Wysłany: 2007-12-23, 21:17 jak rozpoznac ze jest dziewica?
witam
mam pytanie bo zaciekawil mnie pewien
artykul, w ktorym napisane jest ze jak nielatwo rozpoznac czy mezczyzna jest prawiczkiem tak mozna rozpoznac czy dziewczyna jest dziewica. ale jak?
chyba łatwo jednak rozpoznać, że facet jest prawiczkiem
_________________ Hey man you know I'm really okay
The gun in my hand will tell you the same
But when I'm in my car
Don't give me no crap
Cause the slightest thing and I just might snap
że nie za bardzo mu idzie, psychika w momencie pierwszego razu zupełnie odmawia posłuszeństwa, a zdenerwowanego faceta, zazwyczaj niepewnego i troszkę przestraszonego, nietrudno zidentyfikować
But when I'm in my car
Don't give me no crap
Nie zgodze się z Tobą. Są niestety mężczyźni (kobiety też), którzy nawet podczas setnego razu się denerwują. Okej pierwszy raz to wielki stres, czasami nie tylko psychika odmawia posłuszeństwa, ale niektórzy nie potrafią wogóle się wyluzować i cały czas się denerwują, więc to nie jest wyznacznik bycia prawiczkiem/dziewicą.
Dla mnie to kolejna bzdura jak ta, o krwi podczas pierwszego razu kobiety.
A jeśli chodzi o rozpoznanie dziewicy, to jeśli facet rozdziewicz dziewczynę, to czuje opór błony dziewiczej na członku i musi mocniej pchnąć, wtedy czuje jak ona ustępuje. Oczywiście z błoną różnie może też być, bo jak wspominałem są wyjątki, jakieś urazy lub masturbacja i dziewica błony nie ma
But when I'm in my car
Don't give me no crap
to też głupie i nie sprawdza się zawsze... nie każda krwawi
ale chyba w każdą trudniej... wejść
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-12-26, 08:43
zapytać.
innej metody nie ma.
błona dziewicza może być do tego stopnia elastyczna, że facet jej nie wyczuje.
krwawienie po pierwszym stosunku nie musi wystąpić.
a po co ci to wiedziec? jestes z nia w zwiazku? to zaufaj.....
dokładnie. zgadzam się. może to ma jakieś znaczenie ale jeśli jesteś w związku i Cię to interesuje to zapytaj jej. I dostosuj się odpowiednio do faktu.
To się matki spytaj, babki, dziadka, sąsiada, sąsiadki, ogrodnika, lokaja, pani w sklepie, albo najlepiej idź do punktu wulkanizacji, bo tam się na tym znają najlepiej, może Ci nawet zaprezentują w czym sęk; i nie pisz więcej takich bezsensownych postów, bo nie wiadomo, czy się żalisz czy się chwalisz.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.