Wysłany: 2007-10-26, 21:57 Dlaczego powstają takie strony ?
Znalazłem dziś strone poswięconą... wymiotom: http://wymioty.blogspot.com/ . Jak sądzicie, po co ktoś robi takie coś ? Czy chodzi o to żeby się popisać, albo ktoś naprawdę lubi poświęcać się takim rzeczom ? A może to czysta komercja ? Jesli tak , to jak daleko może to zajść ?
Wiek: 16 Dołączyła: 28 Mar 2008 Posty: 46 Skąd: z daleka ;P
Wysłany: 2008-03-29, 20:04
kola19888 napisał/a:
Jak sądzicie, po co ktoś robi takie coś ?
Użytkownicy sieci widzieli juz tyle rzeczy, że ich uwagę mogą przyciągnąć tylko takie yhymmm, jakby to nazwać, niekonwencjonalne strony. Nawet jeśli czasem są niesmaczne itp. Chodzi po prostu o statystyki. Tak przynajmniej mi się wydaje.
Podobnie jest prawie w każdej dziedzinie naszego życia. Mozna być w czymś dobrym, ale żeby być, przynajmniej dla innych, najlepszym, trzeba umieć czymś zaskoczyć. ;P
_________________ " Cierp wespół ze mną jako dobry żołnierz Chrystusa Jezusa." (2 Tm 2, 3)
Też tak uważam. Może ludziom się nudzi i dla zabicia czasu po prostu tworzą takie coś. Szukają tematów, o których mało bądź w ogóle się nie mówi. Nie wiem, może chcą komuś zaimponować?..
_________________ † każdy z nas krwią maluje krzyż †
myślą,że są fajni? ;P
głupie to niemiłosiernie i tyle...
jak dla mnie nic w tym zabawnego.
_________________ `Głowy są pełne pustych frazesów
Włosy siwieją tu w oparach stresu
Szukając drogi, wiecznie się gubię
Na zakręcie w nieprzyjaznym tłumie ...
gdzie spojrzę to widzę
wszystko czym się brzydzę.
codziennie uciekam
tam gdzie nie ma nic ...`
Wysłany: 2008-05-06, 11:51
Jest juz wszystko. Doslownie. Ludzie zaczynaja szukac takich tematow ktore beda rozpowszechnione po raz pierwszy. Robia to ludzie z niesamowitym przekonaniem ze maja niebywale wielkie poczucie humoru. Niestety dziala to w druga strone. Zwykle jest tak ze to co nam wydaje sie smieszne innych w zupelnosci nie bawi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.