_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
wiem,ale poniosla mnie fantazja o ponownym stworzeniu swiata-co za wladza
a teraz realnie - powstala by rasa chora, slaba, z powaznymi wadami genetycznymi - dlatego wlasnie nie powinno sie "bratac" z bliskimi krewnymi
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Dziękuje!
ktos99
Wysłany: 2006-02-22, 14:12
Matys napisał/a:
Jakie słyszeliście teorie na temat końca świata ?? Dalej, wypowiadać się śmiało
Slyszalo sie duzo razy ze bedzie. Malo mnie obchodzi, czy w nastepnym roku, czy w 2012, czy za 5 miliardow lat
Co to by bylo jakbym juz sie przejmowal koncem. W koncu i tak umre, a czy wczesniej, czy pozniej..
Ostatnio zmieniony przez ktos99 2006-02-22, 14:12, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-06-23, 14:23 koniec jest początkiem nowego
koniec świata ... hmm ... nie jeden wysilał swe mózgowie by odgadnąc kiedyż by to było... i nic z tego . wolałabym żeby było to łagodne przepłynięcie ( w duchowy bądź fizyczny sposób) w formę niebytu - taka odmiana nirvany. ląd z którym sie zaznajomiliśmy przestanie funkcjonowac i pojawi się lepsiejsza tego forma.
czytałam kiedyś taką teorię z wypaleniem sie słoneczka i w związku ze związkiem końca świata =]=] czyli mamy jeszcze troche czasu ...
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
ja mam nową teorie...nasze haniebne ludzkie postępowanie doprowadzi nas do wyginięcia. sami sprowadzimy na siebie TO. Przez swoje zachowanie, czyny i sposób w jaki traktujemy wszystko do okoła. więc moze czas sie obudzić...potem moze być za późno
_________________ All good things come to an end...
;]
ja slyszalam o jakiejs gwiezdzie ktora ma wygasnac i jej odlamki maja spasc na ziemie ... ale dla mnie to bzdura .... koniec swiata juz mial byc w 1999 i jakos jeszcze zyje
Koniec świata? Więc - ze słońcem stanie się to, co z każdą gwiazdą. Czyli - za jakieś 5 miliardów lat stanie się czerwonym Olbrzymem (nie nad). Najpierw pochłonie Merkury i Wenus. Oceany na Ziemii nas nie zaleją, lecz wyschną. Klimat się zmieni, stanie się potwornie gorąco - tak jak obecnie na Wenus, a Słońce będzie zajmowało coś koło połowy (albo nawet i więcej) nieboskłonu. No, ale my chyba nie musimy się tym martwić (chyba, że do tego czasu odwiedzi nas jakaś kometa, lub coś innego...)
_________________ I'm Lord of all darkness... I'm Queen of the night...
wg co dzien dla setek osób nastepuje koniec świata <chodzi o smierc jesli ktos nie zrozumie> A swoją droga ciekawe jak bedzie wygaldała zagłada naszej kochanej ziemi??
Koniec świata będzie jak nasi kibice pojadą na mecz z Celtikiem (w Anglii) A tak mniej serio to podobno w 2012 ale to nie możliwe bo w 2016 są MŚ
_________________ Czarna eLka w kółeczku się mieni, to jest Legii święty znak,
jej kibice są niezwyciężeni boi się ich cały świat.
Boją się nas kibice angielscy, boją się nas także holenderscy,
Boją się nas kibice Górnika, boi się nas cała pierwsza liga!
*Apple
przezylem juz kilka koncow swiata, wiec mam doswiadczenie.
artykul na interii: co za gowno. ten autor to jakis palant, naciagajacy fakty. w kodzie biblii nie bylo mowy o 2012 roku tylko 2006. jakos nic sie nie stalo, frajerzy.
tiaa koniec świata a to dobre. No ja słyszałam teorie, ze miało byc w 1998 o 9.00 "kazdy" czekał na 21.00, a poznie okazalo sie, że o 9.00 rano heh.
Koniec świata może byc, ale dzieki dobrej woli ludzi.
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.