Wysłany: 2008-02-06, 22:36
Mordred napisał/a:
nie pisz więcej takich bezsensownych postów, bo nie wiadomo, czy się żalisz czy się chwalisz.
o ile się myle kochany Mordredzie forum jest po to ,żeby posty pisąc a skoro Tobie się to nie podoba to madafaka xD nie musisz tego czytać.
nie będę się nikogo pytała o jakieś śmieszne bąbelki
_________________ Na drugiej stronie świat wciąć czekam na koniec i patrze jak upadam...
Jeżeli nie rozumiesz podstawowych fizycznych ciekawostek, to naprawdę odsyłam do internetu czy kogoś, kto się zna - kumasz nareszcie? I bez spoufalania się.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wysłany: 2008-02-08, 22:48
Mordred napisał/a:
Jeżeli nie rozumiesz podstawowych fizycznych ciekawostek, to naprawdę odsyłam do internetu czy kogoś, kto się zna - kumasz nareszcie?
a to miała być ciekawostka ?? ooo ! a to Ci dopiero CIEKWAOSTKA. muszę sobię ją gdzieś zapisać. żeby nie zapomnieć rady tak wielce mądrego człowieka. kiedy już będziesz wielkim i znamym fizykiem nie zapomnij pozdrowić w telewizji słodkiej idiotki genesis z forum
Mordred napisał/a:
I bez spoufalania się.
a czy ja się spoufalam ??
_________________ Na drugiej stronie świat wciąć czekam na koniec i patrze jak upadam...
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wracajac do tematu. U mężczyzny jedynym objawerm jeswt moze lekka nieporadnosc, natomiast jesli chodzi o kobiete, czasem, ale nie zawszy wystepuje krwawienie i lekki ból. Moim zdaniem lepiej pogadac o tym, a nie snuc domysły. A słyszeliscie o ustawie o zachowaniu dziewictwa? Ja spadłam z krzesła: http://www.virginity.pl/podpisz_ustawe/
ahahahah tylko patrz na ta dziurke wyzej a nie nizej ....co do tematu...u faceta to ja sam nie mam pojecia jak sprawdzic...moj pierwszy raz byl z doswiadczona dziewczyna...i ona raczej nie zauwazyla po mnie stresu itd...itp....no ale jak sie oglada filmy edukacyjne xxx to sie tylko czeka na ten pierwszy z zaciertymi rekami
_________________ Like a God that I'm under,There's drugs running through my veins...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.