Wysłany: 2006-05-04, 19:51 "Dobra" Pedofilia
Ostatnio w angorze pojawił się artykuł o forum w której ludzie dorośli gadali o "dobrej" pedofili, chodziło im o to że jeśli dziecko się zgadza na obmacywanie, zdjęcia itd. to to nie jest złe. Co wy o tym myślicie? Intersuje mnie zdanie innych na ten temat... ah i tam po boku jest że mam 14 lat, nie ufajcie temu bo już nie jestem taki mały i kilka miesięcy temu skończyłęm 15
Wiek: 18 Dołączyła: 30 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: mam to wiedzieć?
Wysłany: 2006-05-04, 20:17
to głupota pedofil to pedofil i w przynajmnie ja nie biore tego pod uwage, w moim "słowniku" nie ma czegos takiego jak " dobry pedofil". Małe dziecko można do wszystkiego namówić(no prawie), dzieci są łatwowierne i tyle...
_________________ Gość
jesli mowisz o kims zle, zawsze ci uwierza...
Tak się składa, że akurat przed chwileczką czytałem ten artykuł.
Nie ma dobrej pedofilii, a to, że szerzy się w internecie (nawet w nietypowy sposób) wiedziałem już od dawna. Wszelka manipulacja stosowana wobec bezbronnych jeszcze psychicznie istot jest, że tak napiszę, "be".
Ostatnio w angorze pojawił się artykuł o forum w której ludzie dorośli gadali o "dobrej" pedofili, chodziło im o to że jeśli dziecko się zgadza na obmacywanie, zdjęcia itd. to to nie jest złe. Co wy o tym myślicie
nie chce mi sie wierzyc ,ze takie glupoty napisali...
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wysłany: 2006-05-04, 20:48
Użyszkodnik napisał/a:
"dobrej" pedofili
Byłem nawet na stronie tego gościa .Moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak "dobra pedofilia" ten koleś z artykułu usprawiedliwia się(niczym alkoholik) dobrą pedofilią a tak naprawdę jest takim samym pedofilem jak każdy inny
Użyszkodnik napisał/a:
ah i tam po boku jest że mam 14 lat, nie ufajcie temu bo już nie jestem taki mały i kilka miesięcy temu skończyłęm 15
jakbyś skończył 15 to by było napisane na boku że masz 15 A poza tym nie musisz pisać że masz już 15 bo dla mnie i tak jesteś młokos
Świętoszka napisał/a:
nie chce mi sie wierzyc ,ze takie glupoty napisali...
Nie oni napisali, tylko był wywiad z jakimś pedofilem
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-05-04, 20:52, w całości zmieniany 3 razy
ee dobry pedofil? moze dobry seryjny morderca (dzis na wosie, omawialismy gazety-tytuł z faktu-bóg powiedział żebym zabiła- tiaaa)
dla mnie pedofil to pedofil i jak sie złamie prawo to nie ma znaczenia czy przemocą czy po dobroci
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
NIE MA CZEGOś TAKIEGO JAK DOBRA PEDOFILIA tak to mogą sobie tłumaczyc włąsnie pedofile ŚMIERC wszystkim pedofilom
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Wysłany: 2006-05-04, 21:38
A gdyby ostatnim marzeniem dziecka przed śmiercią w fundacjii "Spełniamy marzenia" było zostać sfotografowanym/ą nago i żeby jego/jej foty w necie sie pokazały? (żart)
Powaga: No wg. mnie też pedofile do gazu, kiedyś mnie poruszył reportaż jak 45 letni facet przy 3 letniej dziewczynie wyjmował genitalia i ta dziewczynka do teraz sie boi ludzi, cały czas jest przy mamiei sie od niej na krok nie rusza a ma 6 lat już... straszne
Nie oni napisali, tylko był wywiad z jakimś pedofilem
o to juz lepiej
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wysłany: 2006-05-05, 07:35
jest cos takiego jak dobra pedofilia
akurat zupelnie nie odnosi sie do tego artykulu ani do tej strony, o tmy za chwile, ale ta dobra pedofilia nawet sie inaczej nazywa (nie pamietam jak )
polega na tym ze dziecko sie podziwia jako istote bezplciowa i blizasza aniolow chroni sie je i pomaga mu uczy sie je i jest dla niego mentorem kocha sie je dla jego czystosci, nie ma w tym podtekstu secualnego bo wsrod teg grupy sex z dzieckiem i "inne czynnosci sexualne" sa absolutnie niedopuszczalne
a ta stronka i ten artykul.... ja pamietam taki wywiad w telewizji z pedofilem: zabral dziecko z wozka na jakiejs popijawie uciekl z nim i zgwalcil w jakiejsc klatce: TRZYMIESIECZNEGO CHLOPCZYKA!
