Forum Dyskusyjne :: Gwa³t
Najlepsze forum m³odzie¿owe w Sieci!

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Kontrowersyjne tematy » Gwa³t

Gwa³t
Autor Wiadomo¶æ

Tusilla 
istota zakochana

Do³±czy³a: 25 Kwi 2008
Sk±d: Nibylandii

Wys³any: 2008-06-07, 13:32   

domi napisa³/a:
ze trzeba ja gwalcic, albo ze sama tego chciala.

Popatrz na to z innej strony, wiêkszo¶æ gwa³tów jej na w³asne ¿yczenie. Bo my prowokujemy, a facet to facet i wykorzysta sytuacjê. ¯adna z nas o to nie prosi siê o to, gwa³t pozostajê gwa³tem, ale s± dziewczyny dla których jest to gwa³tem i tego oceniaæ nie musimy.

#Mordred 
logiczny diabe³

Do³±czy³: 19 Lis 2005
Sk±d: ósme piêtro

Wys³any: 2008-06-07, 13:45   

Metaxa napisa³/a:
Bo my prowokujemy, a facet to facet i wykorzysta sytuacjê.

...

Drogie, jak¿e ¿yciowe, dziewczêta! Apelujê!

Przestañcie robiæ z facetów zwierzêta, bo naprawdê zamiast tego robicie z siebie idiotki.

Tusilla 
istota zakochana

Wys³any: 2008-06-07, 15:29   

Mordred napisa³/a:
Przestañcie robiæ z facetów zwierzêta, bo naprawdê zamiast tego robicie z siebie idiotki.

Czy ja robiê z ka¿dego faceta zwierzêcia bez uczuæ, który wykorzysta ka¿da sytuacjê?
Jak facet chce siê ruchaæ to musi (je¶li jest odpowiedzialny = "dobrze wychowany") byæ na tyle trze¼wy, ¿eby oceniæ sytuacjê.

voncuver 

Do³±czy³: 07 Cze 2008
Sk±d: Z daleka

Wys³any: 2008-06-07, 22:36   

Mam takie pytanie ostatnio na onecie by³a widomo¶æ o tym ¿e zgw³acili 14latke a ksiadz i panie z jakiej¶ organizacji przeciwko aborcji nak³aniali j± ¿eby nie usuwa³a ci±¿y ksi±dz j± tam nek³a psychicznie nachodzi³ i wogule i moje pytanie jest czy ksiadz broni tego co mu wpojono czy nadu¿ywa swojej pozycji i wtraca sie tam gdzie mu nie wolno?? co wy o tym sadzicie

Bo wg mnie powinno sie kastorowaæ ka¿dego co dopusci siê nawet próby gwa³tu bo to jest najokropniejsza rzecz jak± jedna osoba mo¿e dopu¶ciæ siê w stosunku do drugiej

#Mordred 
logiczny diabe³

Do³±czy³: 19 Lis 2005
Sk±d: ósme piêtro

Wys³any: 2008-06-08, 00:12   

Cytat:
Czy ja robiê z ka¿dego faceta zwierzêcia bez uczuæ, który wykorzysta ka¿da sytuacjê?

Pisz±c takimi ogólnikami - owszem.

#krzyczê 

Do³±czy³a: 07 Cze 2008
Sk±d: Kraków

Wys³any: 2008-06-08, 09:56   

voncuver napisa³/a:
Bo wg mnie powinno sie kastorowaæ
...
E, co? Kasto-co?

Przepraszam bardzo, ale po co zatem dziewczyny ubieraj± miniówy, co im ledwie ty³ki przykrywaj±? Po co ubieraj± siê jak dziwki? ¯eby byæ sexy? Sexy? Po co? ¯eby okazaæ swoj± gotowo¶æ do seksu? ;> Bo ja innego
A facet jak facet. Jeden przejdzie i wy¶mieje, drugiemu zrobi jej siê ¿al, a trzeci wykorzysta.
Okej, s± te¿ sytuacje, w których s± gwa³cone normalne, ale to chyba mniejszo¶æ jest.
Z reszt±, ja gówno wiem na ten temat xD
Jestem!

