Wiek: 20 Do³±czy³a: 01 Mar 2006 Posty: 1193 Sk±d: Biedronka
Wys³any: 2006-10-24, 20:25
kicia070 napisa³/a:
Ja osobiscie przezy³am 2 proby gwa³tu.
Cytat:
Noc± nie chodzi siê samemu.
Tak siê kiedy¶ zastanawia³am jakby jaka¶ bestia siê rzuci³a z niecnym zamiarem, pierwsza opcja - oznajmniam, ¿e mam aids, druga wk³adam palce do oczu, trzecia zabijam.
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepcz± mi je w b³oto.
By³aby¶ tak przera¿ona, ¿e by¶ na to nawet nie wpad³a.
simarik napisa³/a:
druga wk³adam palce do oczu, trzecia zabijam
£atwo napisaæ. Pamiêtaj, ¿e mê¿czy¼ni s± silniejsi - mog± np. najpierw przywaliæ w twarz w taki sposób, ¿e jest siê kompletnie zdezorientowanym, oszo³omionym, zamroczonym. Po takim zabiegu bior± siê spokojnie do roboty.
Ostatnio zmieniony przez Prymas 2006-10-24, 20:43, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
dok³adnie... przeciez by³ tu facet co lubi³ jak sie na niego sika³o.. wiêc wymioty te¿ by mu odpowiada³y i to napewno. ja nawet nie my¶le co bym zrobi³a. pewnie bym by³a w jakim¶ szoku i wogóle nie wiedzia³a co mam robiæ...
_________________ All good things come to an end...
;]
Wys³any: 2006-10-25, 19:13
tez to czytalem na wp jest artykol pan g (minister eduk) cos chce z tym zrobic wow gratuluje ;p a co do tematu na mnie jeszcze nikt nie probowal ale znam kilka osob jakie to przezyly i ... najgorsza jest psychika po tym wszystkim tak zwalona ze szkoda slow ...
_________________ Nie za¿ywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie u¿ywajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Wiek: 19 Do³±czy³a: 04 Sie 2006 Posty: 205 Sk±d: Ma³opolska:D
Wys³any: 2006-10-25, 21:55
Mam nadzieje, ze cos takiego mnei nei spotka... ;/ Bo nie wiem co bym zrobi³a... nie wiem;/
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
A ja czyta³am teraz na interii,¿e tylko na niej pokazywali stosuenk, nie zrobili, tzn udawali Rozebrali j± przy ca³ej kalsie si³± ;/ Sami s± te¿ w szoku
Biedna
A co do gwa³tu...ja bym chyba zemdla³a od razu aLbo nie wiem co... Mam nadziejê,ze siê w takiej sytuacji nigdy nie znajdê.
_________________ ... wiec naprzod ruszaj Polsko! My chcemy dzis MISTRZOSTWO!!!!!
dziewczyno zastanów siê-czy s³ysza³a¶ kiedykolwiek o dziewczynie, która zemdla³a, jak tylko zorientowa³a sie, co siê dzieje?w trakcie fizycznego zamachu na cielesno¶æ kobiety - tak, ale tylko z uwagi na wyczerpanie psychiczne ofiary. w chwili, gdy jeste¶my atakowani nasze cia³o zostaje postawione w stan pe³nej gotowo¶ci, zmys³y siê wyostrzaj±, oko mruga znacznie czê¶ciej niz wskazywa³yby na to statystyki...
pomijaj±c fakt, ¿e ca³e to gdybanie jest bez sensu, dodam jedynie, ze nim wyraziecie opiniê na tego typu temat poczytajcie...
_________________ mym celem bunt pokor± pe³en po brzegi
ekhm... ja bym sie chyba pozygala na sama mysl ze jakis obcy facet mnie dotknal tak gdzie nie trzeba... fuuj... a wogole to nie wiem jakbym zareagowala... nie mam pojecia i nie chce wiedziec... bo nie chche byc w takiej sytuacji...
_________________ "Umrzeæ przyjdzie, gdy siê kocha³o wielkie sprawy g³upi± mi³o¶ci±"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³asciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.