Ja juz sama nie wiem raz tak raz tak ... pytam poraz ostatni : PO CO ?!
Nie do końca rozumiem pytanie: PO CO co ? Po co się tniemy? Bo nam to pomaga . I tylko po to.
Natomiast jeśli pytasz, po co niektórzy chcą podciąć sobie żyły - no to odpowiedź jest prosta - bo nie chcą żyć. Ale ja chcę, tnę tylko dlatego, że mi to pomaga w jakiś sposób.
Nie do końca rozumiem pytanie: PO CO co ? Po co się tniemy? Bo nam to pomaga . I tylko po to.
Natomiast jeśli pytasz, po co niektórzy chcą podciąć sobie żyły - no to odpowiedź jest prosta - bo nie chcą żyć. Ale ja chcę, tnę tylko dlatego, że mi to pomaga w jakiś sposób.
starcy smierdza staroscia, mlodzi krwią. tniesz sie, bo jestes za glupia na to, zeby poszukac jakiegos racjonalnego rozwiazania, ot co. [tyczy sie wszystkich, nie tyko anioleczka] czemu dorosli ludzie tna sie rzadko kiedy? owszem, dorosli skacza z okna, robia rozne dziwne rzeczy, ale jak maja POWOD. [chociaz to i tak ich nie usprawiedliwia] a tna sie dziewczynki o duszy mrocznego aniola "jaśnistej" ciemnosci, flegmatycznych odruchach, sluchajace Closterkeller czy innego evanescence, bo sa tak tru joł mroczne&tajemnicze, nosza w sercu bol nie do ukojenia, a ich jedyna przyjaciolka jest skakanka.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
a tna sie dziewczynki o duszy mrocznego aniola "jaśnistej" ciemnosci, flegmatycznych odruchach, sluchajace Closterkeller czy innego evanescence, bo sa tak tru joł mroczne&tajemnicze, nosza w sercu bol nie do ukojenia, a ich jedyna przyjaciolka jest skakanka
Słucham?! Nie powiedziałabym, że mam duszę mrocznego anioła, nie, nie, nie.
Wszystko bzdura.
Naadir napisał/a:
ale jak maja POWOD
No właśnie. A powody miałam i mam. Jak zapewne wszyscy, którzy się tną.
Wysłany: 2006-12-06, 18:14
aniołeczek napisał/a:
Nie powiedziałabym, że mam duszę mrocznego anioła, nie, nie, nie.
Wszystko bzdura.
Alkoholik nigdy nie powie, że jest uzależniony.
Wyciągnij wnioski
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2006-12-06, 20:11
Nie jesteś ale nie chcesz przyjąć do wiadomości tego co mówi Naadir choć to prawda -.- Zupełnie taki sam schemat jak w powyższym, przypadku. Ale porównanie trochę za trudne jak widzę. -.-
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
to sie teraz tak mowi "thu" i "mhoczny"takie złe i wogole;D
[ Dodano: 2006-12-06, 21:43 ]
Naadir napisał/a:
bo jestes za glupia na to, zeby poszukac jakiegos racjonalnego rozwiazania
a moze poprostu z nodow...powinnas sie zajac czyms pozytecznym...ambitnym...pomysl jak kiedys bedziesz opowiadac swoim dzieciom...co mama sobie zrobila
_________________ Yeah well...F*ck You!
I'm fed up with You!
I'm not as good as You?
F*ck You, I'm better than You!!
Nie jesteś ale nie chcesz przyjąć do wiadomości tego co mówi Naadir choć to prawda -.- Zupełnie taki sam schemat jak w powyższym, przypadku. Ale porównanie trochę za trudne jak widzę. -.-
Nie chcę przyjąć do wiadomości, bo TAK NIE JEST. Na pewno nie w każdym przypadku, nie można uogólniać. I nie czepiaj się ;].
ChuChu napisał/a:
a moze poprostu z nodow...powinnas sie zajac czyms pozytecznym...ambitnym...pomysl jak kiedys bedziesz opowiadac swoim dzieciom...co mama sobie zrobila
Nie, nie z nudów. Heh. Dzieci to przyszłość dopiero . Każdy ma swój sposób na rozładowanie emocji, na ucieczkę od problemów...
To nie jest tak, że jak się tniesz, to całe Twoje życie się wokół tego kręci.
no moze...to zostaje pytanie "to po co Ci to"lepiej zostaw to dla ludzi ktorzy faktycznie nie radza sobie z czyms...chociaz to i tak skrajne rozwiazanie...
I'm fed up with You!
I'm not as good as You?
a co bys zrobila z anorektyczka? glaskala po glowie? ;p
a co cierpisz na anoreksje? o anoreksji tutaj sie nie gada...a co do Ciecia...moja siostra sie ciela... zdrowa ładna dziewczyna dobrze sie uczac--->powod chlopak;//niewarto teraz zaluje
I'm fed up with You!
I'm not as good as You?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.