Tusia_dg 

Do³±czy³a: 26 Maj 2008
Sk±d: z piek³a rodem

Wys³any: 2008-06-08, 10:56   

Gwa³cone s± zarówno dziewczyny , które ubieraj± miniówy itp. Ale przecie¿ nie tylko. Zreszt± jak ju¿ mówi³am nic nie usprawiedliwia gwa³tu. To chory pomys³ robiæ z ofiar prowokatorki. Ka¿dy mo¿e siê ubieraæ jak chce. To wolny kraj podobno.

domi 

Do³±czy³a: 05 Cze 2008
Sk±d: moja wyobra¼nia

Wys³any: 2008-06-08, 11:47   

Cytat:
POWA¯NIE?!

Nie wystawiaj¿e siê, b³agam, na dalsze po¶miewisko. Twoje pytania s± horrendalnie g³upie i stawiaj± ciê w nieco niekorzystnym ¶wietle.

Widze, ze nie kazdy umie napisac konkretnej odpowiedzi na ten temat.

voncuver 

Wys³any: 2008-06-08, 12:56   

Jak zawsze wina le¿y po obu stronach (zazwyczaj) dziewczyny ubieraj± siê zbt prowokujaco i same sie nara¿aj± na takie zagro¿enie ale tak jak Tusia_dg napisa³a gwa³cone s± te¿ dziewczyny co nie ubieraj± sie w ten sposób. Nic nie usprawiedliwia gwa³tu i jest to niewybaczalny czyn. A jedynie surowa kara bardzo dotkliwa mo¿e zapobiec takim czynom. Np. w³a¶nei kastracja. #krzyczê je¶li nie wiesz co to jest wpisz sobie w google.pl bardzo madra stronka :ok:

wciselko 

Do³±czy³a: 11 Sty 2008
Sk±d: Z Polski.

Wys³any: 2008-06-08, 13:42   

voncuver napisa³/a:
Jak zawsze wina le¿y po obu stronach (zazwyczaj) dziewczyny ubieraj± siê zbt prowokujaco i same sie nara¿aj± na takie zagro¿enie

Jest to najbardziej idiotyczna wypowiedz jaka slyszalam, a do Ciebie nie mam slow...

Dziewczyna moze isc nawet nago i nikt nie ma jej prawa tknaæ ! Do tego samego ma prawo ch³opak. Je¶li dziewczyna ubierze spodniczke to jeszcze nei znaczy ze wyglada jak dziwka a nawet jak wyglada to jesli ja nie jest to nia NIE jest. Gwalt to najgorsze nadurzycie sily fizycznej. I osoba ktora mowi ze wina lezy po obu stornach to tak jakby powiedziala ze w morderstwie wina lezy po obu stornach bo przeciez ofiara zdenerwowala morderce...

Nie mam slow do takich ludzi.

Tusia_dg 

Wys³any: 2008-06-08, 16:16   

wciselko napisa³/a:

Dziewczyna moze isc nawet nago i nikt nie ma jej prawa tknaæ ! Do tego samego ma prawo ch³opak. Je¶li dziewczyna ubierze spodniczke to jeszcze nei znaczy ze wyglada jak dziwka a nawet jak wyglada to jesli ja nie jest to nia NIE jest. Gwalt to najgorsze nadurzycie sily fizycznej. I osoba ktora mowi ze wina lezy po obu stornach to tak jakby powiedziala ze w morderstwie wina lezy po obu stornach bo przeciez ofiara zdenerwowala morderce...

Brawo wciselko .

Ca³kowicie siê z Tob± zgadzam. Ka¿dy mo¿e nosiæ to co chcê. To porównanie do mordercy najlepiej pokaza³o to o co mi chodzi. Nikt nie ma prawa krzywdziæ drugiej osoby. I obwiniaæ ofiar. Wina le¿y zawsze po stronie tego co zgwa³ci³. I tyle. I nic nie dadz± t³umaczenia o testosteronie itp...

voncuver 

Wys³any: 2008-06-08, 18:46   

Wiecie co a ¶wiat jest piêkny cudny bez przemocy i wogule. Cud miód malina. Ludzie s± dobrzy i nie chc± nas skrzywdziæ. POwinno tak byc ze dziewczyna jak idzie to nikt nie am prawa jej dotkn±æ ale tak nie jest. Jak dziewczyna ubiera krótkie spudniczki i wogule to jednak musi sie liczyæ z zagor¿eniem. Napisa³em zazwyczaj wina lezy po obu stronach. ¦wiat nie jest idealny i tylko psychopaci robi± rzeczy bez przyczyny. Nie bronie tu ani gwa³cicieli ani morderców. Ale po co masz kusiæ los?? Wiesz co do porównañ. Mozesz sprawdzic poziom benzyny w samochodzie na kontrolce a mozesz te¿ pokusic los i sprawdzic zagladaj±c do baku przy zapalonej zapalniczce. Gwa³t jest najgorszym czynem i nadal obstajê przy tym ¿e nale¿y kastrowaæ takich ludzi. Ale mamy ¶wiat tak a nie inny i je¶li dziewczyna ubiera sie prowokuj±co albo ch³opak to musi sie liczyæ z zagro¿eniem jakim jest gwa³t.

