Raczej dowiedziałbym się tego jeszcze zanim nazwałbym kogoś przyjacielem. Ale jeśli mamy już spekulować to nic bym nie zrobił - przyjaciel to przyjaciel. Jeśli sam bym tak kogoś nazywał to chyba nielogiczne, żebym mógł mieć jakieś "wonty" z powodu jakiejś błahostki. Jak już być przyjacielem to na dobre i na złe - ze wszystkim można sobie poradzić. :p Gdyby ktoś nagle się od takiej osoby odwrócił to dla mnie oczywiste jest, że przyjaźni w ogóle nie było.
Ostatnio zmieniony przez Prymas 2006-07-03, 18:06, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-07-03, 18:44
Artuuro23, nic, a kogo obchodzi kto z kim sypia, no gdyby okazalo sie ze moj facet to co innego ale przyjaciel? moja tolerancja rozbija sie wylacznie o chamstwo gloopote i hipokryzje a nie o orientacę sexualną
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Wysłany: 2006-07-03, 19:05
Widzisz tu jest racja co komu kim kto jest? Jesli ten ktos sie do mnie nie podwala to jest dobrze. Ale co zrobic gdy zaczyna sie zakochiwac. Nie myslcie o mnie czy o moich kumplach po prostu taka mysl mnie naszla.
Jesli chodzi o orientacje seksualna to mi wisi,kto co robi w swoim "ogrodku",zwlaszcza jesli chodzi o przyjaciol.Absolutnie mi to nie przeszkadza...a i mam kilku znajomych homo...
_________________ ...y a pas feu au lac...
nefretete [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-04, 18:35
a była taka sytuacja i nie obchodziło mnie to czy odkrył w sobie geja czy odkryła lesbijkę, to dalej człowiek
Traktowałbym go/ją dalej jak najlepszego przyjaciela.
Gej czy lesbijka to normalni ludzie, tak samo jak hetero. Jedyne co ich rózni od nas to to, że 'tylko' kochają inaczej. Przyjaciel to przyjaciel - jeśli jest homoseksualistą, to życze mu powodzenia w miłości...
_________________ I'm Lord of all darkness... I'm Queen of the night...
Wiek: 24 Dołączyła: 19 Maj 2006 Posty: 58 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2006-07-08, 15:54
Myślę, że nie zmieniłabym stosunku to tej osoby, a jeśli byłby to mój przyjacel bądź przyjaciółka to absolutnie nic by się nie zmieniło przecież przyjaźń polega na bezwarunkowej akceptacji..
_________________ Jeśli w niebie nie ma czekolady ja tam nie idę...
nie chcę byc nietolerancyjna ale moim zdaniem homoseksualizm jest chorobą ktora postepuje coraz szybciej! napewno nie przestalabym sie przyjaznic z taka osoba ale za wszelką cenę próbowałabym ją wyleczyc.
Wysłany: 2006-07-09, 17:40
Szczerze Anka chcialem sie przekonac czy jestescie tolerancyjni. Moje przepuszczenia sie sprawdzily nie zdziwie sie jesli bedziecie jednym z najbardziej tolerancyjnych forow.
Znam roznych ludzi, w tym rowniez pare lesbijek i to sa naprawde fajne dziewczyny. A to ze sa innej orientacji seksualnej albi "Bi" to ich sprawa. Jestem osobą tolerancyjną ale będąc sczera to nie pochwalam takich odmiennosci
_________________ Deep down inside I feel to scream this terrible silence stops me...
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Lip 2006 Posty: 52 Skąd: z drugiego końca
Wysłany: 2006-07-09, 20:52 Re: Co byscie zrobili gdyby...
Artuuro23 napisał/a:
Co byscie zrobili gdyby okazalo sie ze wasz przyjaciel przyjaciolka jest odmiennej orientacji sexualnej?
Zdziwiłabym się. I będę szczera nie wiem co bym zrobiła. Ale na pewno nie manifestowałabym przed domem tej osoby, nie obgadywała jej za plecami i nie brzydziłabym się jej. Po prostu żyj jak chcesz żyć tylko potem nie żałuj.
zal mi Michala ze takich loodzi ma na foroom czytajac niektoore posty wyzej.. zenada..
jesli chodzi o mnie- co bym miala niby zrobic bo nie rozoomiem pytania? byloby tak jak dawniej nie? chyba ze bylaby to panna wiec pewnie bylybysmy niejednokrotnie blizej;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.