ale¿ nie ma takiej potrzeby...ja mimo ¿e pisze z tob± nie mam zamiaru zani¿aæ swojego poziomu intelektualnego
powiem Ci tajemnice
i tak pojdziesz do piekla.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Powiem tak, nie czytalam nawet pierwszego posta w tym temacie, nie wiem kto takimi kretynizmami si epodnieca ale grzyb muna noge, ale takich przypadkow jest jeden na... xxxxxxxxxxx i bardziej mozna to opowiedziec jaka anegdotke w towarzystwie niz prawdziwie wyciskajaca lzy historie,
dziewczynko zajmi sie zbieraniem poctowek z pokemonow
And I have no privacy
Wiek: 18 Do³±czy³a: 30 Cze 2007 Posty: 21 Sk±d: far far away
Wys³any: 2007-08-28, 19:45
Mokra napisa³/a:
nie czytalam nawet pierwszego posta w tym temacie
kogo to obchodzi???
Mokra napisa³/a:
nie wiem kto takimi kretynizmami si epodnieca
te¿ nie wiem kogo mog³yby podniecaæ takie rzeczy- chyba kogo¶ bardzo,bardzo,bardzo skrzywionego...
Mokra napisa³/a:
ale takich przypadkow jest jeden na... xxxxxxxxxxx
jednak wolê poruszaæ takie tematy ni¿ zbieraæ ,,pocztówki z pokemonów" ale jak ju¿ znudzi ci sie twoja kolekcja to mo¿esz przys³aæ- mój trzyletni siostrzeniec na pewno siê ucieszy
_________________ To Hell.....I'm waiting for this moment;>
Ostatnio zmieniony przez aaangie 2007-08-28, 19:46, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
And I have no privacy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.