Tusia_dg 

Wys³any: 2008-06-08, 18:51   

voncuver napisa³/a:
je¶li dziewczyna ubiera sie prowokuj±co albo ch³opak to musi sie liczyæ z zagro¿eniem jakim jest gwa³t.
a je¶li siê nie ubiera to co nie bêdzie zgwa³cona? Ma w³a¶ciwie takie same szanse na to jak te dziewczyny w miniówkach.
Ale podoba³o mi siê stwierdzenie
voncuver napisa³/a:
Gwa³t jest najgorszym czynem i nadal obstajê przy tym ¿e nale¿y kastrowaæ takich ludzi
jestem za kastrowaniem gwa³cicieli. Bo wiêzienie to za ma³a kara za to co zrobili

voncuver 

Wys³any: 2008-06-08, 19:07   

Zbyt dos³ownie bierzesz moje s³owa wiesz co jest takie przys³owie "Wystajacy gwó¼dz dostaje m³otkiem" chodzi mi o to ¿e je¶li dziewczyna jest ach i och krótka spudniczka itp to wyró¿nia siê i jest bardziej zgro¿ona od dziewczyny która nie przykuwa uwagi. Zarówno jedna jest zagro¿ona i druga ale nie w takim samym stopniu.

wciselko 

Do³±czy³a: 11 Sty 2008
Sk±d: Z Polski.

Wys³any: 2008-06-08, 22:52   

voncuver napisa³/a:
Wiecie co a ¶wiat jest piêkny cudny bez przemocy i wogule. Cud miód malina. Ludzie s± dobrzy i nie chc± nas skrzywdziæ

co do ma do rzeczy ? to ze swiat jest prymitywny nie znaczy ze nalezy mowic ze wina jest po obu stornach. poza tym jelsi dziewczyan idzie na impreze to nie zaklada ze zostanie zgwalcona a chce ladnie wygladac, jesli ma ladne nogi to dlaczego tego nie pokazac? kobieta chce sie podobac, ale nie chce byc zgwalcona !

nie nalezy mowic ze wina nalezy po obu stornach. wina lezy tylko po jednej stornie. A to juz nie jest wina kobiet ze faceci (ci ktorzy gwalca) nie maja nad soba kontroli. Naprawde to co mowisz jest chore. jestem przeczulona na takich ludzi. poza tym jak gwalciciel ma 'ochote' to nie patrzy czy ma na sobie spodniczke czy nie. I rzadko sie zdarza tak ze ktos gwalci dlatego ze dziewczyna miala wyzywajacy storj. zazwyczaj to jest pozniej 'usprawiedliwieniem' ale nie powodem.

Tabris88 
?

Do³±czy³: 04 Lut 2008
Sk±d: Wroc³aw

Wys³any: 2008-06-08, 22:56   !

Dobrze wciselko masz racjê, nie ekscytuj siê.
Gwa³cê jestem gwa³cicielem i tylko ja jestm temu winien.
Ofiara mo¿e potem tylko przez ca³e ¿ycie drêczyæ siê tym, ¿e gdyby co¶ tam to by tak siê nie sta³o. :zabawa:

voncuver 

Wys³any: 2008-06-08, 23:27   

Heh wiesz co nie bêde powtarza³ tego samego trzeci raz bo widze ¿e nic do ciebie nie dociera we¼ zimny prysznic i spróbuj zrozumieæ co napisa³em wcze¶niej. Odrzuc na chwilê swoje pogl±dy i uprzedzenie. To co mówie nie jest chore a chore jest podejscie fanatyka który nie dopuszcza innych czynników. A faceci nigdy nie patrz± na krótkie spódniczki gdzie tam. One tylko s³u¿± do tego zeby kobieta sie podoba³a komu?? facetowi. A poza tym pomy¶l dlaczego kobieta chce sie podobaæ?? ¯eby faceci ja podrywali. Wszytsko gra je¶li facet umie trzymaæ przyrodzenie na wodzy a je¶li nie?? Wielu facetów to niewyrzyte g³upie ¶winie których mózg znajduje siê miêdzy nogami.
I bach mamy przestêpstwo. A poza tym co ci szkodzi w trosce o swoje bezpieczeñstwo nie zak³±daæ krótkiej spódniczki do dyskoteki tylko spodnie a spudniczke zostawiæ na prywtke gdzie bêdziesz z kolegami którzy ciê oborni±??

