Forum Dyskusyjne :: Gwa³t

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Kontrowersyjne tematy » Gwa³t

Gwa³t
Autor Wiadomo¶æ

Mania 

Do³±czy³a: 23 Wrz 2006
Sk±d: Kraków

Wys³any: 2006-12-18, 22:13   

simarik napisa³/a:
Tak siê kiedy¶ zastanawia³am jakby jaka¶ bestia siê rzuci³a z niecnym zamiarem, pierwsza opcja - oznajmniam, ¿e mam aids, druga wk³adam palce do oczu, trzecia zabijam.
Tez nad tym myslalam i doszlam do podobnego wniosku , najpier zniechecic pozniej wcisnac oko ( uczyl mnie tego dzielnicowy w podstwowce - zalosne i powalone podsowac takie pomysly dziecia) na koncu ratowac swoje zycie kosztem napastnika ( choc nie wiem czy jestem do tego zdolna)
Prince napisa³/a:
s± gwa³ty w ma³¿eñstwach i tzw.pigu³ki gwa³tu.
Gwalt to gwalt i nie ma sie tu nad czym rozczulac , tyle ze z takiego w malzenstwie trudniej sie uwolnic
Prince napisa³/a:
Czy wiesz ,ze to jedna z najczêstrzych kobiecych fantazji erotycznych?

Nie wiem i nie chce sie dowiedziec

mycha 

Do³±czy³a: 20 Gru 2006

Wys³any: 2006-12-23, 18:09   

pad³ tu pomys³ krzyczenia ¿e sie ma aids, a co gdy napastnik odpowie "ja te¿" ?? :P

Asiomka 
Fanatyczka

Do³±czy³a: 03 Pa¼ 2006
Sk±d: [N!eBoO=)]

Wys³any: 2006-12-25, 11:20   

mycha napisa³/a:
pad³ tu pomys³ krzyczenia ¿e sie ma aids, a co gdy napastnik odpowie "ja te¿" ?? :P
wtedy to powiedziec 'zartowalam' i umowic sie z nim na randke :P

K.K. Baczyñski

Dzidka:D 

Do³±czy³a: 29 Lis 2006
Sk±d: nie stad skad ty

Wys³any: 2006-12-25, 18:34   

PoZ!oMeCzKa;) napisa³/a:
mycha napisa³/a:
wtedy to powiedziec 'zartowalam' i umowic sie z nim na randke :P

watpie zeby w takiej sytuacji byloby ci do smiechu:/

Mojo-Jojo 

Do³±czy³a: 01 Sty 2007
Sk±d: zza chwastów?

Wys³any: 2007-01-07, 12:14   

mycha napisa³/a:
pad³ tu pomys³ krzyczenia ¿e sie ma aids, a co gdy napastnik odpowie "ja te¿" ??

My¶lê, ¿e gdyby owy gwa³ciciel by³ inteligentny, w³a¶nie tak by odpowiedzia³.
Momentalnie dziewczyna przestraszy³aby siê jeszcze bardziej i znów ON by³by gór±.

Tak jak mówi³ Prymas - mê¿czy¼ni s± silniejsi. To ³atwo tak powiedzieæ, ¿e by siê go uderzy³o, czy zrobi³o co¶ innego. Chwila - a on ju¿ ci±gnie j± w stronê jakiego¶ zak±tka, czy Bóg wie, jakiego innego miejsca.

Prince - Tak. I to zosta³o udowodnione... Kobiety podobno czêsto wyobra¿aj± sobie takie sytuacje i marz± o nich... Oczywi¶cie nie tak brutalnych jak s± na prawdê... I w³a¶nie dlatego to robi±. Bo nie zdaj± sobie sprawy z tego jak NA PRAWDÊ by to wygl±da³o.
And start all over again,
Gonna pull up my socks,
Gonna clean my shower...
Not gonna live by the clock
But get up at a decent hour... ;>

