jak sie ktos na tym zna to dlaczego i nie... ale slyszalalm ze jezeli ktos sie na tym nie zna a to robi to moze sie to odwrocic przeciwko niemu ale nie wiem jak jest naprawde bo mnie to nie interesuje i nigdy tego nie robilam... chociaz czasami mam wielka ochote na to... np tak na niektorych nauczycielkach...=D hehehe...=D
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-10-17, 15:03
geh... czarna magia Nawet nei mam ochoty próbowac, nawet na nauczycielach :-) Życie... i trzeba samemu sobie radzić, a nie za pomoca jakichś tam sztuczek...
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
To nie mi to tlumacz Jak chcesz profesjonalne nazwy to napewno Ci ich publicznie nie napisze Taka zasada
gdzie napisalem ze chce profesjonalne nazwy i o co Ci w ogole chodzi? a glowna zasada jest taka, ze nie mowi sie o tym ze sie ja uprawia, np na jakis forach mlodziezowych. Potezna Magguska nie zna tej zasady?
Wysłany: 2007-07-03, 17:06
Hmm... voodoo, zawsze mnie to ciekawiło Jak myślicie, to naprawdę działa?? Druga osoba (ofiara) może odczuć jakiś impuls, który my robimy np. na laleczce voodoo?? :>
_________________ >> I am what I am... Don't try change me!! <<
Czasem bym chciała żeby takie coś istniało, a zwłaszcza w tedy, gdy mogła bym się odegrać na kimś ale tak prawdę mówiąc to w to nie wierzę.
Kiedyś rozmawialiśmy o tym na lekcji religii i ksiądz uznał, że stosowanie takich praktyk jest nie katolickie i uznaję się to jako grzech.
_________________ Marzenie podąża swoim szlakiem, nawet jeśli uważa się je za myśl.
Wiek: 18 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 66 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2007-08-14, 23:49
Ahahaha czy ty żartujesz powiedz że tak!! Jak można wierzyć w laleczkę Voodoo toż to głupota wymyślona w 90% przez scenarzystów z Hollywood po pierwsze to lalka voodoo nie wygląda jak lalka... ale co mi to tłumaczyć.
Co do aspektu Zombie to jednak one istnieją. Nie są to może łażące zwłoki z wylatującymi flakami. Ale ludziom podaje się truciznę która sprawia że wyglądają jak trupy, jest to naprawdę makabryczne, gdyż doprowadziło to do wielu wypaczonych sytuacji. Tam gdzie ludzie zajmują sie Voodoo na pogrzebach strzela się chowanym w głowę by nikt już ich nie obudził, bo jak wiadomo szamani wykopują świeżo pochowanych ludzi i dają im tak zwane ogórki które ich wybudzają, lecz do mózgu długo nie dopływał tlen i są one strasznie tępe ponieważ mózg obumiera.
Gdzieś tam w plantacjach żyją zombie... i nie chcieli byście się z nimi spotkać kiedy są głodni, mimo iż po tych wszystkich horrorach brzmi to komicznie
Wysłany: 2007-09-30, 17:53
Taka magia podobno i działa. Ale z tego co wiem żeby zadziałała(choćby taka laleczka) to obie osoby muszą wierzyć w taką magię. Dopiero wtedy można sobie kłuć lalkę z efektem.
_________________ "Jam częścią tej siły, która zła wiecznie prgnąc, wiecznie czyni dobro..."
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-10-06, 18:56
VooDoo to i religia i czarna magia. Połączenie katolicyzmu i wierzeń pierwotnych. I jak w każdej religii istnieje możliwość rzucenia klątwy.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
wtajemniczony
Wysłany: 2007-11-18, 22:31 wiecie co
jesli wy w to nie wierzycie to nie ja to praktykuje od 4-rech lat i to naprawde działa lecz nie w sensie ze można kogos zranic psychicznie lub fizycznie ale działa to w sprowadzaniu słabych czarów np. niech ktos poczuje cos więcej do ciebie lecz to wymaga skoncentrowania i dokładnych danych o tej osobie ktorej chce sie to zrobic, lecz to nie siła nadprzyrodzonych mocy lecz kompozycji doskonale dobranych ziół
uważam temat za zamknięty
Ostatnio zmieniony przez wtajemniczony 2007-11-18, 22:32, w całości zmieniany 1 raz
jesli wy w to nie wierzycie to nie ja to praktykuje od 4-rech lat i to naprawde działa lecz nie w sensie ze można kogos zranic psychicznie lub fizycznie ale działa to w sprowadzaniu słabych czarów np. niech ktos poczuje cos więcej do ciebie lecz to wymaga skoncentrowania i dokładnych danych o tej osobie ktorej chce sie to zrobic, lecz to nie siła nadprzyrodzonych mocy lecz kompozycji doskonale dobranych ziół
uważam temat za zamknięty
A może trochę interpunkcji, bo na prawdę źle się coś takiego czyta. I te cztery "lecz"
Mój stosunek do białych i czarnych magii jest obojętny. Jeśli są jacyś szamani co uprawiają taką magię to niech to robią, byle bez szkody dla mnie
_________________ Złap Byka za rogi
Ostatnio zmieniony przez ForceRecon 2007-11-19, 13:18, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.