jak mialam 5 lat i mama probowala mi nalozyc rajstopki to wybieglam z domu w samych majteczkach, ale po chwili i je sciagnelam!! to chyba jedyny moj zaped jak do tej pory...
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wysłany: 2007-04-27, 11:20 Re: ekshibicjonizm i te takie
gotuj z kuroniem napisał/a:
macie takie zapędy?
Zapedow takowych nie mam i nie spodziewam sie miec....co do ekshibicjonizmu..... to takich pacjentow za ryj i do ancla...niech tam pokaza co maja do pokazania a nie gorszyc dzieci !!!! tfuuu.
Wysłany: 2007-04-27, 11:23
miss irony napisał/a:
Ostatnio głośno było o kobiecie, która się rozebrała do naga i pływała w fontannie do Trevi
tez o tym slyszalam. Co najlepsze pare lat wczesniej jakas modelka sie tam tez nago pozowala w tej fontannie i jeszze jej zdjecia zrobili. pff i niech mi ktos powie ze wszstkich ludzi sie traktuje na rownym poziomie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.