Powiedziałbym wszytkim co naprawdę do nich czuję i myślę wystawiłbym fotel na balkon zajarał jointa i oglądał katastrofe:D a jak by się okazało że to wszystko lipa to bym miał przesrane u wielu ludzi a może a nuż bym znalazł swoją miłość:P
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Wysłany: 2008-06-09, 15:06
Wlasnie dlatego trzeba czerpac z zycia to co najlepsze nie czekac na koniec swiata i nie czekac ze wszytskim do ostatniej chwili
Chociaz nie powiem jest kilka czynnosci które bym zrobila tylko jak bym sie dowiedziala ze za chwile nic nie bedzie istnialo ... napewno byly by to na maxymalnie extremalne rzeczy - bo nawet jak by mi nie wyszlo i bym miala skoczyc np ze spadochronem a spadochron by sie ne otworzyl to bym miala to gdzies bo przeciez i tak za chwile Koniec Swiata
ja bym pojechala gdzies, w jakies piekne miejsce na odludziu. Kupiolam bym jakis dobry alkohol, zarelko wzielabym laptopa i ogladala mechaniczna pomarancze albo vanila sky. Pewnie bym kogos ze soba wziela.
_________________ "Coco jumbo i do przodu – to moje hasło."
A ja nałożyłbym stalową zbroję, wsiadł na rumaka, nastawił kopię i pomknął przed siebie, na spotkanie z Bestią, aby wbić jej całą pikę wprost w oznakowane czoło, tak by na powrót z wyciem spieprzała w odmęty swego piekielnego królestwa.
A gyby był to rok 2012, to zacząłbym wierzyć w Pierzastego Węża z religii Majów.
A jeśli będzie to kometa zadzwonię do Bruce'a Willisa i zapytam jak można się dostać na nią by wysadzić całe to cholerstwo w... kosmos
_________________ Otwarty umysł... i coś jeszcze...
Co więc powiecie o tym:
"Bliski jest wielki dzień Jehowy. Bliski jest i ogromnie się śpieszy. Odgłos dnia Jehowy jest gorzki. Tam mocarz będzie krzyczał.
Dzień ów to dzień strasznego gniewu, dzień udręki i uciśnienia, dzień burzy i spustoszenia, dzień ciemności i pomroki, dzień chmur i gęstego mroku,
dzień rogu i sygnału alarmowego — przeciwko miastom warownym oraz przeciw wysokim basztom narożnym.
I sprawię udręka ludziom, i będą chodzili jak ślepi; bo zgrzeszyli przeciw Jehowie. I krew ich rozlana będzie jak proch, a trzewia — jak gnój.
Ani ich srebro, ani złoto nie zdoła ich uratować w dniu strasznego gniewu Jehowy; a ogień jego gorliwości strawi całą ziemię, gdyż zagładę, doprawdy straszliwą, sprowadzi on na wszystkich mieszkańców ziemi".
i jeszcze
"Zanim ustawa cokolwiek zrodzi, nim dzień uleci jak plewa, zanim na was przyjdzie płonący gniew Jehowy, zanim na was przyjdzie dzień gniewu Jehowy — szukajcie Jehowy, wszyscy potulni ziemi, którzyście wprowadzili w czyn jego sądownicze rozstrzygnięcie. Szukajcie prawości, szukajcie potulności. Zapewne będziecie mogli zostać ukryci w dniu gniewu Jehowy"(Sofoniasza 1:14-18, 2:2,3).
Gdy dowiadujesz się o relności takiego wydarzenia to jedynie
Medard napisał/a:
Zagrałbym na gitarze.
To zbyt mało. Szkoda życia.
_________________ "Bojaźń przed Jehową jest początkiem poznania. Mądrością i karnością gardzą tylko głupcy"(Przysłow 1:7).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.