Gamal 

Do³±czy³: 02 Sty 2007
Sk±d: Festung Breslau

Wys³any: 2007-01-07, 12:39   

Prawda jest taka, ¿e ~90% gwa³tów to gwa³ty na w³asne ¿yczenie. Mo¿emy siê w¶ciekaæ i krzyczeæ, ¿e to i¿ ubrana jak dziwka dziewczyna idzie pijana przez park nie oznacza, ¿e mo¿na j± zgwa³ciæ. Oczywi¶cie, ¿e nie ale takie zachowanie prowokuje napastnika.
Jak ju¿ wspomnia³em do zdecydowanej wiêkszo¶ci gwa³tów nie dosz³oby gdyby dziewczyna zachowywa³a siê jak nale¿y. Nie nale¿y zadawaæ siê z podejrzanymi typami (wiêkszo¶æ gwa³cicieli to znajomi), nie przyjmowaæ napojów i po¿ywienia od "niepewnych" ludzi, nie zostawiaæ swojego drinka w barze bez opieki (mog± co¶ dosypaæ), nie je¼dziæ stopem, nie wracaæ samemu przez podejrzane okolice etc.
Kilka podstawowych zasad i szanse na spokojne do¿ycie nastêpnego dnia drastycznie rosn±.
Jaki¶ czas temu wraca³em noc± (samochodem) przez jakie¶ wiochy. Godzina by³a tak 2-3 w nocy i widocznie koñczy³y siê wiejskie dyskoteki. Ile nawalonych panienek samotnie wracajacych przez odludzia widzia³em! Dy wyboru do koloru! Niektóre tak nawalone, ¿e nawet by siê nie zorientowa³y, ¿e kto¶ je wydyma³. Jedne sz³y, inne siê zatacza³y, jeszcze inne chcia³y z³apaæ stopa. A potem zdziwienie, ¿e znajd± tak± w jakim¶ lesie czy parku zgwa³con± i uduszon±.
Ludzie - my¶lenie naprawdê nie boli.
Musisz wracaæ pó¼no? We¼ taksówkê, popro¶ kolegê o odprowadzenie albo co¶. ¯ycie jest najwa¿niejsze.

Mania 

Wys³any: 2007-01-07, 14:34   

Gamal napisa³/a:
Nie nale¿y zadawaæ siê z podejrzanymi typami (wiêkszo¶æ gwa³cicieli to znajomi), nie przyjmowaæ napojów i po¿ywienia od "niepewnych" ludzi, nie zostawiaæ swojego drinka w barze bez opieki (mog± co¶ dosypaæ), nie je¼dziæ stopem, nie wracaæ samemu przez podejrzane okolice etc.

zeby nie bylo nic mi nie jest ale czlowiek uczy sie dopiero na wlasnych bledach... :/
Gamal napisa³/a:
Prawda jest taka, ¿e ~90% gwa³tów to gwa³ty na w³asne ¿yczenie. Oczywi¶cie, ¿e nie ale takie zachowanie prowokuje napastnika.

Owszemprowokuje ale mam prawo wracac z dobrej zabawy w dobym humorze i krotkiej spodnicy i g**wno mnie obchodzi ze kogos to niezdrowo podnieca. Nie moj problem... Nie ma NIC na jego usprawiedliwienie!

Kasieczek 
szybko mówi±ca

Do³±czy³a: 27 Gru 2006
Sk±d: wroc³aw

Wys³any: 2007-01-07, 14:37   

Mania napisa³/a:
Nie moj problem...

Twój, jak ju¿ dojdzie do gwa³tu b±d¼ samej próby.

Dzidka:D 

Do³±czy³a: 29 Lis 2006
Sk±d: nie stad skad ty

Wys³any: 2007-01-07, 14:38   

masz racje, ale nie zawsze gwalty sa spowodowanetaka prowokacja dziewczyn...
bardzo czesto napastnicy wybieraja spokojne osoby (niestety coraz czesciej male dzieci:( )...
ale tez masz racje, ze duzo dziewczyn zachowuje sie co najmniej nieodpowiedzalnie... :/

Gamal 

Wys³any: 2007-01-07, 21:35   

Mania napisa³/a:
zeby nie bylo nic mi nie jest ale czlowiek uczy sie dopiero na wlasnych bledach...

G³upi na swoich, m±dry na cudzych.

Mania napisa³/a:
Owszemprowokuje ale mam prawo wracac z dobrej zabawy w dobym humorze i krotkiej spodnicy i g**wno mnie obchodzi ze kogos to niezdrowo podnieca. Nie moj problem... Nie ma NIC na jego usprawiedliwienie!

A niby czyj problem? Jego? To Ty zostaniesz zgwa³cona je¶li ju¿. Oczywi¶cie, ¿e to go nie usprawiedliwia, ale marna to pociecha dla zgwa³conej.

Dzidka:D napisa³/a:
masz racje, ale nie zawsze gwalty sa spowodowanetaka prowokacja dziewczyn...
bardzo czesto napastnicy wybieraja spokojne osoby (niestety coraz czesciej male dzieci:( )...

