_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-04-11, 15:47
"I te takie" xDD czyli jakie? może rozwiń ;>
Cytat:
macie takie zapędy
Niee xD
Ja się nawet wstydze sama przed sobą
Cytat:
Zydu na Admina!!!
xDDDDDDDDDDDD
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
no robienie sobie nagich fotek i rozsyłanie po internecie, albo wieszanie ich na klatce schodowej xD wystawianie gołego tyłka przez okno w autobusie itp
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-04-11, 15:55
gotuj z kuroniem napisał/a:
robienie sobie nagich fotek i rozsyłanie po internecie, albo wieszanie ich na klatce schodowej
Namiętnie, co tydzień.
wystawianie gołego tyłka przez okno w autobusie
W środy i czwartki o 7:45 rano. Może się załapiecie kiedyś ;>
A tak poważnie, to nigdy xDxD
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
również widziałam, tylko, że nie w autobusie, tylko gdy jadłam frytki o 03:00 w nocy po imprezie, w takim jakimś barze otwartym 24h/na dobę, to podszedł do szyby chłopak i pokazał tyłek.
a co do moich zapędów to takowych nie posiadam ;p. przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.
[ Dodano: 2007-04-11, 17:00 ]
ps. ciekawe czy można dostać za to mandat
chyba można za obnażanie się w miejscu publicznym.
_________________ podtrzymywałeś moją głowę
nie roztrzaskałam skroni
o podłogę - póki co
Wysłany: 2007-04-11, 16:18
A! I kiedys z mama wracalam od babci Myli i jak przejezdzalysmy przez Zabkowice to na walach stal koles i wystawial gola dupe do jadacych samochodow. Jak ten chlopak kocha swoj kraj i bliznich...
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-04-11, 16:46
raz tylko zdarzyło mi się biustem zaświecić specjalnie w stronę pewnego kierowcy, podczas jazdy samochodem z kumplem ;-)
no i na plaży przebywac bez stanika. nic takiego ;-)
ekshibicjonistka ze mnie żadna.
_________________ mrau...
redmoon
Wysłany: 2007-04-11, 18:32
ja raz szlam z mama a koles sie masturbowal na gorce, ja mialam 7 lat i do mamy ' co ten pan roooobi??' a w ogole to mial na sobie czapke zimowa a to bylo lato i nic wiecej xPP
ja widziałm babke co myła okna u siebie w mieszkaniu tylko w majtkach, a te okna to wychodza prosto na rynek w tym miasteczku. jest u nas taki facet, regularnie sprawia sobie przyjemnosc w niezbyt odludnym miejscu. dziwne że policja go nie zgarnęła jeszce:/
Ostatnio głośno było o kobiecie, która się rozebrała do naga i pływała w fontannie do Trevi. Zostala zgarnieta przez policję i chyba musiała zapłacić mandat. Bez sensu. Skoro miała ochotę i się nie wstydziła to za co ja tu karać?
Co do tematu i mnie. Raczej nie. Zbyt wstydliwa jestem ;p Choć nie powiem, żeby się nie zdarzyło... Ale to długa historia. xD
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.