Forum Dyskusyjne :: Koniec świata - ostatnia czynność
Najlepsze forum młodzieżowe w Sieci!

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Kontrowersyjne tematy » Koniec świata - ostatnia czynność

Koniec świata - ostatnia czynność
Autor Wiadomość

Tabris88 
?

Wysłany: 2008-06-09, 02:27   Koniec świata - ostatnia czynność

Wiecie, że następuje koniec świata tzn. globalny kataklizm, zbliżająca się planetoida na kursie kolizyjnym, nadlatująca głowica nuklearna itp.

Jaka byłaby Wasza ostatnia czynność (pomijając możliwość ucieczki) w zaistniałej sytuacji?

Ja podaję poletko arbuzów z tematu o końcu świata w 2012 chociaż wiem, że jest wiele ciekawszych czynności nieczęsto wymagających osób 2-ch wzwyż. :piwo:
Ostatnio zmieniony przez Tabris88 2008-06-09, 02:28, w całości zmieniany 1 raz  

Shagg 
Vampire

Wysłany: 2008-06-09, 09:18   

Niezły temat... obejrzałbym Wywiad z Wampirem ostatni raz i być może zapalił pierwszego w życiu papierosa.

Oczywiście to w sytuacji jak byłbym sam w zaistniałej sytuacji. ;)

elvis385 

Wysłany: 2008-06-09, 10:38   

Hehe dobry temacik :D
Ja jak bym wiedział że jutro będzie koniec świata to jeszcze dziś bym sie powiesił :rotfl:

voncuver 

Wysłany: 2008-06-09, 12:54   

Powiedziałbym wszytkim co naprawdę do nich czuję i myślę wystawiłbym fotel na balkon zajarał jointa i oglądał katastrofe:D a jak by się okazało że to wszystko lipa to bym miał przesrane u wielu ludzi a może a nuż bym znalazł swoją miłość:P

(Sz)Arek 

Wysłany: 2008-06-09, 13:52   

Jakbym był wyspowiadany to nic bym nie zrobił, a jakbym nie był, to wyspowiadałbym się i też bym nic szczególnego nie robił...

Candy 

Wysłany: 2008-06-09, 15:06   

Wlasnie dlatego trzeba czerpac z zycia to co najlepsze nie czekac na koniec swiata i nie czekac ze wszytskim do ostatniej chwili :)

Chociaz nie powiem jest kilka czynnosci które bym zrobila tylko jak bym sie dowiedziala ze za chwile nic nie bedzie istnialo ... napewno byly by to na maxymalnie extremalne rzeczy - bo nawet jak by mi nie wyszlo i bym miala skoczyc np ze spadochronem a spadochron by sie ne otworzyl to bym miala to gdzies bo przeciez i tak za chwile Koniec Swiata :ok:

Sawka 
Forget the world...

Wysłany: 2008-06-10, 01:00   

Zrobiłabym siku ^^

wciselko 

Wysłany: 2008-06-10, 15:10   

Sawka napisał/a:
obiłabym siku ^^

tez dobre :D

ja bym pojechala gdzies, w jakies piekne miejsce na odludziu. Kupiolam bym jakis dobry alkohol, zarelko wzielabym laptopa i ogladala mechaniczna pomarancze albo vanila sky. Pewnie bym kogos ze soba wziela.

Medard 

Wysłany: 2008-06-11, 00:39   

Zagrałbym na gitarze.

Normalny 

Wysłany: 2008-06-11, 12:51   

A ja nałożyłbym stalową zbroję, wsiadł na rumaka, nastawił kopię i pomknął przed siebie, na spotkanie z Bestią, aby wbić jej całą pikę wprost w oznakowane czoło, tak by na powrót z wyciem spieprzała w odmęty swego piekielnego królestwa.

A gyby był to rok 2012, to zacząłbym wierzyć w Pierzastego Węża z religii Majów.

A jeśli będzie to kometa zadzwonię do Bruce'a Willisa i zapytam jak można się dostać na nią by wysadzić całe to cholerstwo w... kosmos :zglupkiem:

Medard 

Wysłany: 2008-06-11, 13:10   

Normalny napisał/a:
A gyby był to rok 2012, to zacząłbym wierzyć w Pierzastego Węża z religii Majów.

Wku***asz mnie! Ale to ci wyszło! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Miłujący prawdę 

Wysłany: 2008-09-15, 21:20   

Co więc powiecie o tym:
"Bliski jest wielki dzień Jehowy. Bliski jest i ogromnie się śpieszy. Odgłos dnia Jehowy jest gorzki. Tam mocarz będzie krzyczał.
Dzień ów to dzień strasznego gniewu, dzień udręki i uciśnienia, dzień burzy i spustoszenia, dzień ciemności i pomroki, dzień chmur i gęstego mroku,
dzień rogu i sygnału alarmowego — przeciwko miastom warownym oraz przeciw wysokim basztom narożnym.
I sprawię udręka ludziom, i będą chodzili jak ślepi; bo zgrzeszyli przeciw Jehowie. I krew ich rozlana będzie jak proch, a trzewia — jak gnój.
Ani ich srebro, ani złoto nie zdoła ich uratować w dniu strasznego gniewu Jehowy; a ogień jego gorliwości strawi całą ziemię, gdyż zagładę, doprawdy straszliwą, sprowadzi on na wszystkich mieszkańców ziemi
".
i jeszcze
"Zanim ustawa cokolwiek zrodzi, nim dzień uleci jak plewa, zanim na was przyjdzie płonący gniew Jehowy, zanim na was przyjdzie dzień gniewu Jehowy — szukajcie Jehowy, wszyscy potulni ziemi, którzyście wprowadzili w czyn jego sądownicze rozstrzygnięcie. Szukajcie prawości, szukajcie potulności. Zapewne będziecie mogli zostać ukryci w dniu gniewu Jehowy"(Sofoniasza 1:14-18, 2:2,3).
Gdy dowiadujesz się o relności takiego wydarzenia to jedynie

Medard napisał/a:
Zagrałbym na gitarze.

To zbyt mało. Szkoda życia.

Odpowiedz do tematu