Niestety :mur:

Mania 

Wys³any: 2007-01-07, 21:53   

Gamal napisa³/a:
G³upi na swoich, m±dry na cudzych.

co racja to racja... nie ma co ukrywac
Gamal napisa³/a:
To Ty zostaniesz zgwa³cona je¶li ju¿.

£adnie mi zyczesz... nie dziekuje
Gamal napisa³/a:
A niby czyj problem?
Kasieczek napisa³/a:
Twój, jak ju¿ dojdzie do gwa³tu b±d¼ samej próby.

no rzeczywiscie troche nie bardzo sie wyrazilam... chodzilo o to ze chcialabym wyjsc z domu o 2;30 nie obawiajac sie ze zachlanemu w 2 d**y kolesiowi akurat stanie... i wykorzysta swoja sile... bo nic go nie usprawiedliwia!

Gamal 

Wys³any: 2007-01-07, 21:56   

Mania napisa³/a:
£adnie mi zyczesz... nie dziekuje

Oj nie! To tylko taka konstrukcja stylistyczna! Nikomu gwa³tu nie ¿yczê!

Mania napisa³/a:
no rzeczywiscie troche nie bardzo sie wyrazilam... chodzilo o to ze chcialabym wyjsc z domu o 2;30 nie obawiajac sie ze zachlanemu w 2 d**y kolesiowi akurat stanie... i wykorzysta swoja sile... bo nic go nie usprawiedliwia!

Te¿ bym chcia³ ¿yæ w takim ¶wiecie. Jak go znajdziesz daj mi znaæ.

Prince 
Bordeline

Do³±czy³: 08 Gru 2006

Wys³any: 2007-01-08, 11:12   

Przyznajê ¿e brak mi s³ów .Z takim zdaniem siê spotka³em :Pies by nie wezio³ jak by suka nie da³a"- gratulujê sposobu my¶lenia .Najlepiej ¿eby panny chodzi³y w habitach .Tylko niech uwa¿aj± ¿eby kostki nie by³o widaæ bo jeszcze kogo¶ podnieci i to bêdzie jej wina.

Gamal 

Wys³any: 2007-01-08, 13:35   

Prince,

Id±c Twoim tropem rozumowania nie ma po co zamykaæ samochodów, mieszkañ, montowaæ autoalarmów etc., bo przecie¿ nie wolno kra¶æ. Prawda?
Policja te¿ nam niepotrzebna, bo przecie¿ nie wolno ³amaæ prawa.
Trzeba zrozumieæ, ¿e ¿yjemy w spo³eczeñstwie w którym pewne jednostki nie respektuj± ogólnie przyjêtych zasad i podej¶cie w stylu "mi wolno, a jemu nie" prowadziæ mo¿e do zgubnych skutków, gdy¿ ten drugi mo¿e powiedzieæ "mam to w dupie i zrobiê co mi siê spodoba".
Nikt nie mówi o chodzeniu w habitach czy w burkach. Jest tylko kwestia pewnej przezorno¶ci i zadbania o w³asne bezpieczeñstwo.
Owszem - mo¿na zostawiæ na ulicy otwarty samochód i teczkê z pieniêdzmi na przednim siedzeniu. Ale ¿eby potem nie by³o p³aczu, ¿e kto¶ ukrad³, gdy¿ by³a to kradzie¿ na w³asne ¿yczenie. A fakt, ¿e nie wolno kra¶æ bêdzie tutaj marn± pociech±.

ABUDYGIN 

Do³±czy³: 08 Sty 2007
Sk±d: strefa cienia

Wys³any: 2007-01-08, 14:04   

Gwa³t, to szok psychiczny. Co powiecie jak unikn±c pigu³ek gwa³tu. Pigu³ki to dopiero ¶wiñstwo wobec dziewczyny!

Gamal 

Wys³any: 2007-01-08, 14:11   

ABUDYGIN napisa³/a:
Co powiecie jak unikn±c pigu³ek gwa³tu.

Nie zostawiaæ swojego picia i jedzenia bez nadzoru zaufanej osoby, nie przyjmowaæ picia i jedzenia od obcych. Tak samo z naczyniami.

