Wysłany: 2007-02-13, 15:43 Francuska Legia Cudzoziemska
Mój ulubiony temat i temat w którym bede miała bardzo dużo do powiedzenia ........ mam nadzieje (ona moją matką XD ) że wy też sie troche wypowiecie.Ale bardziej chodzi mi o osoby które ,,coś'' wiedzą na ten temat (możliwe że teraz tu takich osób nie ma ale może kiedyś przybędą )Chociaż każdego zapraszam do dyskusji
.... Jak by nie patrzeć to z Legią mam troche wspólnego ... ale teraz nie o tym
_________________ Nigdy nie byłam aniołem ...... stałałam tylko kiedyś u nieba bram
Wysłany: 2007-02-14, 23:46
Królewna, znam kilka osob ktore w legii byly i wiesz co? zadna osoba ktora nie klamie ze tam byla NIC ci o tym nie opowie
to taki niepisany kodeks a troche zobowiazanie a troche.... nie chcialabys tego sluchac ani o tym wiedziec
moj znajomy tylko jak popil mowil cos takiego "i tak bys nie uwierzyla" i tpo tyle
ci co sie przechwalaja - klamia, nigdzie nie byli nic nie robili
to fantasci
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Wysłany: 2007-02-16, 21:58
fajni sa kiedys bylem w ich glownej bazie na korsyce P fajne miejsce byl dzien dla rodzin i hmm udalo mi sie tam dostac ) pelno polakow i fajnie wygladajacych P jeden jak wposlmnial po paru glebszych wrocil z afganistanu niedawno ale wiecej nei chcial mowic....
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Witam wszystkich serdecznie.
Przy okazji pragnę złozyć wszystkim Panią serdeczne zyczenia z okazji Dnia Kobiet.
Nawiązując do tematu Francuskiej Legii Cudzoziemskiej pragnę Wam wszystkim polecić pewną stronę , na której możecie zaczerpnąc rzetelnego info i dowiedzieć sie naprawde wielu ciekawych rzeczy.
Oto adres :
http://ffl-belizariuszagency.phorum.pl/index.php
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Belizariusz 2007-07-01, 23:12, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.