to nawet nie wymaga komentarza, ja sobie czegos podobnego nawet nie wyobrazam
pedofilia: powinna byc karana smiercia
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Działania takich osob jak "Misiaczek" daza do osiagniecia jednego celu-uzyskania akceptacji społeczenstwa przez przyzwyczajanie ludzi do mozliwosci istnienia dobrej pedofilii..Nowy "dobry pedofil"ma byc postrzegany inaczej niz stary "zły pedofil"..Ma wzbudzac przekonanie,ze niestanowi zagrozenia dla naszych dzieci,ze moze mieszkac obok nas,bawic sie z naszymi pociechami ktore w jego towarzystwie beda czuc sie nadzwyczaj bezpieczne..Coz za absurd!!Moja uwage przykuło zakonczenie artykułu..
'Pedofilia nie jest dla pana chorobą?'
'Nie, jest dewiacją. Chorobą jest pedoholizm'.
'Czy są jakieś formy seksualne, których pan nie pochwala i uważa za chorobę?'
'Zoofilia i nekrofilia'.
Pedofile nie chca byc zaliczani do ogółu "zboczencow"...
Jak wobec tego powinno sie traktowac osoby złapane na uprawianiu lub zachecajace do pedofilii??Zamknac w wiezieniu,wypuscic za pare lat aby powrociły do tego procederu??Czy moze powinno sie ich zamykac w zakładach zamknietych i poddac leczeniu..??
Tylko na ile skuteczne moze byc leczenie objawow zboczenia seksualnego??I skad mozemy miec pewnosc,ze takowe wogole mozna leczyc..??
_________________ Wczoraj jest historią...
Jutro jest tajemnicą..
Dziś jest darem..
głupota. jak może być "dobra" pedofilia. nie wiem czy ktokolwiek świadomie zgdoził by się z własnej woli na molestowanie...a szczególnie dziecko. Za takie artykuły gazeta powinna być uakrana. sory ale ja nie rozumiem nie których ludzi. przecież takie dzieci mają uraz psychiczny do końca życia i nie wiadomo jak poradzą sobie w dalszym życiu
_________________ All good things come to an end...
;]
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Wysłany: 2006-05-15, 21:28
drobiczek napisał/a:
Użyszkodnik napisał/a:
ludzie dorośli gadali o "dobrej" pedofili
głupota. jak może być "dobra" pedofilia. nie wiem czy ktokolwiek świadomie zgdoził by się z własnej woli na molestowanie...a szczególnie dziecko. Za takie artykuły gazeta powinna być uakrana. sory ale ja nie rozumiem nie których ludzi. przecież takie dzieci mają uraz psychiczny do końca życia i nie wiadomo jak poradzą sobie w dalszym życiu
To nie gazeta dyskutowała na ten temat tylko napisali o jakimś forum które jest złe bo tak tam piszą...
Nie można mówić o czymś takim jak dobra pedofilia. Pedofilia jest taką samą dewiacją seksualną jak np. nekrofilia. To tak jakby powiedzieć że nekrofilia jest dobra na swój sposób.
nie ma dobrej pediofilii, kto wogoole wymyslil takie sformuowanie? dziecko nei jest w stanie podjac dobrej decyzji na ten temat, przeciez to straszne ze wogoole ktos zastanawia sie nad tym, czy to dobre:/
Wysłany: 2006-08-07, 13:21
nie mam pojecia i wiem co sie dzieje z dziecmi jakie padly ofiara bo jedna z moich kolezanek miala pecha i w wieku 7 lat zostala wykorzystana przez goscia z osiedla i widze jak to zmienilo jej zycie jak sie teraz boi wszystkiego to jest poprostu straszne, jestem w stanie glosowac za kara smierci dla nich
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-08-21, 12:35
Nie wyobrażam sobie gwałtu na małym chłopczyku, nawet dziewczynce... przeciez.... to moze prowadzić do jakichś powazych uszkodzeń chyba.... ;|
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.