Prince 
Bordeline

Wys³any: 2007-01-08, 14:49   

Gamal napisa³/a:
Prince,

Id±c Twoim tropem rozumowania nie ma po co zamykaæ samochodów, mieszkañ, montowaæ autoalarmów etc., bo przecie¿ nie wolno kra¶æ. Prawda?
Policja te¿ nam niepotrzebna, bo przecie¿ nie wolno ³amaæ prawa.
Trzeba zrozumieæ, ¿e ¿yjemy w spo³eczeñstwie w którym pewne jednostki nie respektuj± ogólnie przyjêtych zasad i podej¶cie w stylu "mi wolno, a jemu nie" prowadziæ mo¿e do zgubnych skutków, gdy¿ ten drugi mo¿e powiedzieæ "mam to w dupie i zrobiê co mi siê spodoba".
Nikt nie mówi o chodzeniu w habitach czy w burkach. Jest tylko kwestia pewnej przezorno¶ci i zadbania o w³asne bezpieczeñstwo.
Owszem - mo¿na zostawiæ na ulicy otwarty samochód i teczkê z pieniêdzmi na przednim siedzeniu. Ale ¿eby potem nie by³o p³aczu, ¿e kto¶ ukrad³, gdy¿ by³a to kradzie¿ na w³asne ¿yczenie. A fakt, ¿e nie wolno kra¶æ bêdzie tutaj marn± pociech±.

Czyli dostosowujmy swój ¶wiat do z³odzieji i gwa³cicieli. Najlepiej dziewczyny nigdzie nie wychodziæ.
Ostatnio zmieniony przez Prince 2007-01-08, 14:51, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Gamal 

Wys³any: 2007-01-08, 15:03   

Prince napisa³/a:
Czyli dostosowujmy swój ¶wiat do z³odzieji i gwa³cicieli. Najlepiej dziewczyny nigdzie nie wychodziæ.

Dostosujmy swoje zachowanie do realiów. Wychodz±c zim± na dwór ubierasz kurtkê. Kiedy pada deszcz bierzesz parasol. Zostawiaj±c auto na dworze zamykasz je, a wychodz±c z mieszkania zamykasz drzwi. To takie dziwne i niezrozumia³e?

Prince 
Bordeline

Wys³any: 2007-01-08, 15:36   

Gamal napisa³/a:
Wychodz±c zim± na dwór ubierasz kurtkê. Kiedy pada deszcz bierzesz parasol. Zostawiaj±c auto na dworze zamykasz je, a wychodz±c z mieszkania zamykasz drzwi. To takie dziwne i niezrozumia³e?

Jak nie mam ochoty to nic z twojej listy nie wykonujê.Jest niewielka ró¿nica miêdzy cz³owiekiem i deszczem.Ale pewnie nie widzisz.Ale w takim razie:Dziewczyny-
"Najlepiej dziewczyny nigdzie nie wychodziæ."
Gamal napisa³/a:
Jaki¶ czas temu wraca³em noc± (samochodem) przez jakie¶ wiochy. Godzina by³a tak 2-3 w nocy i widocznie koñczy³y siê wiejskie dyskoteki. Ile nawalonych panienek samotnie wracajacych przez odludzia widzia³em! Dy wyboru do koloru! Niektóre tak nawalone, ¿e nawet by siê nie zorientowa³y, ¿e kto¶ je wydyma³.
-Gamal grasuje!!!Zobaczy go³e kolano i dostosuje
Gamal napisa³/a:
swoje zachowanie do realiów
Bo same jeste¶cie sobie winne.

Gamal 

Wys³any: 2007-01-08, 19:48   

Prince napisa³/a:
Jak nie mam ochoty to nic z twojej listy nie wykonujê

I je¿eli nie ubierzesz kurtki siê przeziêbiasz to masz wtedy pretensje do siebie czy do wiatru?
Ja nic nikomu nie nakazujê. Je¿eli o mnie chodzi, to mo¿esz biegaæ z go³ym ty³kiem po mrozie, nie zamykaæ drzwi, zostawiaæ portfel na ulicy etc. Tylko potem nie p³acz, ¿e Ci siê krzywda sta³a.

Prince napisa³/a:
Jest niewielka ró¿nica miêdzy cz³owiekiem i deszczem.Ale pewnie nie widzisz.Ale w takim razie:Dziewczyny-
"Najlepiej dziewczyny nigdzie nie wychodziæ."

Ró¿nica jest, ale co z tej ró¿nicy, skoro efekt bêdzie op³akany?

Prince napisa³/a:
-Gamal grasuje!!!Zobaczy go³e kolano i dostosuje

Wypowied¼ bardzo na poziomie.

Prince napisa³/a:
Bo same jeste¶cie sobie winne.

Gdzie¶ tak napisa³em?

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
pozycjonowanieprojekty domówProjekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.