Ale rozumiem ze skoro piszesz
Cytat:
I rzadko sie zdarza tak ze ktos gwalci dlatego ze dziewczyna miala wyzywajacy storj.

to zajmujesz siê takimi zwyrodnialcami codziennie albo czytasz statystyki bo dysponujesz tak± wiedz± ¿e mnie pora¿asz ja jestem facetem i znam psychikê typowego faceta. Ale skoro ty masz naukow± wiedzê z tego tematu oraz mo¿esz podeprzeæ siê dko³adnymi statystykami to widocznie masz racje.

I pamiêtaj o tym co pisa³em wcze¶niej bo jeszcze gotowa jeste¶ ze mnei zrobiæ obroñce wszystkich uci¶nionych gwa³cicieli których najchêtniej sam bym wykastrowa³.

Tusilla 
istota zakochana

Wys³any: 2008-06-08, 23:28   

Cytat:
Ofiara mo¿e potem tylko przez ca³e ¿ycie drêczyæ siê tym, ¿e gdyby co¶ tam to by tak siê nie sta³o

bo w sumie chyba tak jest ¿e ofiara gwa³tu obwinia siê ¿e ona jest temu wina. Wiadomo je¶li by³a gwa³cona "od tak" bez prowokuj±cego zachowania/wygl±du w sumie winy nie powinna raczej czuæ. Ale nikt z nas nie siedzi w g³owie zgwa³conej wiêc co naprawdê mo¿e czuæ to wie tylko ona

Tabris88 
?

Do³±czy³: 04 Lut 2008
Sk±d: Wroc³aw

Wys³any: 2008-06-08, 23:31   !

B³yskotliwe.
Tak samo mo¿na powiedzieæ, ¿e nie wiesz co czuje wtedy gwa³ciciel.
Tylko nie mów proszê, ¿e wiesz, bo stracê wiarê w ludzko¶æ.

samara 

Do³±czy³a: 04 Cze 2008
Sk±d: anonim

Wys³any: 2008-06-09, 00:37   

Metaxa napisa³/a:
nikt z nas nie siedzi w g³owie zgwa³conej wiêc co naprawdê mo¿e czuæ to wie tylko ona
tak siê sk³ada,¿e akurat wiem co siê czuje.Po wszystkim ma siê wstrêt do samej siebie,tak,¿e nie mo¿na spojrzeæ w lustro,¿al,ból i choæ czasami jest to wbrew jakiejkolwiek logice-poczucie winy.Osobi¶cie nigdy nie chodzi³am w miniówkach.Spódnice zak³ada³am tylko wtedy,kiedy by³o tak gor±co,¿e nie sz³o wytrzymaæ w spodniach.Od zawsze mam awersjê do pokazywania swojego cia³a,poniewa¿ w dziecinstwie by³am molestowana przez ojczyma.Nigdy te¿ nie chodzi³am na imprezy ani nie mia³am ch³opaka.A jednak mi siê to przytrafi³o.My¶lê,¿e strój kobiety te¿ ma co¶ do rzeczy(choæ ¿adnemu facetowi nie daje pozwolenia na zrobienie czego¶ wbrew woli dziewczyny),bo tak jak mówi³a mi moja psycholog,kiedy facet widzi kuso ubrana dziewczynê budzi siê w nim pierwotny instynkt i zgadzam siê z voncuver,¿e najwa¿niejsze jest to czy facet potrafi siê opanowaæ.Je¶li nie to wiadomo jak to siê skoñczy.W dziewczynie potem zostaje poczucie winy i nawet je¶li nie by³a ubrana wyzywaj±co i w zaden sposób nie ma podstaw by mówiæ o jakimkolwiek prowokowaniu to poczucie winy zostaje.Tak jak jest w moim przypadku.Nawet je¶li jest wbrew rozumowi to jednak serce i emocje to co innego.Nie wiem co on czu³ kiedy mi to robi³ i szczerze mówi±c nie chcê wiedzieæ.Wiem tylko,¿e bojê siê teraz zaufaæ komukolwiek.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Profesjonalne pozycjonowanie stron internetowych. • projekty domów • Twoja FOTKA w internecie • Projekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum