napisz czemu je marnujesz nie pisz ze odchodzisz bo tego nie zrobisz. W sumie mozesz odbierac mnie jako kogos kto chce wtracac nos w nie swoje sprawy ale obok kogos tak dziecinnego nie mozna przejsc obojetnie.

Ostatnio zmieniony przez Artuuro23 2006-07-18, 06:12, w całości zmieniany 1 raz  

karda90 

Wysłany: 2006-07-18, 17:14   

szkoda pisać. napisze tylko tyle że ja bym nie mogła tak zrobić swojej mamie ona jest dla mnie wszystkim czasem mnie nie rozumie ale wiem że gdyby jej cos się stało ja bym tego nie przeżyła. Więc Tobie też radzę otworzyc szeroko oczy i popatrzeć na wlasną matkę, co widzisz?? tak.......ona cierpi

slaweksonic 

Wysłany: 2006-07-19, 09:18   

Mecki. Przykro mi, że to mówię, ale mam cie dość i sądze, że jesteś porąbana. Zakładasz coraz tonowsze tematy o tym tandedtym Tokio Hotel i kłócisz sie z wszystkimi userami.
mecki16 napisał/a:
chyba zrobiłam błąd wchodząc na to forum
Masz racje. Spadaj.

Narkomanka... Alkocholiczka... Palaczka... Tokiowiczka Eh..

Jerzy Zawieyski (1902 - 1969)
Ostatnio zmieniony przez slaweksonic 2006-07-19, 11:37, w całości zmieniany 1 raz  

Sabadero 

Wysłany: 2006-07-21, 10:12   

jezeli uwazasz ze to zycie jest twoje i tylko ty mozesz o nim decydowac do uswiadom sobie ze zyje sie tylko bardzo krutka chwile a martwym jest sie cala wiecznosc
Ostatnio zmieniony przez Sabadero 2006-07-21, 10:13, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu