dlatego bo normalne dziecko np chlopak wyrosnie na kolejnego pedala zreszta jak bys sie czuła jak bys miala zamiast mamusi 2 tatusiów nie glupio by ci było ????
Niech każdy żyje jak chce. Jeśli mi krzywdy nie robi, a homoseksualiści mi jej nie robią, niech żyją swoim życiem.
Małżeństwa homoseksualne? Za wcześnie na coś takiego. Niech Polacy najpierw nauczą się tolerancji. Wogóle uważam, że Polacy są nietolerancyjni (nie wszyscy) i to nie tylko w stosunku do gejów i lesbijek.
Nie rozumiem dlaczego Twoim zdaniem za wcześnie jest na małżeństwa homoseksualne. Państwo powinno gwarantować obywatelom bezpieczną przyłość, a ludzie, którzy nie mogą zawrzeć związków małżeńskich nie mogą być jej pewni po smierci partnera.
Nie rozumiem dlaczego Twoim zdaniem za wcześnie jest na małżeństwa homoseksualne. Państwo powinno gwarantować obywatelom bezpieczną przyłość, a ludzie, którzy nie mogą zawrzeć związków małżeńskich nie mogą być jej pewni po smierci partnera.
Przeczytaj mój post do końca a zrozumiesz mój pogląd. Nie chodzi tu o państwo i władzę
no i nawet jeśli z takiej rodziny, gdzie są np. 2 mamy wyrośnie jakiś homoseksualista, to co?
nawet jeśli ma się normalną rodzinę (w sensie, że rodzice są hetero) to i tak można mieć inną orientację.
i chyba rodzice na to nie mają wpływu.
taka osoba i tak będzie tym, kim chce być.
owszem, Polacy rzadko są tolerancyjni.
i to jest raczej wina takie stereotypu.
_________________ I'm sorry I was late, but I missed the train... xD
Przeczytaj mój post do końca a zrozumiesz mój pogląd. Nie chodzi tu o państwo i władzę
przeczytałam do końca już za pierwszym razem, przecyztałam drugi raz, a moje wątpliwości zostały. Co ma do tego tolerancja narodu? Rozumiem, że liczy się w kwestii adopcji, ale zawierania związków małżeńskich? Homoseksualizm był, jest i będzie, bez względu na to, czy Polacy naucza się o nim mówić. Myślę, że wprowadzenie możliwości cywilnych ślubów zadziałałoby pozytywnie na stosunek Polaków do "kochających inaczej", a już z pewnością zmusiłoby do rozmowy na ten temat, refleksji.
Co ma tolerancja? Dosyć dziwne pytanie w naszych czasach W porządku, rząd zadecyduje - zgoda na legalizację związków homoseksualnych - i co się dzieje - moherki dostają szału. O to chodzi!
Dalej nie rozumiem dlaczego z powodu jednej grupy społecznej druga ma cierpieć, oczywiście jeśli zawężamy problem do podanego przez Ciebie przykładu. Nietolerancja była i będzie, wszystkich się nie uszczęśliwi.
Ale widzisz gdyby było inaczej, może już by była legalizacja związków homoseksualnych. A tak nie ma. I tak jest jedna grupa społeczna zwycięża inna przegrywa.
Ja nie mam nic przeciwko homoseksualistom, mam kolegę (przepraszam za określenie), geja i znam jego chłopaka, jednak jeśli chodzi o adopcje dzieci.... jestem na NIE
Mała korekta w związku usunięciem poprzednich postów. Códak.
Temat dawno nie ruszany to i nie będę nikogo cytował . Ale fajoskie >> http://video.google.com/v...062872180&hl=pl
W średniowieczu pedałów palili .
To czemu nie wrócimy jeszcze wcześniej, do palenia chrześcijan? Też pewnie ładnie płonęli .
_________________ "Za błędy pozorów normalności wracam do domu obłędu"
Ostatnio zmieniony przez Prince 2008-05-12, 15:58, w całości zmieniany 1 raz
Homoseksualista, nietolerowany [przez większość] poprzez swoją orientację. Czas najwyższy zmienić światopogląd o nich, ale w naszych realiach minie dużo czasu w tej kwestii. Niech się kochają, miłość to nie zbrodnia nawet taka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.