_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nom, ja tez nie ja bym chciala, zeby na ziemie zeszlo cos tak skrajnie apsurdalnie smiesznego, ze bym zdechla ze smiechu
_________________ Aby byc szczesliwym z mezczyzna, trzeba go bardzo dobrze zrozumiec i troche kochac. Aby byc szczesliwym z kobieta, trzeba ja bardzo kochac i w ogole nie probowac zrozumiec.
Wysłany: 2006-02-04, 21:52
Aneta napisał/a:
apsurdalnie
ekhm...
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
to zupelnie jak w tej reklamie soku Kubuś - "pisze jak słysze"
a co do końca świata - przeżyłem tyle zapowiedzi o końcu że mnie to już nei rusza ale chciałbym czegoś takiego dożyć - sam do końca nei wiem czzemu ale chciałbym na pewno obaczyć jak to bedzie wyglądało
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
And I have no privacy
zstapilabys na ziemie i zaludnilabys od poczatku ten swiat...oj "Ewo" zycze Ci jak najwiecej "Adamow"
And I have no privacy
wiem,ale poniosla mnie fantazja o ponownym stworzeniu swiata-co za wladza
And I have no privacy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.