Forum Dyskusyjne :: (ręceprecz odtybetu) :: damscy bokserzy
Profesjonalne pozycjonowanie strony internetowej.

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Kontrowersyjne tematy » damscy bokserzy

Przesunięty przez: Magda
2008-05-24, 08:51
damscy bokserzy

czy spotkałeś/aś się kiedyś z biciem kobiet przez mężczyzn w miejscu publicznym?
tak
55%
 55%  [ 5 ]
nie
44%
 44%  [ 4 ]
Głosowań: 9
Wszystkich Głosów: 9

Autor Wiadomość

margoth.90 

Wysłany: 2008-05-23, 17:58   damscy bokserzy

jak w temacie; co o nich uważacie? Kiedyś z takowym chodziłam i sama nie wiem jak mogłam być taka głupia i mu to wybaczać. Dziś mam ten niefart, że nadal trafiam na takich świrów od czasu do czasu, na przykład od wczoraj mam rozbitą brew i parę siniaków.. What u think about them? Jaki jest na nich sposób?! Najlepiej wszystkich do komory gazowej i po kłopocie ^^

Asystent 

Wysłany: 2008-05-23, 21:54   

pierwszy raz jak zauważyłem taką sytuacje (działa się może 2 metry ode mnie)... stałem jak wryty, nic nie zrobiłem... czułem się ohydnie, obiecałem sobie że jeśli jeszcze raz trafie na taką sytuację zrobię to co powinienem. Po dłuższym czasie widziałem z okna jak facet trzasnął dziewczynę w twarz... instynktownie zbiegłem na dół i dałem mu w pysk i zrobiłem krótką pogadankę... - poczułem że tak właśnie społeczeństwo powinno na to reagować, bez przyzwolenia takie sytuacje może uda się ograniczyć... społeczna znieczulica to coś co jest powszechne ... a być nie powinno... później podobna sytuacja zdarzyła się na jednym weselu... wujek panny młodej uderzył żonę... byłem jednym z pierwszych który zareagował, było dużo łatwiej.

Jeśli chodzi o samych damskich bokserów - słabi ludzie, którzy sami powinni dostać porządnie po mordzie...

Sachmet 
psychodela

Wysłany: 2008-05-23, 22:00   

ech... sama kiedyś bym zarobiła od chłopaka znajomej :/ A chciałam tylko pomóc... w sumie nawet Ona mnie poprosiła... Gdyby nie znajomi.. być może bym dostała..? Choć w sumie.. miałam jakieś tam nieznaczne siniaki po złapaniu za szyje..:/

Frieda 

Wysłany: 2008-05-23, 23:44   

Jeszcze nigdy się z tym nie spotkałam w miejscu publicznym, dlatego nie wiem, jaka byłaby moja reakcja. Nie rozumiem jednak dziewczyn/kobiet, które są z kimś takim i wierzą, że on się zmieni. Myślę, że ten, kto podnosi rękę na kobietę w rzeczywistości jest słaby. Chce przez to pokazać, udowodnić światu, że ma moc. Słaba kobietka się przecież nie obroni. Ludzie wciąż mają opory przed reagowaniem, bo nei chcą się wtrącać do życia prywatnego ludzi, ingerować w ich sprawy. W takim przypadku to jest błąd. Kobieta będzie się bała sama poprosić o pomoc.
"Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....

Medard 

Wysłany: 2008-05-30, 17:16   

Asystent napisał/a:
Jeśli chodzi o samych damskich bokserów - słabi ludzie, którzy sami powinni dostać porządnie po mordzie...

Otóż to!
nie byłem świadkiem przemocy fizycznej, ale widziałem jak jeden facet mówił do swojej żony jak do psa, coś w rodzaju: "Idziesz ku**a! No rusz że tą dupę. ty k**wa taka tępa jesteś." Też nic nie zrobiłem :zawstydzony: :wstyd:

Prince 
Bordeline

Wysłany: 2008-05-30, 17:32   

Asystent napisał/a:
eśli chodzi o samych damskich bokserów - słabi ludzie, którzy sami powinni dostać porządnie po mordzie...
..od kobiety. Jak dostana od faceta to gdzie odreagują ? ;}
Trzy razy zareagowałem z tego raz żałuję egzaltowanej rycerskości. Gość miał i prawo i powody.

margoth.90 

Wysłany: 2008-05-31, 19:05   

czy ja wiem - moim zdaniem nigdy nie ma sytuacji kiedy ktoś ma prawo i powód kogoś bić

Odpowiedz do tematu