Bez przesady, może na początku mogłoby być trochę niezręcznie, ale później wszystko wróciłoby do normy. Zapytałbym się, czy ta osoba chciałaby o tym porozmawiać, itp. Myślę, że bardzo ciężko i trudno komuś o tym powiedzieć, z powodu tej ogólnospołecznej nieakceptowalności i nietolerancji.
Anii09 napisał/a:
i napewno zastanawiałabym się będąc w jej obecności jak ocenia mnie...
Mówisz, jakbyś się bała, że zaraz się na ciebie rzuci i zgwałci...
nie ale podświadomie...
a co do Wołk to może poprostu masz fajną przyjaciółkę nie ?
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
nawet od znajomych bym sie nie odwróciła... a od przyjaciół tym bardziej..
kwestia tolerancji, mi nie przeszkadza orientacja sexualna bylebym z przyjacielem mogła pogadać i zwierzyc sie
Irulana
Wysłany: 2007-05-17, 10:17
Mysle, ze bym sie ucieszyla, ze znam kogos takiego. Bo tak w moim otoczeniu, to nikt sie nie chce przyznac
napewno bym nie odrzuciła tej przyjazni...wszystko pozostało by na swoim miejscu...
Mrs.Poe
Wysłany: 2007-05-21, 16:48
Oczywiście utopiłabym go/ją w święconej wodzie,przed śmiercią pokazując krzyż...
Oczywiscie żart.
Co miałabym zrobić? Przecież to normalne. Każdy ma swoje zainteresowania, każdemu podoba sie co innego i kto inny.
_________________ Meet the 17, offer her a drive
You wanna rape her with sadistic smile...
aniasvl
Wysłany: 2007-05-25, 23:04
a ja nawet bym chciala miec taka przyjaciolke-przyjaciela. tyle pytan mnie dreczy? to byloby zbawienie dla mojej ciekawosci
_________________ zwykła dziewczyna
kotek_:)
Wysłany: 2007-08-23, 21:14
a co mialabym robic? Zachowywalabym sie tak samo, tyle ze zamiast o Piotrka pytałabym dajmy na to o Aske, chyba zeby byl to chlopak
_________________ Żyj tak, aby po Twojej śmierci ludzie się nudzili...
Skoro ta osoba była moim przyjacielem/przyjaciólką przed tym jak sie dowiedziałem to to że jest homo nie zminiłoby niczego...A jesli by zmieniło to znaczyłoby to że nie była to prawdziwa przyjazn.."Stajesz sie na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś"Antoine de Saint Exupéry
_________________ Głupota nie zwalnia od myślenia...
Nic bym nie zrobił , dalej byli to by moi przyjaciele , zaznaczyłbym im tylko że jestem hetero i tyle , to są normalni ludzie którzy też kochają , poprostu mają inne zboczenia i tyle
A co miałabym zrobić? Zaakceptowałabym to, w końcy każdy może być jaki chce. I nie rozumiem ludzi, którzy się odwracają od takich osób, bo nawet jeśli ktoś ma inne zasady moralne, czy upodobania niż my, to dlaczego mielibyśmy od razu ich odrzucać?
pełna akceptacja,tolerancja i szacunek.
homoseksualiści,też ludzie,nie jakieś wybryki natury.
_________________ `Głowy są pełne pustych frazesów
Włosy siwieją tu w oparach stresu
Szukając drogi, wiecznie się gubię
Na zakręcie w nieprzyjaznym tłumie ...
gdzie spojrzę to widzę
wszystko czym się brzydzę.
codziennie uciekam
tam gdzie nie ma nic ...`
zawsze byli i zawsze beda. Teraz juz nie musza sie ukrywac, niech sobie mieszkaja i beda. Ale drazni mnie to ze musza urzadzac swoje parady. Ja nie chodze po ulicy w samej bieliznie i nie udaje seksu oralnego z ludzmi tej samej orientacji zeby pokazac ze jestem hetero.
aha i na pewno nie pozwolilabym im na adoptowanie dzieci. To dzieci tylko skrzywdzi i postawi w roli wyrzutkow.
Przyjaciel zawsze pozostaje przyjacielem.
Jego/jej wybór.
W to już nie ingeruje.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.